Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lennél olyan kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél olyan kapcsolatban, amiben nincs puszi, ölelés, bújás, és ilyenek?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk erre lennél "ítélve", mert párodnak esetleg érintésfóbiája vagy hasonló van, és olyanokat csinál, pl ha tv mellett hozzá bújnál, inkább gyorsan felkel és kimegy, amikor elváltok egy relatíve hosszabb időre(pl a hétre),akkor se ad puszit sem, gyorsan beül a kocsiba inkább es elhúz.

A szex viszont jó, arra ezek nem terjednek ki

És már megbecsülsz egy normális kapcsolatot, azaz nem tinikor, hanem amikor már nemigen akarsz ugrálni.

2021. nov. 1. 07:59
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
71%
De mivel mutatja ki, hogy szeret? Mert erre még nem válaszoltál. Valamiből csak leszűrted, hogy szeret, ha eddig vele voltál.
2021. nov. 1. 09:00
 32/44 anonim ***** válasza:
73%

Akkor mi a kérdés?

Szívasd magad vagy ne egy olyannal, aki nem szeret?

Szerintem ne. Ennél csak jobban járhatsz.

2021. nov. 1. 09:00
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pont azt szeretem a mostani páromban, hogy a bőröm alá is bújna, ha tudna.
2021. nov. 1. 09:03
 34/44 A kérdező kommentje:

Amikbol látni h szeret:

Tesz értem pl vásárolgat.

Ő kezdeményezte a kapcsolat komolyságát is, hogy járjunk(én ódzkottam már az elején is), a családi bemutatást, bevon az életébe, barátai közé.

Figyelmes, pl a kedvenc virágomat kapom, (ha kapok), külön rendeli, mert boltban nem is kaphato simán, és nem random virágot ad.

Ha minden jó köztünk es nem nyavajgok épp, kimondottan feldobott, egy egy rossz éjszaka után meg letört.

Ha beteg vagyok, csinál vmi vitaminmixet, vagy beken wick vaporubbal.

Ha tetszik vmelyik tusfurdo illata, kimondottan azt veszi nekem.

Ha zavar a tv elalvás elott miattam lekapcsolja, pedig ő arra aludna el.

Ilyen apróságok. De ezek amolyan alkalmankénti, eseti dolgok csak, ritkán.

2021. nov. 1. 09:24
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Én valszeg egy átlag embernél kevesebb testi kontaktot igénylek, nem annyira igényleg a puszilgatást, ölelést, egyebeket, de még én is vágyom arra, hogy este összebújunk, vagy úgy nézzünk egy filmet, megfogjuk egymás kezét, búcsúpuszi, egyebek. Ez, amit te írsz, nekem sem lenne élet: inkább elfut, minthogy hozzábújak? Na, nem. És minél idősebb lennék, annál kevésbé tolerálnám: fiatalabban, tiniként még megpróbáltam volna segíteni, terápiára küldeni, megváltoztatni, stb. De minél idősebb az ember, annál kevésbé rugalmas, annál kevésbé hajlandó a változásra, így nem reménykednék, hogy más lesz. Nekem is kevesebb lenne az időm egy valódi, hozzámillő társ megtalálására, főleg ha gyereket akarnék, ezért egész biztosan nem akarnám erre a semmire fecsérelni. Keressen magának egy hozzá hasonló fóbiást, ha változtatni nem akar, ne egy egészséges igényekkel rendelkező embert szívjon le.
2021. nov. 1. 09:25
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Exei elmondása alapjàn bírtàk.

🤔Vajon miért lettek az exei

Más az igenyetek, előbb utóbb el fog nálad törni valami vègèrvènyesen

2021. nov. 1. 10:11
 37/44 anonim ***** válasza:
75%
nem ‘erintesfobiaa’ egyszeruen csak nem szeret elegge. en nem birnam ezt ki, nekem kell az oleles, puszi, bujas, ha nem is allandoan, de naha-neha jolesik.
2021. nov. 1. 10:14
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lennék. Nekem fontos egy kapcsolatban az érintés és ez a fajta szeretet nyelv. Nem tudnék leélni egy életet enélkül boldogan.
2021. nov. 1. 10:19
 39/44 anonim ***** válasza:
15%
Igen, én sem szeretek puszizkodni, ölelkezni. Sosem szerettem. Utálom, amikor valaki ok nélkül hozzám akar érni. A szex az más, annak természetesen része a tapizás, de ha nem szexelünk, el a kezekkel!
2021. nov. 1. 10:20
 40/44 anonim ***** válasza:
94%

Ezek az aprosagok annyira alap dolgok, hogy felesleges is volt leirni oket. Kb minden kapcsolatomban megvoltak, a szarabbakban is. (Ok, az internetrol viragrendeles nem. Mondjuk nincs is kedvenc viragom, akarmelyiknek orulok.)

Nem lennek ilyen kapcsolatban, nemhogy 30 felett, amikor meg tok fiatal vagyok (30 vagyok, nem erzem, hogy ne ugralhatnek), de 50 felett sem.

Ha valakinek mentalis baja van, menjen el szakemberhez.

2021. nov. 1. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!