Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem is a páromba, hanem a párkapcsolat létébe vagyok szerelmes?
Másfél éve leszek lassan együtt vele, nagyon sokáig azt hittem, hogy szerelmes vagyok belé, de mostanában kiütközik néhány olyan dolog amiből észre kell vegyem, hogy talán nem így van.
Annyi különbségünk van, nem az, hogy nem kedves aranyos, stb. De úgy gondolom, hogy a párommal legalább ugyanazon értelmi szinten kéne legyek, ami most nincs meg, emellett azon kapom magam, hogy más fiúkkal flörtölök.
Nem tudom, mit tegyek.
21/L-24/F
ezzel a fiatalok 80%-a igy van
csak azért van párjuk, mert már ciki egyedül lenni
Lehetséges. Legjobb barátnőm is így járt, 2 és fél év után azon vette észre magát, hogy neki nem a párjára van szüksége kimondottan, hanem arra, hogy legyen valakije. Majdnem fél évbe telt, míg szakítottak, mert nagyon ragaszkodtak egymáshoz, azóta a barátnőm talált mást, akiről tudja, hogy ő kell neki, nem csupán a kapcsolat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!