Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kapcsolatok tényleg időzítettbombák ?

Figyelt kérdés
Hát nem tudom ti , hogy vagytok de nincs sok olyan ismerős akinek van 10 év feletti kapcsolat. Hiába volt esküvő vagy gyerek szét mennek. A kapcsolatok alapból csak ideig óráig tartanak ? Nyilván van kivétel akik 10-20-30 éve együtt vannak de az ritkaság
2021. okt. 27. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Sok idilli facebook pár valójában egymást marja minden nap.

Szomszédunk pont ilyen pár.

utazások, terepjáró, szép ruhák látszólag.

Sok veszekedésnél halljuk hogy mennyi a hitel,hónap végén veszekedések hogy miből jut vásárlásra, mi lesz ha nem tudnak mindent fizetni, viszi a bank mindenüket.

Társasházban élünk, sajnos a hálószoba egymás mellett van, sokszor hajnalban is a veszekedés megy.

2021. okt. 27. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet általánosítani, meg így hozzáállni. Tény, hogy sok válás van, ezt véleményem szerint a kapitalista gondolkodásmód hozza magával. Valami elromlik vagy csak nem tetszik veszünk újat.

Nekem van a közeli rokonságomban olyan pár, akik már 30 éve házasok és boldogok együtt, de voltak nekik is hullámvölgyeik.

2021. okt. 27. 18:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nyilván azért írtam, hogy van kivétel ,mert én is ismerek ilyet de az esetek nagy többségében inkább az van, hogy max 5-6 év és mennek szét és nem igen értem az okát. Nyilván ez minden ember esetében más és más de valahogy nem is akarják megoldani a dolgokat.
2021. okt. 27. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

A világon minden időzített bomba.

Még a párizsi is a hűtődben.

2021. okt. 27. 18:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatokra sosincs garancia, de ha lehetne én inkább az örök élet +1nap-ot választanám, nem a 30 évet :)

Viccet félretéve, tényleg sok házasság végződik válással, sok élettási kapcsolatot bontanak fel.

De nem szabad így hozzáállni. MInden nap tenni kell a kapcsolatért, hullámvölgyek esetén megoldást kell találni a problémákra, titok a kommunikációban rejlik. Azért nem olyan reménytelen ez, csak sokan azt hiszik a boldogság egy kapcsolatban alanyi jogon jár. De ez nem így van, minden nap tenni kell érte mindkét félnek, hogy hosszútávon működőképes legyen.

2021. okt. 27. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#3 Nem mindig lehet megoldani a dolgokat. Én azt látom, hogy sokan eleve rohadtul nem illenek össze, de kétségbe vannak esve és inkább gyorsan lehorgonyoznak valaki mellett, ahelyett, hogy a megfelelőt keresnék.

Ezt én is toltam jó pár kapcsolaton keresztül, általában 2-3 évig bírtam.

Aztán az utolsó szakításom után úgy voltam "na jó, vagy nekem való nőt keresek, vagy tisztes egyedüllétben élem le az életemet".

4 évig voltam egyedül, találkoztam néhány nővel, de a 4. év végén jött az életembe az a nő, akivel bátran el tudom képzelni, hogy együtt leszek 10-20-akárhány év múlva is.

Ez sem garancia, de az alapok stabilak. Így van egyáltalán Esélyed, hogy ne szakítás legyen 2-3-6-sok év döglődés, egymás ölése után.

Ezt az önismereti utazást nem hajlandó sok ember megcsinálni és ezért sodródnak szar kapcsolatról szar kapcsolatra.

2021. okt. 27. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

"A kapcsolatok alapból csak ideig óráig tartanak ?"

Szerintem ez jobbára inkább a mostani fiatalokra igaz. Pl. a szüleim generációja 70 évesek, sorsukba beletörődve élnek. Ők ezt szokták meg, nem válnak, mert félnek az ismeretlentől. Régen a közös kassza volt a divat, ezért idősebb korukra minden közös. Mondhatjuk úgy is, hogy a pénz tartja őket egyben. A fiatalabb generáció bátrabb, több lehetőségük van lépni (már akinek van)! Szóval lehet mondani, hogy a kapcsolatok akár "időzített bombák" is lehetnek! Egy nap egy átlag embert annyi impulzus ér minden szempontból, hogy bármi megtörténhet!

Szóval soha ne mondd, hogy soha! :D

2021. okt. 27. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Igen, de kellő kommunikációval és karbantartással mindig csökkented a robbanóanyag mennyiségét, így nem váltok el azonnal hanem csak veszekedtek egyet aztán este már összebújtok.
2021. okt. 27. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Mo.-n igen.
2021. okt. 27. 20:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!