Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kakipara friss párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kakipara friss párkapcsolatban, hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
A szüleim kisgyerekkoromtól piszkáltak viccesen azzal, hogy tud egy lány ilyen büdöset kakilni. Első páromnál úgy oldottam meg, hogy az alsó szinti wc-be jártam akkor, mikor a szülei már/még nem voltak otthon, róla pedig tudtam, hogy az emeleti wc-be jár, plusz mi is az emeleten vagyunk a szobájába. Utána több kapcsolatom volt, de nem költöztem senkivel össze. Mostani párommal igen, viszont egy pici, 1 szobás albérletben élünk, itt nem tudom azt csinálni, mint korábban. Általában megvárom, hogy elmenjen dolgozni (ő 8-ra jár, én fél 10-re), hétvégente van, hogy elküldöm messzebbi boltba, hogy el tudjam végezni a nagydolgom, közben folyamatosan használom az elszívót és a légfrissítőt, de még így is lehet érezni a szagot. Az a legrosszabb, mikor mindketten itthon vagyunk és vissza kell tartanom...

#párkapcsolat #kakipara
2021. okt. 28. 10:40
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
6%

nőjjél fel...

egyébként a szaga attól függ mit eszel; a nagyon büdös, sok hús és tejtermék miatt van

2021. okt. 28. 11:21
 12/34 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy meg szeretnétek mondani, hogy mit kell egyek, látatlanban fogyásra köteleznétek. Megsúgom, táplálkozási tanácsadó (is) vagyok, nagyon jól tudom, hogy mire van szükségem, egészségesen étkezem.
2021. okt. 28. 11:22
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire értesz hozzá azt is tudod, hogy a visszatartás kicsit sem egészséges és nagyobb baj lehet belőle hosszútávon.

Nekem ez IS rátett hogy béldaganatom lett tavaly. Engedd el ezt a "megtartom a nőies, szexi imidzsemet" és sz@rd ki magad kellemesen! Ha hosszútávra tervezel egy iő után így is úgy is szembesül a szagokkal, illetve, hogy nem csillámpónikat meg vattacukrot pukkantasz a hátsó feleden.

20/L

2021. okt. 28. 11:29
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

Azt írtam, hogy "esetleg" gondolkozz el, és "talán" befolyásolhatja a szagot. Aztán leírtam, hogy nálam hogyan működik, és mitől lesz büdösebb és szenvedősebb.

Szóval leírtam, hogy mit tapasztaltam magamon és tanácsoltam, hogy gondoljon erre is esetleg. Nem akartam megszabni senkinek mit és mennyit egyen. Csak tisztázni szeretném.

2021. okt. 28. 11:38
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nagyon sok ember van így vele, hogy idegen helyen nem megy. Egy idő után megszokod, és menni fog.

Nekem pl a munkahelyemen évek kellettek. (Volt, hogy futva mentem haza). Páromnál csak néhány hónap.

2021. okt. 28. 12:13
 16/34 A kérdező kommentje:
Előző párommal, akivel együtt éltem a szüleinél 7,5 év után sem szoktam meg, sosem volt olyan, hogy az emeleti wc-t használjam, hogy megérezze a szagotm
2021. okt. 28. 12:18
 17/34 A kérdező kommentje:
-m
2021. okt. 28. 12:18
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
7.5ev anyos apossal. attol en tuti beszartam volna.
2021. okt. 28. 12:20
 19/34 anonim ***** válasza:
7%
Beállsz a zuhany alá, megnyitod a meleg vizet, és kitolod a kábelet. A trágyát meg levereted a tusolóval, és letusolsz.
2021. okt. 28. 12:21
 20/34 anonim ***** válasza:
94%
Ezen a helyzeten már csak pszichológus segíthet.
2021. okt. 28. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!