Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Konteós lett a férjem, elegem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konteós lett a férjem, elegem van?

Figyelt kérdés

Nehezen bírom már ezt. Mióta covid van, a férjem lassacskán rárepült az oltásellenes dolgokra, mostanra nagyon durván tolja.

Állandóan "Billgéccezik", tömegirtás folyik stb.

Csak ez a téma, folyton ilyen videókat néz meg olyanokat mond, hogy lerakom a hajam(polgárháború lesz, ő élvonalban megy a harcba akár élete árán is szembe megy a rendszerrel), úgy felhergeli magát egy-egy videón, cikken, hogy kiabál, csapkod, hergeli saját magát.

Diplomás értelmes ember amúgy, nem tudom mi lett vele.

Én úgy vagyok vele, ha esetleg van is bármi valóságalapja ezeknek a dolgoknak nem segít, ha ezzel hergelem magam, próbálom az ilyen híreket is kerülni, de neki más témája nincs, küldözgeti nekem is a videókat és ezekről kell beszélgetni meg habzó szájjal billgécezni. BÁRMI a téma, itt lyukadunk ki.

Mikor még felvállaltam a véleményem ez ügyben, nagyon veszekedtünk, tolta le a torkomon a saját igazát.

Elfáradtam, ráhagyom, bólogatok, de már nem bírom.

Azt sem tudja, hogy beoltattam magam, szerintem beadná a válást.

Mit lehet ezzel kezdeni?

10 éve együtt, 2 kisgyerek, ezen kívül minden oké lenne, de a covid és a konteó kimosta az agyát.

2021. okt. 28. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Csapd fejbe egy palacsintasütővel, hátha némi ész visszatér az agyába.
2021. okt. 28. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyet szívesen látnám vendégül a covid intenzíves ágyba. Felemelően nézne ki intubálva, infúziós szerelékek, injekciós pumpák között, bepelenkázva, miközben orrán-száján dől a vér.Utána meggondolná a viselkedését, ha sikerül egyáltalán túlélnie.
2021. okt. 28. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen, eleged van.
2021. okt. 28. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
#3 Az egyedüli jó válasz a kérdésre. :D
2021. okt. 28. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
28%
Elkőkerül a lufi-pufi, a Chadelès , meg a black piskóta 😆
2021. okt. 28. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem egy idióta.
2021. okt. 28. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

Sajnos nehéz az ilyen idiótákkal mit kezdeni. A tények nem zavarják meg őket. Őszintén sajnálom, de a saját tapasztalataim szerint (én is ismertem pár konteóst, már nem is tartom velük a kapcsolatot) ez nem lesz jobb, rosszabb sajnos még lehet.

Nincs igazán jó megoldás, én a helyedben tuti elkezdenék doglozni a B-terven, és miközben várom, hátha egyszer még visszatér a józan esze, építgetném a menekülő-utat...

sajnálom...

2021. okt. 29. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Ott van minden fehéren-feketén a videóban, az nem kérdés, Gates saját szájából egyenesen.

Viszont arra érdemes megkérni a férjed, hogy ne ez legyen 0/24-be, mert nem tesz jót senkinek.

2021. okt. 29. 18:35
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Én elválnék tőle, mert egy idióta. Ez van, sajnos, és mindig is ilyen volt, csak a covid felszínre hozta nála végre.
2021. okt. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!