Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok a párom életének a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok a párom életének a szerves része?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt a párommal, nagyon szeretem őt, de sajnos 80 km-re lakik tőlem. Egy-két hetente szoktunk találkozni, olyankor a szombatot és a vasárnapot együtt is töltjük, de, ha lenne alkalmunk gyakrabban találkozni se akar, mert "sok a dolga" (barkácsolgat, szerelget). Azt mondja jobb is így, mert legalább nem ununk egymásra, amivel én nem értek egyet persze. Én hiányolom őt nagyon, de úgy érzem, hogy ő annyira nem hiányol engem.

Olyan, mintha egy könyvet olvasnék, mindig mesél nekem mik történnek vele, de aligha vagyok ott.

Persze kell a külön töltött idő, nem is tudnánk megoldani, hogy heti többször találkozzunk, de legalább, ha van rá alkalmunk éljünk a lehetőséggel. De nem. Pedig szívesen segítenék neki a szerelésben, akármiben, nem akadályoznám őt ebben, de mégis együtt lennénk. De ő olyan jól meg van nélkülem a kis világában, én pedig folyamatosan hiányolom őt, hiába vannak elfoglaltságaim.

Közös jövő, például költözés még csak szóba se jött, nem tudom meddig leszünk még így, de engem frusztrál ez az egész, ami köztünk megy.

Szerintetek van egy ilyen kapcsolatnak értelme, jövője, vagy addig lépjek ki belőle, míg nem élném meg rosszabbul a szakítást?

Köszönöm előre a válaszokat!

24L

2021. okt. 29. 20:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem lesz közös élet, vilàgos, ugye?
2021. nov. 2. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Szexpartnernek tart, semmi másnak. Nincs kizárva, hogy itthon tartós kapcsolata van.

Én nem értem némely nőket, hogy lehetnek ennyire naívak.

F 41

2021. nov. 2. 16:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen, akkor kizart dolog, hogy osszekoltoznetek, vagy abban koszonet nem lenne.
2021. nov. 2. 18:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Max havi 4szer találkoztok. Ez nem kapcsolat, hanem te szerelmes vagy, ezért akarsz vele lenni s közös programot, időt a másikkal. Ő meg egészségügyi szexet veled oldja meg...
2021. nov. 2. 23:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem vonok le messzemenő következtetéseket, nem állítom, hogy nem szerethet, mert nem ismerem. Az viszont tuti, hogy ez így, ebben a formában kicsit távol áll a kapcsolattól. Őt nyilván nem zavarja, lazán elvan, viszont téged meg ez mindig emészteni fog.Ha nincs kompromisszum, nincs jövőtök.
2021. nov. 3. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!