Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nök, ti hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nök, ti hogyan viszonyultok ahhoz ha a párotok, férjetek beteg lesz?

Figyelt kérdés

Én házas vagyok, 35 éves férfi. 10 év kapcsolat, egy 5 éves és egy 2 éves gyerekünk van. Sajnos múlt héten összeestem a nyílt utcán. Elötte hívtam a feleségemet, hogy nem vagyok jól, de lerázott azzal, hogy mit csináljon ö ezzel, hívjak mentöt. Majd a telefon letevése elött összeestem (a telefonomat egy kedves tolvaj meg is fújta amíg magatehetetlen voltam). Kórházba kerültem, ma engedtek ki. Sajnos pontos diagnózis még nincsen, post covid probléma lehet úgy néz ki, további vizsgálatokra küldtek a centrumba. Azóta is el-el szédülök, szerencsére eszméletvesztés nem volt, pihenést írtak elö (amit nem is tartok be hogy segítsek a gyerekekkel) A feleségem egyszer sem kérdezte, hogy vagyok, csak kiabál amiatt hogy rámaradt a két gyerek, amíg én a kórházban fetrengtem, ahogy mondta. Azt mondja ö is szivesen fetrenge egy hétig a kórházban ahelyett hogy a gyerekekkel van. Igazából jól esne egy jó szó, egy kérdés, aggódás, de semmi. Ö csak azzal van elfoglalva, hogy én most nem tudom hozni vinni a gyerekeket ahogy szoktam és minden rámarad. Pedig a nyugdíjas nagyszülökre kéne haragudni inkább, akik soha sem segítenek nekünk.

A feleségem diplomás, képzett ember, mindenki intelligensnek ismeri, elegánsan öltözik, stb. Ne egy ilyen melegítös, alkesz, höbörgö gyári melós típust képzeljetek (persze nem mindenki ilyen de ismerek ilyen típust). Régen nem volt ilyen, csak a második gyerek óta.

Nem tudom elképzelni milyen lehet egy nö törödése. Nekem rajta kívül 2 kapcsolatom volt. Daganatos beteg voltam, akkor az egyik rögtön elhagyott, a másik meg azután hogy Apám halála után kiborultam, lefogytam és 1-2 hónapig nem akartam programokra menni. Létezik a filmeken kívül olyan hogy pl jelen helyzetben egy nö engem ápolna, megkérdezné hogy vagyok, aggódva hívott volna a kórházban? Mert engem úgy hívott a feleségem, hogy “jó lenne ha hazajönnél, szedd össze magad”. Szedném én ha tudnám mi a bajom, de az orvosok se tudják még.

2021. nov. 2. 12:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%
Nem értek egyet a feleségeddel, én is szétaggódnám magam, de azért meghallgatnám az ő felét is a történetben. Gondolom ő is tényleg leterheltnek érzi magát és duzzog, mint egy gyerek, hogy az ő szarjával senkise foglalkozik, neki meg körbe kéne téged ugrálnia. Ez nem helyes gondolkodásmód, de azért beszélj vele, lehet ő is ugyan így érzi, hogy te nem adod meg neki a törődést más dolgokban. Próbáljátok helyretenni, megoldani, mert a házasság is rámehet ezekre a hülye játszmákra, hogy ha te így akkor én is így és csak egyre lejjebb és lejjebb csúszik a dolog, amíg már nincs visszaút.
2021. nov. 2. 13:50
 12/36 anonim ***** válasza:
91%
Az a minimum, hogy oszinten aggodik a masik.
2021. nov. 2. 13:53
 13/36 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván halálra aggódnám magamat, ha a férjem összeesne az utcán és 1 hétre kórházba kerülne. Az nagyon hosszú idő. Ő is aggódna értem fordított esetben.
2021. nov. 2. 13:57
 14/36 anonim ***** válasza:
78%

Három hónapja ápolom. Pedig csak ínszalag szakadása volt. Mostam a szerszámát, popsit mikor gipszben volt. Lábsimi, fejsimi elalvás előtt, ébredés után. Azt mondja, ez gyógyítja.

