Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Azt mondja ez az illető hogy a lánnyal képzeli el a jövőjét amit még az elején mondott is neki. Azt mondta akar még gyereket. Amikor együtt vannak folyton otthon ülnek az esetek 99%-ban és egy alkalom se múlik el szex nélkül ( tudom hogy ez a kapcsolat része). Így olyan mintha csak azért találkozna vele mert szeretkezni akar. Nappal nem viszi sehova..max 10 esetből 1x . Folyton a lányára hivatkozik hogy ekkor meg ekkor vele van..de ez olyan hihetetlen mintha az anyjának nem is kellene a gyerek.. olyan érzés mintha amikor a lányára hivatkozik mással van együtt..engem még külön zavar hogy pl nov 1-én is akar találkozni vele ami szerintem nem illendő. Plusz csak kb. 2-3 hónapja tart a kapcsolat és már szexi fehérneműt vesz neki..

Elnézést ha kusza lett. Csak aggasztanak ezek a dolgok. Attól félek bántani fogja a lányt, mindenkitől elszigeteli és bábot csinál belőle.. :(

Kérlek csak rendes segítő válaszokat adjatok.

2021. okt. 27. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Igen gépkapoccsal
2021. okt. 27. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A ‘házasság és gyerek’ ígéretek, főleg a kapcsolat legelején még nem sokat érnek, bármennyire is szépen hangzanak.

Az, hogy sok a szex meg nem igen mentek sehova, az csak akkor probléma, ha te kifejtetted neki, hogy te ennél többre vágysz, és ennek ellenére sem hajlandó változtatni. Ha nem mondod, azt hiheti, ez így megfelel neked is, mert ugye valljuk be kényelmes egy megoldás.

Összességében azt mondanám hogy minden a kommunikáción múlik. Beszélnetek kell, tisztázni a számodra baljós vagy nem megfelelő dolgokat. Ha ezek után sem látsz változást, akkor minden bizonnyal nem vagy elég fontos a partnerednek vagy még rosszabb esetben meg is csal.

2021. nov. 1. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd ha nekik jó otthon ülni vagy nincs akkora keret rá, hogy programokra járjanak ez is opció, beszélgetni, szex, közös főzés, társas stb.

Ha egyiküknek ezzel gondja van akkor meg kell beszélni.

De szerintem ez két ember magánügye.

Az meg, hogy vázlatosan a pasi elmondta mit szeretne hosszú távon azt úgyis az idő dönti el, nem kell készpénznek venni.

2021. nov. 2. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!