Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lennél olyan kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél olyan kapcsolatban, amiben nincs puszi, ölelés, bújás, és ilyenek?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk erre lennél "ítélve", mert párodnak esetleg érintésfóbiája vagy hasonló van, és olyanokat csinál, pl ha tv mellett hozzá bújnál, inkább gyorsan felkel és kimegy, amikor elváltok egy relatíve hosszabb időre(pl a hétre),akkor se ad puszit sem, gyorsan beül a kocsiba inkább es elhúz.

A szex viszont jó, arra ezek nem terjednek ki

És már megbecsülsz egy normális kapcsolatot, azaz nem tinikor, hanem amikor már nemigen akarsz ugrálni.

2021. nov. 1. 07:59
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
97%
Nekem ilyen volt egy ideig a kapcsolatom, aztán ki is derült, hogy nem szeret. Szóval mégegyszer nem akarnék ilyet átélni, mert egész végig azon rettegnék, hogy biztos ő sem szeret. Az én egyik szeretetnyelvem amúgy is az érintés, az ölelések, a puszi, stb, szóval ilyen emberrel hosszú távon nem működne.
2021. nov. 1. 08:16
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez hosszútávon úgy tönkre fog tenni téged idegileg, hogy még belegondolni is rossz. Nem mondom, hogy szakíts vele, mert a te életed, te döntésed, de szerintem jobban jársz ha felkészülsz erre.
2021. nov. 1. 08:18
 13/44 A kérdező kommentje:

9#

Annyit mondott eddig csak, hogy "diszes".

A többit h autizmus/asperger lenne, azt tagadja. Sérti ha mentális problémásnak veszem. Dehát tisztán látszik, hogy nem egészséges.

Elején is ilyen volt.

A hatalmas ködben még, képes volt olyanokra hogy kb pár percig rámtegye a karját ha tv zünk, de a többi akkor se ment amikor még az a teljes repkedő szerelem, meg minden volt benne.

2021. nov. 1. 08:19
 14/44 anonim ***** válasza:
85%
Esélytelen lenne, nekem ezek túlságosan alapvető dolgok.
2021. nov. 1. 08:19
 15/44 A kérdező kommentje:

11 ő tényleg így szeret.

Exei elmondása szerint bírták ezt.

2021. nov. 1. 08:20
 16/44 anonim ***** válasza:
87%

Nem lennék. A szeretet kifejezése pont az érintésekkel történik. Mondhat amit akar, ha undorodik attól, hogy hozzáérjek, akkor nem kell megdugni sem. Mellesleg akármilyen stikje van az embernek, illik tenni azért, hogy javuljon a helyzet.

Én egy gardróbból előhúzható szex babának érezném magam, ha minden más helyzetben el lennék utasítva, de dugni azért kellenék.

17/44 anonim ***** válasza:
100%
Mivel anonim oldal ezért leírom. Én is sérült ember vagyok, nagyon nehéz feldolgoznom a szexuális traumáimat. Nem megy az intimitás. Bárkinek akinek traumája van annak nehéz nagyon, viszont nincs olyan ,hogy a szex működik és a többi dolog nem, max fordítva (mint nálam). Hiszen szeretet éhesek vagyunk, keressük a gondoskodást, a nem szexuális közeledést. Persze csakis olyannál akit szeretünk és a párunk. Másoknál nagyon is érintés fóbiánk van. Szerintem egyszerűen csak szexre használ. Beszéltél már erről vele? Mit mondott? Másban kimutatja a szeretet nyelvét?
 18/44 A kérdező kommentje:

Ja es volt már szexkapcsolatom is.még abban is ölelt bújt a srác, aki csak szexre vett.

Volt pár hónapos kapcsolatom is amiben nem szerettek. Aztán el is hagytak.

Abban is olyan jókat aludtunk együtt ölelve meg stb.

Ez nem minden esetben a szeretet/nem szeretet kérdése 11#

Lassan több éves a jelenlegi kapcsolatom mert amugy minden a sinen lenne.

De nekem ezt azóta se megy megszokni..

2021. nov. 1. 08:23
 19/44 A kérdező kommentje:

17

A szeretkezős szex nem működik vele. Csak a vad szenvedélyes.

2021. nov. 1. 08:24
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Hat en a helyedben elegednem ezt, semmi de semmi ertelme
2021. nov. 1. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!