Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

A párom megeresztett egy olyan megjegyzést, idézem: "úgy látom, ma már minden hülye pi**ának megadják a doktorit!".

Én is doktorálni készülök, és nemrég ezzel kapcsolatba kiírtam ide egy kérdést, hogy vajon hogyan fogadhatja a párom, mivel neki nem sikerült eljutnia a doktori cselekmény végéig, magyarán kudarcot vallott a doktori képzés finisében.

Most utálja azokat, akiknek viszont sikerült (de megdolgoztak érte, nem csak úgy megkapták), ez a megjegyzése a nőkre vonatkozott.

Én is egy ilyen hülye p. leszek a szemében...

2021. okt. 27. 19:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%

Dr-ok hülyep*csàzzak egymást otthon.

Eszem-f*szom megáll

Èn meg mekkora egy bunkó vagyok 😆

2021. okt. 27. 21:37
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem neked miért jó egy ilyen szemléletű férfi mellett. Mert ezek szerint nem csak féltékeny mások eredményeire, még soviniszta módon is teszi.

Te pedig elég buta vagy, ha ennél a szővegénél nem hordtad el a sárga földig. Mert megérdemelte volna. Idehallgass! Ez jobb nem lesz. Sem most, sem később. Innentől kezzdve ócsárolni fog, nem ismeri el az eredményeid, sőt majd bszogat és visszahúz, amivek tud. Komolyan ez kell neked?

2021. okt. 27. 22:39
 13/22 A kérdező kommentje:

12

de hát szóvá tettem!

mit gondolsz, csöndben tűrtem?

nagyon megsértődött, de nem érdekelt, mert már addigra sok minden felgyűlt bennem.

mondom, korábban nem voltak ilyen dolgai, annál kiábrándítóbb most minden.

2021. okt. 27. 23:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Mi a velemenyed egy olyan kapcsolatrol, ahol nincs tisztelet a masik irant, es banto megjegyzesekkel a masik onbecsuleset rombolja az egyik fel? Te mit javasolnal erre?
2021. okt. 27. 23:09
 15/22 anonim ***** válasza:
12-es vagyok,akkor gondold tovább amit a beszolásara való reakció után írtam.
2021. okt. 28. 00:00
 16/22 A kérdező kommentje:

a megjegyzést NEM rám tette, engem még több év választ el attól, hogy ledoktoráljak.

értem, h. szerinted rám is érthette, de konkrét személyek voltak a célcsoportjai, akiknek ez már összejött.

2021. okt. 28. 00:05
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
Tehat masokat es noket leszolhat, ha epp nem tartozol bele az adott csoportba. Ugy gondolom veled is baj van, nem csak vele.
2021. okt. 28. 00:47
 18/22 anonim ***** válasza:
86%
Vagy lépj ki, vagy neki pszichológus, vagy párkapcsolati terapeuta lehet a megoldás. Ha nem bírja és nem is akarja feldolgozni a sérelmeit, akkor ez veszett ügy sajnos.
2021. okt. 28. 04:33
 19/22 anonim ***** válasza:

Látom, hogy neked hiába beszél bárki, te tagadod, hogy ez a kapcsolatodban is konfliktust fog okozni.

Őszintén? Én is így voltam. Az lett a vége, hogy az exem porig rombolta az önbizalmam, hogy ő többnek látszódjon, aztán megcsalt egy ostoba libával, akit be tudott etetni a fellengzős dumájával, és felakadt szemmel rebegte, hogy milyen okos.

Ma már örülök, hogy időben megszabadultam tőle.

2021. okt. 28. 09:06
 20/22 A kérdező kommentje:

17

nyilván nem fér bele, azért is akadtam ki rá, csak te azt írtad, h. engem aláz.

lécci ne forgasd ki a szavaimat és ne minősíts.

személy szerint egyáltalán nem engem pocskondiázott, ezt tettem helyre.

én még nem is kezdtem el a doktori képzést.

2021. okt. 28. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!