Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális h a barátom minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális h a barátom minden ismerőse előtt "csaj"-ként említ?

Figyelt kérdés

Nem a barátnőjeként beszél rólam v a nevemen említ, hanem h pl:

-Itt alszik nálam a csaj.

-Jön a csaj.

Vagy ritkán sunaként is nevez...

Haveri messengeres beszélgetéseiben vagyok így megemlítve mindig...

3 hónapja járunk, én 27, ő 31 éves.

2021. okt. 30. 00:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%

Azt a részt még megértem honnan jött a csaj név "Srácok találtam egy csajt" és hasonlók, de az hogy 30 évesként suna meg csaj vagy 3 hónap járás után... én úgy érzem a kapcsolatod 2-3 hónappal hosszabb mint kellett volna

Referenciának én legjobb barátommal addig nevezünk egy lányt "lány"-nak amíg nem valami komolyabb (mert semmi kedvünk random neveket megtanulni akikkel csak ismerkedünk) de bemutatásnál és már valszeg előtte is a rendes nevét használjuk

2021. okt. 30. 04:56
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
A nagyanyám volt ilyen. Minden szrságért morgott. Kicsit ilyen lettem én is, de hogy ne lehessen azt mondani, hogy csaj, az baj. A haverjai előtt is emlegethet sunaként, ha ezt nem teszi ismeretlenek előtt.
2021. okt. 30. 06:42
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Van egy kultúralis közeg ahol ez normális. Úgy hívják őket, hogy suttyó prolik.
2021. okt. 30. 08:03
 14/21 anonim ***** válasza:
7%

Én szeretek így beszélni. Barátnőmet néha r.bancnak is hívom. Kollégáimon szoktam röhögni, amikor előadják a full macsót munkahelyen a nőjüknek meg úgy veszik fel a telefont hogy:"szia édesem", meg szerelmem, nagyon nagyon szeretlek én is.... 😂😂

Poénból én meg úgy veszem fel, hogy "csá r.banc, mondjad" és erre kikerekedik a szemük és meg is kérdezi valamelyik hogy kinek veszem így fel a telefont.

2021. okt. 30. 09:15
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Csak szerinted jártok.
2021. okt. 30. 09:58
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
Romák vagy magyarok vagytok? Ha romák akkor normális.
2021. okt. 30. 10:24
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
én is szoktam csajozni a csajom
2021. okt. 30. 10:42
 18/21 anonim ***** válasza:
59%

sztem meg elerheted a muff, szuka, ribi, ingyenribi szinteket is ha jol viselkedsz.

level up

2021. okt. 30. 10:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne már, 31 éves. Agyilag még 13. Komolyan ilyen degenerálttal akarsz együttlenni, majd feleségül menni hozzá?
2021. okt. 30. 11:58
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég proli 31 évesen itt tart agyban...
2021. okt. 31. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!