Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segít a férjetek a baba körüli teendőkben ?

Figyelt kérdés
Az én férjem semmit....hazajön munkából, és nem adhatom neki a fiamat (5 hós) annyira sem, amíg megfürdök vagy akár mi mást csinálnák. Vagy elmennék bevásárolni, el kell vinnem a babát anyumékhoz addig. Az a válasza neki, ha megkérdem hogy ,,még ezt is én oldjam meg,,? Nehéz munkát végez, ,,eltart,, minket, de másból abszolút ki nem veszi a részét ha hazajön. Sőt, még a ruháit is szanaszét hagyja, nem rak el maga után semmit sem, még ennyivel sem segíti a munkámat, mert ő fáradt....Nem tudok rá hatni semmivel. Normális ez így, cselédnek kell lennem ?
2021. nov. 1. 06:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
32%
Legalább sok a pénze?
2021. nov. 1. 08:23
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség alatt illetve előtt hogy viselkedett veled?
2021. nov. 1. 08:24
 13/32 anonim ***** válasza:
90%

Most komolyan, ilyennek mi a büdös fenéért szültél gyereket?

Nem hiszem el, hogy egy kapcsolat során nem látszódik az, hogy a férfi nem partner, hanem egy lusta here, aki csak cselédnek tartja az asszonyt.

2021. nov. 1. 08:56
 14/32 anonim ***** válasza:
4%

a tesóméknál is hasonló volt a szitu.

de ott nem fáradságból, hanem mert nem igazán tudott mit kezdeni tesóm egy babával.

de amint elérte a gyerek a 2.5 éves kort, onnantól mindenhova vitte magával, azóta is minden nap mennek játszóra, bringázni és ahogyan nő a kislány, úgy lett egyre érettebb több és több programra.

ez egészen odáig fajul, hogy az anyuka szált ki ebből és ketten mentek mindenhova, majd elváltak és egy nagyon durva elhelyezési per után a bátyámé lett a felügyeleti jog és azóta is példás apa.

2021. nov. 1. 11:13
 15/32 anonim ***** válasza:
39%

Az hogy nem segít semmit nyilván túlzás, de ha otthon vagy a gyerekkel egyértelmű hogy neked kell több házimunkát vállalnod.

Több kollégám, ismerősöm is van, akik túlóráznak, fusiznak hogy pótolják a kieső fizetést. Be is baszna, ha még a házimunka is rájuk maradna amíg az otthon az asszony lógatja a lábát és sorozatokat néz.

2021. nov. 1. 11:40
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

15

Noha, sorozatot nekem soha sem volt idők nézni, de abban igazat adok, hogy ott, ahol anyuka nem dolgozik, milyen jogon varja el, h besegitsen!

A ferjemnek egy házimunka van adva, es az a kuka kihúzása, mert 160 centi vagyok, és 49 kg. Nem birom el! Ő meg 2x ekkora...

Foglalkozni persze foglalkozik a gyerekkel...valamint, mikor hazajon, MINDEN NAP kapok 60 perc én időt. Akkor ő tartja életben a csöppseget. Ez idő alatt, tornázok/futok, zuhanyzok, pihenek esetleg!

Utána én jovok megint...mert mig en általaban 9 ig edesdeden szunyalok a gyerkőccel, addig ő hajnal 7 kor már utra kel!

Ez akkor lesz érdekes, ha mindketten dolgoztok. Én nem.fogok visszamenni, mert nem er annyit a szar 350 ezres netto keresetem, ahhoz képest, hogy nem lesz kérdés ki van a gyerekkel, ki vegzi a házimunkát, ki viszi oviba, iskolába!

2021. nov. 1. 13:42
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, 60 percet foglalkozik a gyerekkel ez igen
2021. nov. 1. 15:26
 18/32 A kérdező kommentje:

Nem kérem tőle és nem is várom el hogy házimunkát végezzen, én csak azt kértem tőle, hogy ha hazajön munkából ne hagyja a földön szanaszét a koszos ruháit, hanem dobja a kosárba, vagy a tányérját ne hagyja ott, vagy ha fogat mos akkor öblítse le maga után azt a rohadt fogpasztát, nekem jól esne. Nekem abszolút nincs időm sororatot nézni, egész nap meg sem állok a házimunkával vagy a babával foglalkozom, este ha elalszik a baba akkor jön a másik műszak, rakodok a férjem után, meg még intézem a papírmunkát, könyvelek a férjemnek. Pénzt meg soha soha nem kérek tőle, fizetem a számlákat, bevásárolok stb....mindent abból amit kapok most pénz, meg jól is kerestem mikor dolgoztam. Ő is jól keres.

Ketségbe ejt engem hogy mindig fiut akart és most megszületett és alig foglalkozik vele. Azt hittem hogy ha hazajön munkából akkor foglalkozni fog egy kicsit vele és azt a fél órát pihenhetek én is, vagy pl moshatok hajat vagy megfürödhetek úgy hogy nem kell kiugranom a kádból.

2021. nov. 1. 15:27
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ő mégis mibe fizet bele?
2021. nov. 1. 15:33
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy te fizetsz mindent?
2021. nov. 1. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!