Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hibás vagy férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás vagy férjem?

Figyelt kérdés
Szomorú hogy itt kell tanácsot kérnem, de kíváncsi vagyok más emberek véleményére. 53 éves hölgy vagyok, sajnos nyár óta több betegségem is lett. Plusz beköszöntött a változókor, az állandó fáradtság. Hogy emiatt vagy a betegségek miatt azt nem tudom. Úgy érzem férjemnek addig voltam jó amíg egészséges voltam, nem tudja elfogadni hogy már ritkább a szex, nem tudok fent maradni este sokáig. Van hogy kimarad a főzés munka után mert nincs semmi energiám. Ő nagyon életerős, sok szex, rendszeres főzés a minimum igénye. Mióta ezt nem biztosítom neki másképp bánik velem, nem kedves, inkább számonkérő. Pl. amikor közli velem este hogy reméli ma lesz valami, akkor nekem pont fordítva teljesen elmegy a kedvem a házasélettől. Míg úgy érzem ha megértő és türelmes lenne én sem lennék ennyire elutasító. Én vagyok a hibás hogy ide jutottunk? Hogy lassan megutáljuk egymást?
2021. okt. 31. 12:33
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
95%

Miért nem főz ő, ha olyan rohadt energikus?

Ha egész héten főzne, pénteken kitakarítana, szombaton neked is egyből lenne kedved hancúrozni egész délelőtt.

2021. okt. 31. 14:43
 12/53 A kérdező kommentje:

Könnyű mondani hogy kibírom azt a kis időt, amikor egyre gyakrabban fáj.

Síkosító sem segít, kúpot is próbáltam már. Itt egyesek szerint jogos lenne ha megcsalna. Szerintük ezt jelenti az egészségben-betegségben fogadalom? Ezen elmélet szerint ha egy férfi a kor előrehaladtával nem tud teljesíteni, akkor a hölgy párja jogosan csalja meg.

Főzés férjem szerint (aki nem szokott főzni) igen hamar megvan. Nem fáradtság, egy nőnél természetes.

Mindenki a maga baját érzi, voltam már orvosoknál mégsem vagyok jól. Abban a hitben ringattam magam talán több megértést kapok a társamtól.

Valaki írta hogy magyarázzam el neki mit érzek. Én ezt már megtettem. Sokadszorra mikor elmondtam mit érzek amikor nem vagyok jól, vagy fáj a szex, nem igazán reagál. Látszik vissza akarja kapni az életerős, egészséges feleségét.

2021. okt. 31. 14:47
 13/53 A kérdező kommentje:
12 azért mert szerinte az ilyesmi női feladat.
2021. okt. 31. 14:49
 14/53 anonim ***** válasza:
100%

10-es, nagy része kiba.....szottul nem nőgyógyászati. Én majd kicsattantam a változó kor előtt, aztán becseszett. Pajzsmirigy, ebből fakadóan a szívem rodeózik időnként, nehéz légzés, satöbbik. (Külsőre nem látszik, kb. 15 évet letagadhatnék, egy ráncom sincs 54 évesen). De ettől még gyenge, kimerült, fáradt vagyok, ami meg sem kottyant pár éve, az most olyan, mintha ólomsúly lenne a kezeimben, lábaimban. Férjem szerencsére férfi, megérti, kényeztet, segít, és nem követelődzik, mert nem egy ösztönlény. Úgy bánik velem, mint a porcelánnal.

Kérdező, te meg válj el, ez jobb nem lesz.

Amúgy nem írtad, de: Mostanában jöttetek össze pár éve? Vagy fiatal korotoktól együtt vagytok?

2021. okt. 31. 15:09
 15/53 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtünk, akkor múltam 47 éves. Még semmi bajom nem volt, nem gondoltam hogy ez ennyire megváltozhat.
2021. okt. 31. 15:19
 16/53 anonim ***** válasza:
95%

Igen, nagyon megváltozhat. És ha neked nem fér bele, akkor menjetek külön, mert jobb nem lesz. Akárhogy is számoljuk, még 20 évig ne akarj így élni (neki még 75 évesen is baxhatnékja lesz, aki ilyen, az ilyen, nagymamám tudna mesélni szegény, csak hát akkoriban ugye "kötelessége" volt a nőnek.)

Szerintem rá fogsz menni lelkileg, szóval lépjél. (15-ös voltam).

2021. okt. 31. 15:26
 17/53 anonim ***** válasza:
100%

Igen, még mindig ott tartunk, hogy egy nőnek kötelessége széttenni, de egy pasinak nem kötelező szexelni a feleségével, ha nem akar.

Én válnék, ez a pasas végtelenül önző, nulla empátiával. Az EQ-ja a béka segge alatt van.

2021. okt. 31. 15:32
 18/53 anonim ***** válasza:
0%

18, Elvárni egy embertől, hogy éljen úgy ahogy nem akar az nem önző, ugye? :D

A nőnek hirtelen nem lett kedve szexelni és a pasas az önző nulla EQ-val, aki csak simán az addig megszokott életét szeretné élni, ugye?

Nem értem hogy mi a különbség szerinted abban, ha a pasasnak kell erőszakolnia magát és lemondania a szexről, ahhoz képest mintha a nő erőszakolná meg magát és vállalná a szexet vágy nélkül?

Szerintem ugyanaz a kettő. :)

2021. okt. 31. 15:36
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

Akkor erőltesse meg magát a pasi is, amikor neki nincsen kedve. Ez ugye nem szokott megtörténni.

De az ugye neked sem jut eszedbe, hogy kedvet csinálj a nőnek egy kis udvarlással, szeretgetéssel? Többet el lehet vele érni, mint a remélem este szétteszed beszólással.

2021. okt. 31. 15:42
 20/53 anonim ***** válasza:
0%
20, Nem tudom figyeltél-e de el lett mondva, hogy nem a körülményekkel van probléma, hanem a nő testén belül.
2021. okt. 31. 15:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!