Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hibás vagy férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás vagy férjem?

Figyelt kérdés
Szomorú hogy itt kell tanácsot kérnem, de kíváncsi vagyok más emberek véleményére. 53 éves hölgy vagyok, sajnos nyár óta több betegségem is lett. Plusz beköszöntött a változókor, az állandó fáradtság. Hogy emiatt vagy a betegségek miatt azt nem tudom. Úgy érzem férjemnek addig voltam jó amíg egészséges voltam, nem tudja elfogadni hogy már ritkább a szex, nem tudok fent maradni este sokáig. Van hogy kimarad a főzés munka után mert nincs semmi energiám. Ő nagyon életerős, sok szex, rendszeres főzés a minimum igénye. Mióta ezt nem biztosítom neki másképp bánik velem, nem kedves, inkább számonkérő. Pl. amikor közli velem este hogy reméli ma lesz valami, akkor nekem pont fordítva teljesen elmegy a kedvem a házasélettől. Míg úgy érzem ha megértő és türelmes lenne én sem lennék ennyire elutasító. Én vagyok a hibás hogy ide jutottunk? Hogy lassan megutáljuk egymást?
2021. okt. 31. 12:33
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
0%
31, Normális férfi vélemény nincs igazán az oldalon, ahogy láttam eddig vagy csak nagyon elvétve. Pár incel van meg nagyot mondó hülye gyerek, meg egy NAGYBETŰS FÉRFI. Emelett meg n+1 középkorú erkölcscsősz nő, akik leírják ugyanazt egymás után aztán halálba plusszolják magukat. Onnan tudom, hogy te is ilyen vagy mert 85% felett állsz. :D
2021. okt. 31. 16:20
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

Jó neked, hogy a százalékokat lesed. 😀👏Ugyanmár! Az itteni pontozgatás nem jelent semmit. Nem is értem minek van?

De jó tudni, hogy középkorú erkölcs csősz nő vagyok, aki jól el plusszolgat itt másokkal. 🤣

2021. okt. 31. 16:26
 33/53 anonim ***** válasza:
0%
33, De jelent. A %-olás itt nem válasz hasznosságát méri ez gondolom egyértelmű, hanem azt hogy hány %-ban ugyanaz a véleményed mint a többségnek, mert ekkor nyomnak plusszt. És mivel a többség az oldalon az a csoport, amit említettem így igen, azt méri hogy hány %ban vagy középkorú erkölcscsősz nő.
2021. okt. 31. 16:30
 34/53 anonim ***** válasza:

Nem akarom szétoffolni a kérdést, de azért megkérdezem. És ettől jobb lesz az élet, hogy itt hány %-ot ér el valaki? Szerintem nem. Sajnálom, hogy téged ez ennyire izgat, hogy ezzel is foglalkozol. Eszembe nem jutna nézni mások ilyen adatait az oldalon. Következtetéseket meg végképpen nem vonnék le ebből. De te dolgod.

2021. okt. 31. 16:36
 35/53 anonim ***** válasza:
0%
35, Pedig tök logikus amit leírtam, nem? :D
2021. okt. 31. 16:40
 36/53 anonim ***** válasza:
54%
Ilyen esetekben már ott a harmadik a háttérben, veled csak játszadozik.
2021. okt. 31. 16:46
 37/53 anonim ***** válasza:
10%
Na, még egy okos válasz a 37-estől! Elképesztő logikátok van nektek nőknek!
2021. okt. 31. 16:47
 38/53 anonim ***** válasza:
17%
A klimax nem kifogás. Van rá terápia lehet hormont pótolni stb. Keresni kéne egy normális nőgyógyászt és rendbe tenni magad nem nyavajogni.
2021. okt. 31. 18:10
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nehéz megérteni, hogy a nőknek kedvesség kell a libidóhoz? Hogy néha bizony úgy kellene csinálni, mintha nem csak arra hajtana a férfi, hanem a két szép szeméért is szereti? Biztos férfi szemmel nézve ez tök logikátlan, mert a vége ugyanaz, de ha ez kell a célhoz, az "üzlethez", akkor miért ilyen nehéz házasként is előadni némi romantikát, pár jó szót, simogatást? Ingyen? :) Miért csak alanyi jogon jár a szex és miért csak majd cserébe meg utána hajlandó sok férfi (tisztelet a kivételnek) kedves lenni, pláne érzelmekről beszélgetni? Inkább "jogosan" elfutnak egy szeretőhöz, akinek persze a csillagokat is lehazudják sokkal több melóval, és pár év múlva ugyanott tartanak. Szex = légy kedves a nődhöz, hogy legyen kedve hozzá. Nem tudom, miért kell ebből valami hatalmi játszmát csinálni, hogy csak akkor, ha megérdemli és ő kezdi, én meg majd strigulázom. Ő nem egy teljesítménybérezett alkalmazott, hanem a társad, aki veled egy csapat. És ha neheztel rád, mert hozzá se szólsz, csak megjegyzéseket teszel, akkor nem lesz kedve veled szexelni. És ott lesztek, hogy mindketten meg vagytok győződve róla és (főleg a nők, de a férfiak jó része is) panaszkodnak fűnek-fának, hogy a másik már elhidegült és nem érdekli. Két ember, akik vágynak egymásra és karnyújtásnyira vannak a másiknak. És hát megfogadták, hogy egymás segítőtársai lesznek. Ami azt jelenti, hogy jobban érdekel a másik és jobban szeretem őt önmagamnál. Nem pedig a szükségleteim (szex, étel, lakhatás...) kielégítésére használom, mint egy tárgyat.
2021. okt. 31. 18:28
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

"Ő nagyon életerős, sok szex, rendszeres főzés a minimum igénye. Mióta ezt nem biztosítom neki másképp bánik velem, nem kedves, inkább számonkérő. Pl. amikor közli velem este hogy reméli ma lesz valami, akkor nekem pont fordítva teljesen elmegy a kedvem a házasélettől. "

Nem akarlak megserteni , de mi a francot varsz egy ilyen baromtol? Gondolod ez a gyoker majd belatjaa , hogy ugy viselkedik mint egy allat ( igazabol egy allatnak is tobb az erzelmi intelligenciaja). Azt tudom , velem valaki merne igy beszelni kihajintanam mint macskat szrni...

2021. okt. 31. 18:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!