Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az anyagi különbség jelenthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyagi különbség jelenthet problémát?

Figyelt kérdés

Viszonylag fiatalon örököltem a nagyszülők után, így már 27 évesen több házzal rendelkezem és az ebből befolyó bérleti díjaknak hála igen tekintélyes keresettel is, mert alapból is nagyon jól keresek.

Kérdésem az lenne hogy hogyan találjak párt? Eddig sokszor nem is mertem mondani mert tartottam tőle hogy csak a pénzem fog kelleni aztán volt hogy X év után mondtam és akinek addig nem a pénzemért kellettem az is elkezdett kihasználni anyagilag.

Hogyan vegyem észre ha valakinek csak arra kellek hogy legyen hol lakni meg "ne kelljen sokat költeni a nőre" alapon.

Várom a válaszaitokat

30N

2021. okt. 27. 07:57
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
77%

A nők is ezt csinálják. A MI házunk a lakásaiNK , adóssággal érkezett (fedezet nem volt már meg) most meg már hallgatom hogy mindent rosszul csinálok, nem értek semmihez, csak ilyen szintű autóba ülök be abba nem mert igénytelen bla bla bla. :)

Ez ilyen világ, kedves kérdező. Keress olyan férfit akinek van azt kész

2021. okt. 27. 08:48
 12/49 anonim ***** válasza:
24%
Igen jelenthet. Mert te vagy a nő. Fordítva kutya kötelessége lenne a fickónak a bevétele 75%-át odaadnia a tyúknak. Legalábbis az itt írkáló nők szerint.
 13/49 anonim ***** válasza:
37%

Troll kérdés. A csaj csóró de gazdag faszit keres és azt hiszi azzal h kiírja mennyije van majd bevonzza őket...

Elárulok valamit egy gazdag faszi leszarja h mennyid van, csak nézz ki jól és legyél kib---ott jó nő, akkor van esélyed....

Ha pedig ilyen vagyonos családból jön akkor meg a szülők, nagyszülők mondják majd meg kivel jöhet össze....nem úgy megy ám az ahogy a kiscsaj elgondolja ...

14/49 A kérdező kommentje:

Tízes: számomra az ideális partner gondoskodó, figyelmes, olyan férfi akivel biztonságban érezhetem magam. Szeretném, hogy a tenyerén hordozzon és cserébe én is odafigyelek az igényeire, figyelem a szeretetnyelvét és próbálok aszerint viselkedni. A legboldogabbnak akkor érzem magam, ha érzem, hogy adnak okot a feltétlen bizalomra és nőnek érezhetem magam nem pedig házvezetőnőnek esetleg pótanyukának.

Szex terén nincsenek nagy igényeim, anyagiak terén pedig a gondoskodás és a figyelmesség. Ez lehet havi 2 vacsorameghívás is de lehet szimplán néhány élménydús közös program is. Nem várom el hogy rámköltse a fizetését de nagyon élvezem ha látom, hogy nem forintoskodik rajtam mert tényleg velem képzeli el az életét.

Mondom ezt úgy hogy eddig minden volt élettarsamra többet költöttem mint fordítva

2021. okt. 27. 08:54
 15/49 anonim ***** válasza:
26%
Külföldi pasiknál nézz szét, ők értelmesebbek (Nem mindenki, de nagy átlagban)
2021. okt. 27. 08:55
 16/49 A kérdező kommentje:

A kérdés pedig onnan ered hogy eddig azt hittem én fogom ki a hím golddiggereket de egyre több nő ismerősömtől hallom, hogy lehúzzák őket a férfiak.

A baráti társaságom még egyetem alatt verődött össze, nagyrészt ügyvédek ebből kifolyólag mindenki saját ingatlannal, jó autóval, esetleg extra ingatlannal rendelkezik. Van nálam sokkal gazdagabb barátnőm is, ő már férjhez ment egy ügyvédhez, ott ez nem téma mert a férje még nála is vagyonosabb.

2021. okt. 27. 08:58
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Ne állj le csóró pasival! Ennyire egyszerü
2021. okt. 27. 09:14
 18/49 A kérdező kommentje:
Rendben
2021. okt. 27. 09:21
 19/49 anonim ***** válasza:
33%

Ez a különbség a nők és a férfiak között nagyon szemléletesen és leegyszerűsítve:

Ha egy nő kap egy lakást, akkor ő onnantól kezdve csak olyan pasikkal ismerkedik, akinek szintén van egy saját lakása.

Ha egy férfi kap egy lakást, akkor ő onnantól kezdve ugyanúgy bármilyen nővel ismerkedik, mint előtte és megoszt valamennyit a nővel abból, amije van.

A nők egyszerűen képtelenek arra, hogy "maguk alattival" ismerkedjenek, mindegy hogy ők maguk a vagyonukhoz akár nem kemény munkával jutottak. Egy milliárdos nő csak milliárdosokkal akar akármit is, egy milliárdos férfi meg ugyanúgy kis túlzással "akármilyen" nővel, vagy legalábbis egyáltalán nem a pénzét nézi első sorban.

2021. okt. 27. 09:21
 20/49 anonim ***** válasza:
96%

20: a kulonbseg az, hogy ha egy ferfi maganal szegenyebb csajjal ismerkedik, akkor a nore mindenki frocsog, hogy aranyaso es biztos csak a pasi penzere hajt. rosszabb esetben a pasi is a fejehez vagja egy-egy veszekedes utan.

ha csoro fiuka ismerkedik gazdagabb novel, senkinek az egvilagon meg sem fordul a fejeben, hogy a penzre hajt. pedig siman van erre is esely.

egyebkent meg a penzes pasikat senki nem kenyszeriti, hogy ne veluk egyszinten levo novel alljanak ossze. de nekik fontosabb pl. egy feszes popsi vagy jo mell, mint az, hogy magukhoz hasonlo not valasszanak. aztan persze mehet a mocskolodas, hogy ‘minden no mocskos golddigger’.

semmi kozod hozza, ha valaki nokent nem akar nala csorobbal ismerkedni. ez korrekt. az o dolga.

2021. okt. 27. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!