Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön is ennyire számít a pénz a lányoknak?
Már ne haragudjatok,de ti h*lyék vagytok.Szerintetek létezik olyan,hogy Mo-on minden nő pénzéhes,2-3 országgal arrébb meg kevésbé...?mindenhol vannak normális emberek,normális nők...Érdekes,én nő létemre sok intelligens,tanult és szép nőt ismerek,akik alig várják,hogy olyan pasijuk legyen végre,aki megbecsüli őket...Pénzéhes nők meg mindenhol akadnak a világban(ugyanúgy,mint normálisak)
Persze lehet erre fognotok,hogy nincs barátnőtök ahelyett,hogy kicsit magatokon változtatnátok,mert ha olyan megnyerő lenne a személyiségetek és lenne egy normális barátnőtök,akkor nem általánosítanátok...de lehet ezen az oldalon keseregni hasonló kérdésekkel és a hím"társak" egybehangzó véleményével nyugtatgatni magatokat,hogy nincs egy normális nő sem...
/érdekes,én is az vagyok,mégsem becsültek meg-ennek ellenére nem általánosítok,hogy minden pasi egy disznó/
Ajj, nemkezdek el kampányolni, hogy nekem nem a pénz számít... :D pedig ténylegnem... x)
de szóval, szerintem logikus, hogy ahol nagyobb a jólét, kevésbé anyagias a társadalom, szóval ebben lehet valami. Lehet az ukránok mondjuk nem, de a németek kevésbé anyagiasak.
kérdező biológus vagy?
mert én tanultam egyetemen etológiát, és ez a legroszabb duma, hogy nö nemtehet róla, hogy pénzéhes, a pasi meghogy félrek*r, mert ösztön. Ilyesfajta ösztönei az állatoknak vannak :) Egy ember attól "fejlett", hogy nem az ösztöneinek él, hanem fel tud magában állítani némi fontossági sorrendet. dönthetsz úgy, hogy a pénz áll legelől, meg úgy is hogy nem. az én barátom kifejezetten csóró, de nagyon szeretem, és hány ilyen eset van :) persze lehethogy evolúciós zsákutca vagyok :D
mégis kampányolok, a rohadtéletbe x)
mindegyazért, kérdező, sokszerencséta továbbiakban :)
Másféle ösztönök, azt irtam, hogy ezek az etológiai tipusu dolgok nem igy működnek :)
nekössmár belém légyszives, egy teljes féléven keresztül ilyenekkel szivattak. párválasztásnál a jellemző külső jegyek, a szag hathat tudat alatti szinten. a pénze az nem. az teljesen tudatos. de mondtam, hogy megvagy győződve az ellenkezöjéröl, énvagyok a hülye hogy vitatkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!