Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor valaki nem védekezik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor valaki nem védekezik, hanem visszatámad, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Ilyen beszélgetések helyett, hogy :

Ugy erzem masokkal csetelsz mindig online vagy stb, talan ismerkedsz,

Válasz: nem, ez nincs így, nem jol látod, csak haverral irkalunk

Azaz "védekezés" HELYETT

Ilyen beszélgetések vannak:

Ugy erzem engem hanyagolsz de másokkal allandoan online vagy,

Válasz: te meg a messenger face, nem is lathatom mert tiltod titkolozol

Azaz visszatámadás van.

Bennem refkexszerű a védekezés ha "támadnak", azaz elmondom a páromnak hogy csak anyuval azoktam inkabb surubben írkalni vagy ilyesmi. A páromat alapvetòen megnyugtatni akarom.

Nincs bennem reflexszerű visszatámadás vagy elkezdeni sem hibáztatni az érzései miatt.

Nekem ez fura. A reagálásai.

#védekezés VS visszatámadás
2021. okt. 29. 10:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
Úgy kezdődött, hogy te meggyanusítottad ...
2021. okt. 29. 10:39
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Figyelem elterelés céljából
2021. okt. 29. 10:39
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem jó jel, de a leírt példa pont hülyeség. Engem is állandóan aktívnak mutat, pedig csak be van kapcsolva a mobilnetem, nem írkálok senkivel. Szóval ha mindig ilyen baromságokon megy a vita, akkor lehet csak abból van elege.
2021. okt. 29. 10:46
 4/23 A kérdező kommentje:

1# caak elmondhatom ez erzeseimet egy kapcsolatban sztem!

Ha az egyik tart attol hogy kvazi palira veszik akkor nem árt tiszta vizet önteni nagybeszelgetések vagy barmi.

Sztem ez a normalis es nem pedig az hogy az ember soha nem tudja csak szórakozik e vele a masik. Üljünk le beszeljuk meg mi van koztunk valojában. Meselje el az erzesit vagy bármi.

Es normal esetben mindenkit erdekel a párja mit érez. Fél e retteg e vagy nyugodt.

Es normal esetben ÉN pl megnyugtatom a páromat es nem támadni kezdem az érzései miatt!!

Es nem ertem azt aki neki áll támadni megnyugtatás helyett, az mi??

2021. okt. 29. 11:08
 5/23 A kérdező kommentje:

Nekem volt olyan parom akibol kezdtem kiabrandulni nem szerettem.

Ő attol félt hogy megcsalom az exszemmel.Mégis megnyugtattam hogy soha de soha nem tennék olyat vele!!

Eszembe nem jutna SENKIT elkezdeni támadni a félelmei miatt!

2021. okt. 29. 11:09
 6/23 A kérdező kommentje:
Es valaki elmagyarázná a visszatámadást mit jelent? Lehet olyanban egyaltalan bízni aki így kommunikál?
2021. okt. 29. 11:11
 7/23 anonim ***** válasza:
A visszatámadás annyit jelent, hogy ő sem bízik benned.
2021. okt. 29. 11:37
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
Húúú, így első olvasásra elég hisztisnek tűnik a kérdező. Ki akarja kényszeríteni, hogy foglalkozzon vele a párja, ezért folyamatosan bactatja. De a férfi is gyerekes, megy a macska-egér harc. Nekem úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat nem működik.
2021. okt. 29. 11:45
 9/23 anonim ***** válasza:
94%

#8 Ne is mondd, volt ilyen exem. Nála is "én úgy érzem, hogy" kezdetű baszogatások voltak éjjel-nappal pedig az égadta világon semmit sem csináltam, csak épp nem voltam messengeren. Mivel a messenger ezt leszarva is onlinenak mutatja esetenként az illetőt, jöttek a vádaskodások, az úgyérzemek, pfejj, borzasztó volt.

Szerencsére azóta találkoztam egy nem kontrollmániás nővel. A kölcsönös bizalom egyszerűen csodálatos. Főleg, ha megtapasztaltad, milyen az, amikor valaki folyton betámad mindenféle önbizalomhiányból fakadó baromsággal.

2021. okt. 29. 11:48
 10/23 A kérdező kommentje:

Kikenyszeriteni?

Sztem mindenkinek szuksege van a parjara egy kapcsolatban es nem egyedul akar benne lenni.

Te is ilyen hibáztatos tipus lehetsz.

Ha egy nőnek hianyzik ez az akkor le van b...va

2021. okt. 29. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!