Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha arra ébrednél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha arra ébrednél, hogy a párod kutakodik a telefonodban?

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 14:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
a legtöbb esetben van oka rá az embernek, a kis százalék meg hiba határ.
2021. nov. 1. 15:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Megengedném, hogy végig lapozza, meghallgatnám mégis mivel érdemeltem ki ezt és közölném, hogy az első és utolsó alkalom volt. A következőnél komolyan elgondolkoznék a szakításon. Egyrészt, mert bizalom nélkül nincs egészséges kapcsolat, másrészt, mert nincs gerince odaállni és vállalni a felelősséget. Ilyen emberre pedig nincs szükségem.
2021. nov. 1. 15:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Megkérném, hogy ne állítsa el az ébresztőt, és aludnék tovább.
2021. nov. 1. 15:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szólnék, hogy ha befejezte, dugja vissza a töltőre. Meg hogy a kártyás játékomban gyűjtse be az óránkénti bónuszt, ha már úgyis a kezében van.
2021. nov. 1. 16:37
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
Ha mindenki vakon bízna a másikban, akkor nagyon kevés megcsalás és hazugság derülne ki. :)
2021. nov. 1. 17:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehetőséget adnék rá, hogy megmagyarázza miért tette, mi váltotta ki a bizalmatlanságot, tettem e olyat ami neki már nem fér bele? Ha ezek után is többször rajta kapnám azt már nem tűrném. Nyugodtan megnézhet bármit, használhatja a mobilomat, de ne sunyin a hátam mögött tegye.

Egyébként tudja a telefonkódomat és én is az övét. Ha kell a másik telefonja megkérdezzük, hogy elvehetjük-e, egyébként nem kutakszunk.

2021. nov. 1. 19:30
 17/18 anonim ***** válasza:
42%
Kikapnám a kezéből. Arcon ütném ököllel, ordítanék vele, átkoznám az egész családját majd tovább verném míg jobban érzem magam.
2021. nov. 3. 20:32
 18/18 anonim ***** válasza:
UGYSE találna benne semmi érdekeset, de egyik haverom megkérném írjon rám olyan üzenetet amivel beugrathatom a csajom, megviccelhetem. legközelebb ha belenéz , akkor be fogja venni az ugratást. mondjuk haverom küldje azt az üzenetet, hogy : a csajom megcsalt egy másik csajjal. ezek után amikor belenéz csajom telefonba, majd nem fogja érteni, miért rágalmazták ezzel. én meg folyamatosan ugratom majd vele, hogy hozza már el barátnöjét akivel megcsalt és elöttem szexeljenek a másik csajjal :D
2021. nov. 7. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!