Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

A párom megeresztett egy olyan megjegyzést, idézem: "úgy látom, ma már minden hülye pi**ának megadják a doktorit!".

Én is doktorálni készülök, és nemrég ezzel kapcsolatba kiírtam ide egy kérdést, hogy vajon hogyan fogadhatja a párom, mivel neki nem sikerült eljutnia a doktori cselekmény végéig, magyarán kudarcot vallott a doktori képzés finisében.

Most utálja azokat, akiknek viszont sikerült (de megdolgoztak érte, nem csak úgy megkapták), ez a megjegyzése a nőkre vonatkozott.

Én is egy ilyen hülye p. leszek a szemében...

2021. okt. 27. 19:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
És mi a jó neked ebben, hogy hulye p-nak tart életed párja?
2021. okt. 27. 19:51
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként azért viselkedik így, mert egy szr alak, egy gyenge, jellemtelen senki. Te meg igénytelen vagy, hogy ilyennel jársz.
2021. okt. 27. 19:52
 3/22 A kérdező kommentje:

Ez csak a doktori képbe kerülése óta van így, nyilván előtte is ismertem.

Az, hogy igénytelen lennék, visszautasítom.

2021. okt. 27. 19:59
 4/22 anonim ***** válasza:
42%

Azért nem mindegy, hogy az ominózus mondat milyen kontextusban hangzott el.

Nem ismerünk téged, nem lehet, hogy a viselkedéseddel provokálod?

2021. okt. 27. 20:06
 5/22 A kérdező kommentje:

Nem provokálom, miért tenném?

A témát is ő hozta fel, mikor értesült arról, hogy 3 nőismerősünknek is sikerült... és akkor káromkodva mondta, amit írtam.

2021. okt. 27. 20:08
 6/22 anonim ***** válasza:
34%

"Kudarcot vallottam anyakènt" -by Beverly Goldberg 😆

Menjen el bohócdoktornak

-by

Egy IT mèrnök

2021. okt. 27. 20:10
 7/22 anonim ***** válasza:
90%
Irígy és kisebbségi érzése van ezek szerint. Valószínű ezt a mondatot rád is értette, de mivel te nem vagy közömbös a számára sose ismerné el. A férfiak nagy része nagyon rosszul tolerálja, ha a párja többre viszi.
2021. okt. 27. 20:14
 8/22 A kérdező kommentje:

7

Tehát akkor ez már csak rosszabb lesz?

Az a durva, nem is nagyon merek neki erről a témáról beszélni (kutatási terveim, koncepcióm stb.), mert bepörög tőle irgalmatlanul.

2021. okt. 27. 20:16
 9/22 anonim ***** válasza:
26%

#6 is voltam

Kisèrtetiesen emlèkeztet a kèrdès egy olyanra , ahol az ember a szaktekintélyt hordta le minden szarnak , az asszony meg bekèrdezte , hogy hogyan kezelnèk a szituàciót a nagyközönség.

Tisztelem a tudàst , és a kitartàst, de ti olyan típusú emberek vagytok ahol az IQ nagy az EQ rovàsàra? Én személy szerint többet vàrtam volna tőletek, de sajnos mihelyst elvàràsaim vannak csalódom.

Remélem ez a kérdés szèria is csak vmi troll provokàtor.De ezt csak az Admin és az ő pàsztora a moderàtor kèpes megmondani hackelès nèlkül.

Àmen

2021. okt. 27. 21:05
 10/22 A kérdező kommentje:

9

semmi érdemlegeset nem tudsz mondani, ezért kár volt hozzászólni.

külön bunkóság, h. trollnak nevezel.

a bomlasztást te csinálod.

2021. okt. 27. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!