Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem? Féltékenység

Figyelt kérdés

Van egy régi-új barátnőm több éve ismerkedtünk meg. Egyetemista korunkban kavarásztunk egymással utána éeltávolodtunk. Most pár évvel később felvettük egymással a kapcsolatot és összejöttünk. Most egy pár vagyunk néhány hónapja. Ez eddig szépen és jól hangzik és jó is mert kb. szárnyalok mellette :)

Viszont pár héttel ez előtt megjelent a volt párja nála, hogy elvigyen pár, egy éve ott hagyott holmit... Ettől teljesen megzuhant, kb. kifordult magából. Ez egy hétig tartott utána jobb kedve lett és szép lassan vissza rázódtunk a rendes kerékvágásba. Viszont tudom, hogy tartják és tartották is a kapcsolatot és azóta kb. folyamatosan féltékeny vagyok, h vajon most vele beszél-e, vajon mikor beszélt vele stb...

Ezt nem hangsúlyoztam ki ennyire de el is mondtam neki, hogy gyötör a dolog. Ő erre azt mondta, hogy nem véletlenül szakított vele és nem akar tőle semmit de nagyon szerette és eddig ez volt a legkomolyabb kapcsolata.

Szerintetek mit kellene tennem? Beszéljek vele komolyabban, mondjam el hogy mit érzek?

Nem szeretném megtámadni mert szeretem meg tiltani se mert ha akarja úgy is csinálni fogja.

Köszi a válaszokat.

31/F

2021. okt. 28. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jó,hogy normális hangnemben elmondtad az érzéseid.Egyenesen hihetetlen ,hogy ilyet olvasok itt. Én a helyedben hagynám. Teljesen normális,hogy ezt érzed ,főleg ,hogy kifordult magából ,főleg ,hogy nem titkolja ,hogy mennyire fontos volt neki (még ha ez ugye egy nem tetsző dolog ,akkor is ). Külső szemmel azt mondom ,hogy ez bizalomra ad okot.Az ex elvágta magát valamivel. Tényleg ezért ex.Ha a barátnőd azt érzi még 1-2dolgot meg akar vele beszélni ,hát tegye. Ha korlátozni akarod biztosan rosszul sül el. Bízz magadban ,bízz benne.
2021. okt. 28. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, hogy még nem dolgoztam fel az exemet és úgy mentem egy új kapcsolatba (ami legtöbb esetben azért felelőtlenség). Az első pár hónapban kicsit magam alatt voltam, de aztán teljesen beleszerettem a mostani páromba és azóta is együtt vagyunk. Mondjuk én minden köteléket elvágtam az exemtől, mert bármennyire is szerettem, de nincs szükségem arra a sok fájdalomra soha többet.
2021. okt. 28. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmit nem kell tenned! Ha a volt pasija kell neki,nem tudsz ellene tenni.

De nem kell rögtön rémeket látni. A tiltás meg hülyeség, mert abból már nem jössz ki jól.

2021. okt. 28. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:
24%

Hopplácska, köztetek nem igazán teljes a bizalom köteléke. Érzelmileg még kötődik az exéhez ez egyértelmű. Amiket mondott csak kifogások, látszólagos indokok amivel alá akarja neked támasztani miért kötődik még hozzá, de a lényeg hogy az érzés megvan.

Szóval sz.r ügy a dolog, még nem engedte még fejben el az exét. Na most nálad a labda. Azt mondod hogy okés, akkor hastala vista nem vagyok pótlék, vagy megpróbálsz túltenni az exén. Ez a status quo hosszabb távon szívás, tiltással semmire sem fogsz menni.

2021. okt. 28. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!