Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kakipara friss párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kakipara friss párkapcsolatban, hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
A szüleim kisgyerekkoromtól piszkáltak viccesen azzal, hogy tud egy lány ilyen büdöset kakilni. Első páromnál úgy oldottam meg, hogy az alsó szinti wc-be jártam akkor, mikor a szülei már/még nem voltak otthon, róla pedig tudtam, hogy az emeleti wc-be jár, plusz mi is az emeleten vagyunk a szobájába. Utána több kapcsolatom volt, de nem költöztem senkivel össze. Mostani párommal igen, viszont egy pici, 1 szobás albérletben élünk, itt nem tudom azt csinálni, mint korábban. Általában megvárom, hogy elmenjen dolgozni (ő 8-ra jár, én fél 10-re), hétvégente van, hogy elküldöm messzebbi boltba, hogy el tudjam végezni a nagydolgom, közben folyamatosan használom az elszívót és a légfrissítőt, de még így is lehet érezni a szagot. Az a legrosszabb, mikor mindketten itthon vagyunk és vissza kell tartanom...

#párkapcsolat #kakipara
2021. okt. 28. 10:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
A nagydolog után azonnal húzd le, aztán tedd rendbe magad. Segíthet az is ha egy kis hipót öntesz a wcbe.
2021. okt. 28. 12:23
 22/34 anonim ***** válasza:
87%
Meg is jott a kedvem egy kiados kulazashoz.
2021. okt. 28. 12:26
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
A szar az mindig büdös. Sosem lesz parfüm illatú. A szüleidé sem volt az.A nők is büdöset szarnak, ahogyan a férfiak is. A párod is. Vedd igénybe szakember segítségét, ha magadtól ezt nem tudod felfogni. Szellőztethetsz, van légfrissítő is a világon. A menstruációs vér is büdös, a nemi szerved is az, főleg ha nem mosod meg egy ideig. A párod nyalja is, akkor pont a szarás zavarná szerinted? Sőt, a lábad sem egy jó illatú részed, csak mosás után. Emberek vagyunk, tehát van szagunk. Viszont lehet tenni ellene.
2021. okt. 28. 12:40
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit ironikus, mert az ürülék visszatartásától, amikor végre kiadod magadból az 2x büdösebbet eredményez, mintha időben kipottyantottad volna.
2021. okt. 28. 12:49
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Ah, túl régen volt már szaros kérdés. Üdv újra.
2021. okt. 28. 13:14
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mostani ill. előző párjaid tudtak róla, hogy ez neked ekkora probléma?
2021. okt. 28. 13:35
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Milyent kéne kakilnod rozsa illatút?

Ember mik vannak ::)

2021. okt. 28. 13:43
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez vált be:

-szagelszívó bekapcsolva hagyása+légfrissítő

-ha hangos lesz, akkor megkérjük a másikat, hogy rakjon be zenét vagy filmet addig

- kimondatlan 'szabály', hogy nagywc után azért ne menjünk egyből a másik után, mindig megkérdezzük egymástól, hogy kell-e mennie, mielőtt megyünk

Nem értem a feszengésedet, egy együttélés során, főleg 1 szobás lakásban lesznek még sokkal cikibb dolgok is, mint a kakád szaga!

Csak ízelítőnek: 4 év együttélés alatt minimum 3x hánytam a barátom előtt, ő csak úgy hányt többször, hogy az egészet sztereoban hallottam... Műtét utáni szenvedés, zsíros haj, szőrös minden, puffadás, robbanós hasmenés stb. Annyi mindenben fogtok 'osztozni', hogy a szarszag lesz a legkevesebb gondod...

2021. okt. 28. 14:22
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is majd az idő megoldja. Előbb utóbb fel fogsz oldódni. Az én párom mindig azzal viccelődött, hogy várja mikor merek előtte pukizni stb. Elvicceltük a témát, de egyszer magától mondta, hogy reméli az ilyen dolgok nem okoznak bennem frusztrációt mert természetes. Ez rengeteget segített, mára már eszembe sem jut ilyeneken parázni.
2021. okt. 28. 15:03
 30/34 anonim ***** válasza:
74%
Fingani sem mersz?
2021. okt. 28. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!