Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjunk csak barátok?

Figyelt kérdés

5 hónap kapcsolat után szakítottunk barátnőmmel. Ő kedvelt mert rendes srác vagyok de nem tudott szeretni hiába próbált többet érezni.

Viszont én még mindig többet érzek. Neki hiányzom mint barát nekem pedig mint barátnő. Szerintetek van értelme egy ilyen "baráti" kapcsolatba bele menni? Tudjuk mind ketten, hogy én nem tudnék már csak barátként tekinteni rá. Igazából tudom rajtam is múlott a dolog mert túlságosan bizonytalan voltam mindenben (nekem első kapcsolat). Ha újra kezdhetném teljesen másképp viselkednék. Szerintetek valaha ki tudok kerülni a friend Zone ból?

2021. okt. 28. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, össze fog jönni valaki mással és rossz érzés lesz neked.
2021. okt. 28. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy akarsz így a barátja lenni? Nem fog menni, csak magadnak okozol fájdalmat.
2021. okt. 28. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó ötlet. Amíg kapcsolatban maradsz, érzelmeid nem fognak eltűnni. Amíg érzelmeid vannak felé, nem tudsz mással ismerkedni. Örlődni fogsz.

A csajnak persze jó, mert kisírja majd nálad a lelki bajait, amit az új pasija okoz...

2021. okt. 28. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fog zavarni mikor a szerelmi életéről mesél majd, max akkor
2021. okt. 28. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Rögtön a szakítás után biztosan nem menne, ne is eroltesd. Ha később elmúltak az erzelmeid iránta és emberileg meg mindig szuksegetek van egymásra akkor szerintem simán megoldható. De csak akkor, ha már mindketten lezartatok a dolgot.
2021. okt. 28. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sajnos én is így látom. Esetleg ha változok talán műkdene a dolog. Mert külsőre biztosan be jövök neki, tudja, hogy rendes srác vagyok. Talán túlságosan könnyen adtam magam és ez volt a baj.
2021. okt. 28. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!