Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lennél olyan kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél olyan kapcsolatban, amiben nincs puszi, ölelés, bújás, és ilyenek?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk erre lennél "ítélve", mert párodnak esetleg érintésfóbiája vagy hasonló van, és olyanokat csinál, pl ha tv mellett hozzá bújnál, inkább gyorsan felkel és kimegy, amikor elváltok egy relatíve hosszabb időre(pl a hétre),akkor se ad puszit sem, gyorsan beül a kocsiba inkább es elhúz.

A szex viszont jó, arra ezek nem terjednek ki

És már megbecsülsz egy normális kapcsolatot, azaz nem tinikor, hanem amikor már nemigen akarsz ugrálni.

2021. nov. 1. 07:59
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
nem lennék ilyen emberrel mivel nekem ezek a dolgok, a bújás, az ölelés, sokkal fontosabbak egy kapcsolatban mint a szexualitás és szeretném ha a társamnak is ugyanúgy fontos lenne
2021. nov. 1. 08:25
 22/44 anonim ***** válasza:
81%
Ha el tudod fogadni, lelked rajta, de gyereket remélem nem tervezel vele. Egy gyereknek hatalmas trauma lenne, hogy apu csak távolról vizipisztollyal fürdeti, nehogy hozzá kelljen érnie.
2021. nov. 1. 08:25
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

De kit érdekel, hogy az exek ezt elviselték?

Neked el kell? Nem!

Neked jó ez? Nem!

Bárkinek jó lenne ez, akinek van önbecsülése? Nem!

Vicc kategória amúgy. A szex intimebb, mint az ölelés, és érdekes, hogy az egyik megy, a másik nem. Majd közlöd, hogy szexben is csak a vad megy.

Itt aztán semmi érzelem nincs, csak kőkemèny szex.

Sérültnek sérült, az biztos, de nem olyan értelemben, ahogy te gondolod.

Képtelen normálisan kötődni és tisztelni a másikat. Sokan vannak ezzel így, nem kell hozzá durvább mentális defekt, csak elég, ha elcseszettek.

2021. nov. 1. 08:29
 24/44 anonim ***** válasza:
83%
Senki nem akar szeretet nélkül élni. Az ilyen ember nem is fog változni amíg így is mellette maradnak.
2021. nov. 1. 08:30
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
#4 Nem pontozlak le, én sem vállalnám.
2021. nov. 1. 08:34
 26/44 anonim ***** válasza:
91%

Van valami, mit a párod több éve nem ad meg neked és ezen nem hajlandó dolgozni.

Szerintem ő nem szeret téged. Csak dugásra használ. Ebben a kapcsolatban semmi sincs sínen. Sajnálom.

2021. nov. 1. 08:38
 27/44 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon hiányozna. 24/N

Összesen 2 pasim volt. Az elsővel nem éreztem hogy szükségem van ezekre. A mostani párommal igénylem a bujast, olelgetest stb.

Kedves kérdező. Attòl függ neked belefér e. Beszéltél már vele konkrétan erről?

2021. nov. 1. 08:38
 28/44 A kérdező kommentje:

Persze beszéltunk már.

Konkrétan az alvás jött példaként fel. Hogy háttal fordul.

Teljesen kikelve magából magyarázza azt hogy ertsem meg, képtelen máshogy elaludni, csak háttal fordulva.

Es neki hatalmas kín lenne egy elalvás előtti 5 perces ölelés is. Es ha szeretem miert várok tőle olyat ami neki nem megy, és miert nem vagyok rá tekintettel, nem az a szeretet hogy elvárunk es én önző vagyok.

Miert értette ezt meg minden exe én meg miért nem?

Ez nekem szeretni?

A végén majdnem oda lyukadtunk ki hogy még én nem szeretem őt, ha én ezeket nem tolerálom.

Kezdetben is én adtam állandoan puszit neki mikor pl megérkeztem hozzá. De mar fájdalommal tölt el ez is hogy mindig én adok, ő magátol soha. Így már én is képtelen vagyok erre, hogy így adjak puszit.

2021. nov. 1. 08:52
 29/44 A kérdező kommentje:

Plusz amikor már majdnem szakítottam ezek miatt, akkor akart tv mellett ölelgetni, hogy próbáljon kedveskedni.

De akkor meg én nem tudtam ezt elfogadni tőle. Hogy nem azert ölelne hogy merr vágyik rá, hanem mert "muszáj". Képtelen vagyok nyitni muszájölelésre.

Szóval ha változtatna is az nem belőle jön belulről, hanem neki "kényszer", azaz a masikért áldozat tétel.

2021. nov. 1. 08:55
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennek a kapcsolatnak nincs jövője, feleslegesen vagy még benne.

Nekem ezek annyira alapvető dolgok, ezek nélkül el se tudnék képzelni egy kapcsolatot. A barátomnak és nekem is ez az egyik fő igényünk (szeretetnyelvünk) és módja a szerelmünk kimutatásának.

26/N

2021. nov. 1. 08:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!