Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap nézegette csajom anyja a myvip ismerösöket. Folyt köv?
Majd rámutat vkire, azt mondja milyen helyes fiu, megszólal a barátnőm hogy nem az. Erre mondja az anyja, hogy a barátnőmnek nem tetszenek a szép fiuk. Ez burkoltan azt jelenti, hogy rusnya vok? Nagyon rosszul esett.
Nem vagyok egy gyönyörűség,de azért ...:@
és biztos élvezte hogy megbántott! mert nő.
és nekik fontos.
A nők f@szirigyek. Rokoni és baráti viszonytól függetlenül egy nő képes mindenfélét tenni és mondani, hogy a másik nőtől elhajtsa a férfit. Ha neki sincs neki se legyen, ha van neki de nem túl jó akkor a másiknak ne legyen jobb. Ezt bulikban is megfigyeltem már, amikor a leánykák bandában vonulnak le ugye, összedugva a fejüket vihognak, mutogatnak, súgnak-búgnak, eleve nem könnyű egy ilyen grouphoz odamenni és a kiszemelt nősténnyel ismerkedést kezdeményezni, mert a barátnők tágra nyílt szemmel és szájjal minden hangot és képet rögzítenek. És ha voltál olyan bátor és ügyes, hogy nem röhögtek ki miközben ismerkedni próbáltál egyikükkel, utána elhívod tőlük italra, táncolni stb. De nem tudod, mert mindig egy vagy az összes ott liheg a nyomodban és adják fülbe a tanácsokat és a megjegyzéseket. Természetesen ilyenkor az egész group italfogyasztását te álld, különben megmondják a kiszemelt lánynak hogy micsoda smucig csóró vagy stb. Szóval megy a fúrás a f@szirigység mindig és mindenhol. Ha egynél több nő van egy helyen, ott ne is próbálkozz ismerkedéssel.
Ez az eset igaz az anya-lánya esetben is (későbbiekben anyós), ezért ahogy itt előttem sokan mondták, készülj fel ezekre ha a lánnyal hosszú távon gondolkodsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!