Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni, hogy ne kelljen hazudnom többé?
Figyelt kérdés
Sose volt vaginális orgazmusom, saját magamnak sem tudtam előidézni még életemben. A férjemnek viszont a legelejétől fogva hazudtam erről és színlelek, mert tudtam, hogy neki ez nagyon fontos. Igazából van orgazmusom, mert majdnem minden alkalommal ki szokott nyalni, a behatolást is élvezem, szoktam “jótérezni”, de nem hinném, hogy abból valaha lehetne orgazmus. Nagyon szégyellem ezt az egészet, sose merném neki bevallani, szerintem ez váló ok lenne. Akinek sikerült elérnie, hogy legyen vaginális orgazmusa, annak hogy sikerült?2021. nov. 2. 10:56
11/11 A kérdező kommentje:
Nem, azzal nincs baj. Tehetségesnek mondanám az ágyban, a méretei is méretesek és pont úgy görbül, hogy a G ponthoz ér. Szóval elvileg minden adott, nekem kéne megtalálni a hogyant....
2021. nov. 2. 19:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!