Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoljak hova tűnt a pénz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak hova tűnt a pénz?

Figyelt kérdés

5 éve házasok vagyunk a férjemmel nagyon jól működött eddig a kapcsolatunk viszont észrevettem hogy rengeteg pénz tűnik el és semmi nyoma. Én gyeden vagyok itthon szóval jelenleg nem dolgozom de ugyanúgy közös kasszan vagyunk most is mint amikor dolgoztam. Szokott nála mindig lenni pénz, hogyha el kell szaladnom a boltba tudjak kivenni a tarcajabol. Valamelyik nap megkert hogy menjek el a boltba ott a tárca vegyek ki belőle. Ez most hétfőn volt. 32 ezer Ft volt benne. Kivettem a 2ezrest és Elmentem a boltba. Tudni kell hogy ő éjszakába dolgozik. Ma reggel hazajott és mondta hogy ledol aludni legyek szíves a kicsivel elszaladni a boltba egy kis tejert mert nincs itthon ha felebred tudjon kávézni. Rendbe. 1500 Ft volt a tarcajaba. Kaját itthonról visz a munkába és nem vesz semmit, nem is hozott haza semmit és semmi nyoma hogy hova tűnt ez a rengeteg pénz.

Tudom hogy az ő pénze de úgygondolom hogy nem normális hogy 2 vagy 3 nap alatt elment 30 ezer Ft. És semmi nyoma. Meg kellene kerdeznem hogy hova lett? Vagy hagyjam?

Legyszi kimeljetek meg a bunko hozzaszolasoktol. A negatívat is le lehet írni kulturáltan.

Előre is köszi a válaszokat!! :)

28/L

2021. okt. 28. 10:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem tankolt szerencsétlen pasi, meg evett kajáldában, ivott valamit és benyomott egy doboz lindt csokit. Már el is ment a 30ezer. Főleg ha vett bérletet, de igaz, hogy kártyára is lehet rakni. Vagy neked gyűjt valamire, vagy magának vett valamit a patikában.. de kölcsön is adhatta vagy vehetett magának apróságot.

Szerintem ne úgy kérdezd, hogy "hol az a pénz szivem, ami tegnap még itt volt" hanem úgy, hogy vettél valamit mostanában? Hogy állunk anyagilag? Nem kell összébb húzni a nadrágszíjat?

2021. okt. 28. 11:29
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha reggel jött haza, miért nem hozott magának eleve tejet a kávéjába, miért a nejét küldi inkább gyerekestől a közértbe? Nem tűnt ez föl senkinek amúgy?
2021. okt. 28. 12:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#12 Magamból kiindulva simán elfelejtem. Vagy meggyőződésem, hogy van még. Vagy a párom elhasználta napközben.
2021. okt. 28. 12:41
 14/22 anonim ***** válasza:
12%
#12 nekem még a 28L mint gyeden lévő anyuka tűnt fel 😀 Meg az hogy a troll aki a legkevésbé sem lány, nő vagy anyuka, szinte a szánkba adja hogy azt kell rá válaszolni hogy természetesen prostinál volt, mert ugye hol máshol lenne egy nemrég szült, megcsúnyult nő mellett. Ugyanaz a forgatókönyv mindig 😑
2021. okt. 28. 13:10
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó!

23 vagyok és gyeden Levő anyukak táborát erősítem. Én is troll vagyok?! ….

2021. okt. 28. 13:22
 16/22 anonim ***** válasza:
25%
15 Az L nem levő hanem hogy lány...
2021. okt. 28. 13:24
 17/22 anonim ***** válasza:
39%

Igen, érdekes, ha valaki magát lányként emlegeti anyaként huszonévesen, de előfordul, pláne 28 körül, amikor még frissenszült és nehéz a váltás:)

Majd írd meg kérdező, szerintem is érdekes..

2021. okt. 28. 13:34
 18/22 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem tudom ti manapság hol éltek, de 30 ezer ft nem egy nagy összeg, simán el lehet költeni pár nap alatt, ahogy a tankolós példa is mutatja. Lehet akár gyógyszer, magándoki, állatorvos, karácsonyi vagy szülinapi ajándék. Olyan drága minden, hogy ki se lépsz az ajtón és máris elköltöttél 10 ezret, bárhova mész...

Kérdezd meg, egy normális kapcsolatban nem itt kéne kérdezni, hanem őszintén a férjedtől.

2021. okt. 28. 14:33
 19/22 anonim ***** válasza:
94%
Tankolt.
2021. okt. 28. 15:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet Sanyi kölcsönkérte, vagy bebukott egy ostoba fogadást, vagy végre vett már rendesen pálinkát télire. Honnan tudjuk??
2021. okt. 28. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!