Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hibás vagy férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás vagy férjem?

Figyelt kérdés
Szomorú hogy itt kell tanácsot kérnem, de kíváncsi vagyok más emberek véleményére. 53 éves hölgy vagyok, sajnos nyár óta több betegségem is lett. Plusz beköszöntött a változókor, az állandó fáradtság. Hogy emiatt vagy a betegségek miatt azt nem tudom. Úgy érzem férjemnek addig voltam jó amíg egészséges voltam, nem tudja elfogadni hogy már ritkább a szex, nem tudok fent maradni este sokáig. Van hogy kimarad a főzés munka után mert nincs semmi energiám. Ő nagyon életerős, sok szex, rendszeres főzés a minimum igénye. Mióta ezt nem biztosítom neki másképp bánik velem, nem kedves, inkább számonkérő. Pl. amikor közli velem este hogy reméli ma lesz valami, akkor nekem pont fordítva teljesen elmegy a kedvem a házasélettől. Míg úgy érzem ha megértő és türelmes lenne én sem lennék ennyire elutasító. Én vagyok a hibás hogy ide jutottunk? Hogy lassan megutáljuk egymást?
2021. okt. 31. 12:33
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
21%

50 - Bosszantó és elkeserítő látni, hogy egy-egy nő milyen könnyen beszél a továbblépésről, az önzésről (ami több nő szerint csak a férfiban van meg).

Dehát ez is egy ilyen oldal, ahol szintén csak a nőknek lehet igaza. Az a pár férfi, aki esetleg kétségbeesésében a párkapcsolata hullámvölgyének megoldása miatt tévedt ide, az meg kussoljon, meg ne merjen a saját szemszögéből írni, mert azonnal leoltják.

Biztos is, hogy nem leszek népszerű, de a férfiakban csalódott nők körében őszinteséggel nehéz sikert elérni. 😅

(# 45,49 voltam, 34 éves férfi, aki a lehetséges összes objektív cikket elolvasta már, hogy hogyan tegyem helyre magam és a kapcsolatom)

2021. nov. 1. 11:11
 52/53 anonim ***** válasza:
33%

Én meg a 48-as vagyok!

Én eddig sem voltam népszerű! A 6-os válaszban konkrétan egy állatnak vagyok titulálva! Meg egy rosszindulatú szexistának, pusztán azért, mert azt mertem írni, hogy a kérdező a hibás!

Ami a legérdekesebb ebben az egészben, hogy a cenzor szerint ez rendben van! De amit én válaszoltam rá, fele ilyen mocskos stílusban az ki lett törölve, mert valamelyik királykisasszonynak szúrta a szemét!

2021. nov. 1. 14:31
 53/53 anonim ***** válasza:
#52 - Azt hiszem én is el fogok jutni a szintedre, nem nézik itt jó szemmel a férfi kommenteket 😅
2021. nov. 2. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!