Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segít a férjetek a baba körüli teendőkben ?

Figyelt kérdés
Az én férjem semmit....hazajön munkából, és nem adhatom neki a fiamat (5 hós) annyira sem, amíg megfürdök vagy akár mi mást csinálnák. Vagy elmennék bevásárolni, el kell vinnem a babát anyumékhoz addig. Az a válasza neki, ha megkérdem hogy ,,még ezt is én oldjam meg,,? Nehéz munkát végez, ,,eltart,, minket, de másból abszolút ki nem veszi a részét ha hazajön. Sőt, még a ruháit is szanaszét hagyja, nem rak el maga után semmit sem, még ennyivel sem segíti a munkámat, mert ő fáradt....Nem tudok rá hatni semmivel. Normális ez így, cselédnek kell lennem ?
2021. nov. 1. 06:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

18

🥶🥶🥶anulálom az elobbi kijelentésem.

Te figyelj már!

A f*szán kívül mit rak a kapcsolatba??????? Ugy mégis...

2021. nov. 1. 16:14
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Èrtem èn, hogy mint fèrjed, jogilag közös kassza van. De mi az, hogy nem kèrsz tőle pènzt? Ezt hogy kell elkèpzelni? Ő èl mint Marci hevesen, ès szórhatja magára az egèsz havi fizuját, te meg fizeted a megèlhetèsetek, meg minden?

Azt is èrtem, hogy most mèg csed-et kapsz, ès az mèg jobb is, mint a korábbi fizetèsed. De hamarosan jön a gyed, ami maximalizálva van, abból is ki fogsz jönni?

Nagyon óvatosan ezzel, mert ha esetlegesen válásra kerül sor, azon kapod magad, hogy te 0-án vagy, de az ő bankszámlája is "vèletlen" üres...

Gyerek előtt is ez volt?

De most tènyleg, hogy a korábbi válaszolót idèzzem, a farkán kívül tesz valamit hozzá az èletetekhez?

2021. nov. 1. 16:25
 23/32 A kérdező kommentje:

Ő felépítette a házat amiben lakunk, berendeztük, lényegében mindent ő fizetett. Az én spórolt pénzemhez hozzá sem nyúltunk. A havi kiadásokat, kaját meg én fizetem. Még így is én jártam jól. Nálunk a pénz téma még sosem volt veszekedés tárgya. Nekem van hozzáférhetőségem az ő számlájához, még a bankkártyája is nálam van, mert ő sosem fizet kártyával, ebben ilyen maradi. Ő nem él, mint Marci a hevesen, nem élősködik rajtam, de én sem rajta, mielőtt valaki ezt mondaná. Tudom a széfje kódját, ha pénzre lenne szükségem vehetnék ki, de sosem szoktam hozzá nyúlni.

Nálunk a probléma, vagyis nekem a problémám ez (szerinte minden rendbem van) hogy nem foglalkozik a gyerekkel, nem veszi ki a részét a gyereknevelésből.

Tényleg kussban kellene lennem, mivel elég jól élünk és ezért cserébe viseljek el mindent?

2021. nov. 1. 20:26
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

23!!!

NEM!

Azt semmiképp, hogy nem foglalkozik a gyerekkel! !!!!!

De a házimunka szerintem 100% a te dolgod! Viszont, gáznak tartom, h arra nem.képes h a ruhát a szennyesbe stb

...

2021. nov. 1. 21:03
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
#23 Tenyleg.
2021. nov. 1. 21:08
 26/32 A kérdező kommentje:

Igen, a házimunkát 100 %ban én csinálom, neki nem kell semmit. Csak ilyen apró dolgokra gondolok, ami nem házimunka hanem csak figyelmesség, pl leöblíti a fogpasztát a mosdóról ha fogat mos, a szennyesbe dobja a koszos ruhát, vagy az üres wc papír gurigát bedobja a szemetesbe....

Ha továbbra is ilyen lesz, hogy a gyereknevelésből nem veszi ki a részét, akkor a fia nem fog hozzá kötődni, nem fogja úgy szeretni, és az neki fog fájni.

2021. nov. 1. 22:52
 27/32 anonim ***** válasza:
82%

26

A 25öskére ne hallgass!

És igen! Nem fog kotodni hozza...de tévedsz, nem fog neki fájni. Nem szereti a gyerekét! Ennyi.

Ha elválsz, nem nehezebb lesz, hanem konnyebb. Ugy csak egy gyerekrol kell gondoskodnod. Mert most 2 gyereked van

2021. nov. 2. 00:46
 28/32 anonim ***** válasza:
95%
A férjed nem apa, hanem egy mamahoteles agglegény. Mi lenne, ha beteg lennél, vagy amikor majd te is dolgozol majd számíthatsz rá? Gondolom nem, majd a szüleid megoldják? Életben maradna egyedül is, lakott úgy valaha vagy csak cselédet váltott? Mert gyanús, hogy neki nem változott semmi az életében azzal, hogy házas meg hogy szülő lett. Nincs felelősség, nincs áldozat, elég csak befizetni. Mintha vett volna egy kondibérletet, aztán el se jár, de már sportember.
2021. nov. 2. 05:55
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Igazából azon agyalok, neked mi a jó ebben a kapcsolatban? Fizetsz mindent, háztartási cseléd vagy. Hiába épített házat, mégsem vagy boldog.
2021. nov. 2. 08:56
 30/32 A kérdező kommentje:

29-es én is ezen elgondolkodtam már nagyon sokszor. Igaz, hogy megvan mindenünk de mégis hiányzik a legfontosabb... a boldogság

Megváltozhat még ? Ha nagyobb lesz a baba, lehet hogy fog vele foglalkozni ? Most ha mondom neki, azt mobdja, most még nem lehet vele játszani

2021. nov. 2. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!