A nejednek gondolom régen is gyengén fejlett volt az érzelmi intelligenciája, nem?

Vagy már csak nem szeret. Én azért elgondolkodnék rajta, hogy minek élek olyannal, aki nem szeret. Ráadásul a gyerekekkel se bánik jól.

2021. nov. 2. 14:29
 15/36 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg le leszel pontozva, de en nem értem pontosan mit vársz.

Ha jól értem, teljesen jól funkcionálsz, néha szédülsz. Ezzel a feleséged mit kezdjen? Persze nem kéne, hogy egrecíroztasson, mert az alapján amit írtál azért igyekszel kivenni a részed. De segíteni nem tud, főleg, hogy azt se tudjátok mi bajod. Akkor mivel kéne körbeugrálnia? Főzzön levest, meg teát, amíg te békésen szundizol? Tényleg nem tudom elképzelni mi az elvárás.

Az oké, hogy a stílusa tiszteletlen veled szemben és a kórháza telefonhívás se túl empatikus, de, ha az ájulás után valós bajod nem volt, csak a szédülés és mindössze kivizsgálni tartottak benn, akkor azon túlmenően, hogy viszek kekszet, inni, gyümölcsöt, ruhát ilyesmi, én se szakadtam volna meg. Otthon pedig egy önmagát ellátni képes felnőtt lássa is el magát.

Én tudom magamról, hogy az átlagnál kevesebb empátia és gondoskodó szándék szorult belém, de én visszafelé se várnék el ennél többet.

2021. nov. 2. 14:29
 16/36 FoxtrotLidérc ***** válasza:
84%
Pffff... És ez a nő a párod... Gusztusos a hozzáállása, mit ne mondjak... Nagyon olybá tűnik nekem így látatlanban, hogy nem sok empátia szorult bele. Okádék módon viselkedik veled. Ezt nagyon gyorsan leülnék vele megbeszélni.
2021. nov. 2. 15:02
 17/36 anonim ***** válasza:
93%
Ez a viselkedés a kórházas rész nélkül is válóok lenne nálam. Nem hiszem el, hogy ezt te ezt elviseled vagy erre van igényed.
2021. nov. 2. 15:54
 18/36 anonim ***** válasza:
0%

Ha nekem a parom beteg lenne es azt mondana poszt Covid szindroma akkor elhajtanam a fenebe, idiotakkal nem folytatnam tovabb.

Ha barmi valos betegsege lenne ( pl vernyomas problema ami ajulast okozhat) akkor torodnek vele.

Sokat nezed a koztevet.

2021. nov. 2. 17:34
 19/36 anonim ***** válasza:
60%

Haver, kezet foghatunk!

Én is otthon szenvedtem lázzal, de még egy teát sem csinált. A kaját magamnak kellett elkészíteni. Volt motoros balesetem is, a 4-ik napon jött be meglátogatni, de akkor is összeveszés lett a vége, mert megsértődött valamin. Így a kórházi tartózkodásom alatt nem hogy nyugodtan feküdtem volna, hanem felcsinálta az idegrendszerem. Hazamentem a kórházból, nem volt otthon semmi ennivaló. Törött kézzel és vállal én mentem át a boltba, ot nem volt csak kenyér mint pékáru. Ki szeletelte fel a kenyeret? Kitaláltad! Én, törött kézzel, vállal. 10 perc alatt össze is jött, ő meg elutazott valami fontos találkozóra a rokonaihoz. Átérzem a helyzeted! Mi is házasok vagyunk.

2021. nov. 2. 17:49
 20/36 anonim ***** válasza:
87%

Motoros balesetnél nem rohant egyből a kórházba???

Döbbenek milyen nők, emberek vannak, mennyire nem foglalkoznak a párjukkal.

Még nem párommal, sima emberrel is többet törődök egy utcai rosszullétnél, baleset után, mint amiket itt írtok.

2021. nov. 2. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!