Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kakipara friss párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kakipara friss párkapcsolatban, hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
A szüleim kisgyerekkoromtól piszkáltak viccesen azzal, hogy tud egy lány ilyen büdöset kakilni. Első páromnál úgy oldottam meg, hogy az alsó szinti wc-be jártam akkor, mikor a szülei már/még nem voltak otthon, róla pedig tudtam, hogy az emeleti wc-be jár, plusz mi is az emeleten vagyunk a szobájába. Utána több kapcsolatom volt, de nem költöztem senkivel össze. Mostani párommal igen, viszont egy pici, 1 szobás albérletben élünk, itt nem tudom azt csinálni, mint korábban. Általában megvárom, hogy elmenjen dolgozni (ő 8-ra jár, én fél 10-re), hétvégente van, hogy elküldöm messzebbi boltba, hogy el tudjam végezni a nagydolgom, közben folyamatosan használom az elszívót és a légfrissítőt, de még így is lehet érezni a szagot. Az a legrosszabb, mikor mindketten itthon vagyunk és vissza kell tartanom...

#párkapcsolat #kakipara
2021. okt. 28. 10:40
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
96%
A megoldás egyszerű, nőj fel és ne a szüleid vicceskedése határozza meg a viselkedésedet. Szerinted a barátodat érdekli a szarod? Már bocs. A szar büdös ("hogy ne együk meg", ahogy az öregek mondák vala), akár férfi, akár nő seggéből származik. Értelmes ember ilyeneken nem akad fenn.
2021. okt. 28. 10:47
 2/34 anonim ***** válasza:
85%
A gombás lábkörmödet látja. A nemi szervét a szádba teszi. Látod a kulás alsógatyáját, és ő is a véres tamponod. De kulázni azt nem mersz. Nem értem.
2021. okt. 28. 10:48
 3/34 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem akivel összeköltözik az ember, lehet annyira érett, hogy természetesen kezelje ezt a dolgot. Te is és ő is. Ne tarts vissza, csak azért, mert a párod is otthon van, nem egészséges.

Más. Esetleg újra kellene gondolnod az étkezési szokásidat, lehet befolyásolja az ételek minősége a kanális excrementum szagát. Én pl. zabpelyhet reggelizek, rizs, bulgur, köles, sok zöldség, gyümölcs szerepel az étrendemben, kerülöm a disznó-, marhahúst, krumplit, nehéz ételeket. Persze néha eszek ilyet, anyámnál, mamámnál, néha rendelünk vagy épp csinálunk egyszer-egyszer zsíros, nehéz kajákat, néha jól "bezabálok". Tippelj mikor végzek gyorsan, aránylag szagmentesen a nagydologgal, és mikor kerül 5-10 percbe, jó kis szaggal (plusz a lakás teleeregetésével...).

2021. okt. 28. 10:50
 4/34 A kérdező kommentje:
Jesszusom, sosem volt gombás körmöm, ki tudja törölni a fenekét rendesen, a tampont pedig kidobás előtt 2 papaírzsepibe csomagolom be, nem előtte cserélek, így sosem látja. Hogy tudtál ennyi marhaságot összehordani?
2021. okt. 28. 10:51
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Pedig alapvetoen igaza van #2-nek. Ha egyuttelsz valakivel az nem egy Barbie-Ken kapcsolat, hogy mindenki tiptop ki van oltozve, kenve illatos 0-24ben.
2021. okt. 28. 10:57
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja es a szuleidnek meg elmondhatod, hogy jo nagy kretenek.
2021. okt. 28. 10:57
 7/34 anonim ***** válasza:
2021. okt. 28. 10:58
 8/34 anonim ***** válasza:
54%

"Látod a kulás alsógatyáját, és ő is a véres tamponod"

Milyen igénytelen népekről beszélsz?? Mifelénk nem divat besz@rni ruhában, se széthagyni a véres tampont, atya ég...

Kérdező,

Előbb-utóbb majd feloldódsz, nekem az vált be a kapcsolatunk elején hogy fürdés előtt végeztem az ilyen dolgomat - akkor nem volt "gyanús" hogy sokáig vagyok bent, és utána volt idő kiszellőzni + a tusfürdő illatosította a fürdőt. :DD

Végül aztán nem volt konkrét "megoldás", telt az idő és feloldódtam.

2021. okt. 28. 11:05
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyire mindenkinek büdös, de van akinek baromi szagos. A beleid állapota, a bélbaktériumok és az ételek határozzák meg. Az olajos halak, sok hús, sok gyümölcs, sok zsír, feldolgozott kaják, össze vissza evés, sokáig bélben rothadó dolgok, túl sok kaja, sok tojás stb. Fogyjal le idealis sulyra es tartsd a kaloriakeretet konnyű, egészseges etelekbol, napi 3-4szer etkezve, mozogj hogy a beled gyorsabban mozogjon, szedj probiotikumot.
2021. okt. 28. 11:19
 10/34 anonim ***** válasza:
84%

Na, az első néhány válasznál olyan érzésem volt, hogy megint összefújta a szél a szemetet.

Kérdező, a szüleid borzasztó hibát követtek el azzal, hogy ezzel viccelődtek, így gátlást ültettek el benned. Ennek következményét viseled egész fiatalkorodban. Itt meg néhányan nulla empátiával magyaráznak, hogy nőj fel, meg ne a szüleid véleménye határozza meg a gondolkodásodat.

Nos, ha eddig önerőből nem tudtál túllépni ezen a gátláson, szükséges lenne pszichológushoz fordulnod. A megoldást ez fogja elhozni.

A párod egyébként tud róla, hogy neked ez ekkora probléma? Az előző párjaid tudtak róla? Nem próbáltak megnyugtatni, hogy ezen nincs mit szégyellni?

Egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy kényes dolgokat is meg tudjatok beszélni egymással. Jó esetben a másik szeret és van benne megértés és empátia feléd (a gyakorin ezt kevés válaszolótól fogod megkapni). Egyébként nekem se mutogatja a feleségem a véres tamponját, és az én gatyámon sincs "vonalkód" estére, meg a lábkörmünk se gombás. Ettől még tudjuk, hogy működik az emberi test, és toleráljuk egymástól a dolgokat.

3-as válaszolóval sem értek egyet: ne az határozza meg az étrendjét, hogy milyen szagú lesz tőle a széklete. Egyen azt, ami jól esik neki, és nem árt az egészségének.

2021. okt. 28. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!