Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az anyagi különbség jelenthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyagi különbség jelenthet problémát?

Figyelt kérdés

Viszonylag fiatalon örököltem a nagyszülők után, így már 27 évesen több házzal rendelkezem és az ebből befolyó bérleti díjaknak hála igen tekintélyes keresettel is, mert alapból is nagyon jól keresek.

Kérdésem az lenne hogy hogyan találjak párt? Eddig sokszor nem is mertem mondani mert tartottam tőle hogy csak a pénzem fog kelleni aztán volt hogy X év után mondtam és akinek addig nem a pénzemért kellettem az is elkezdett kihasználni anyagilag.

Hogyan vegyem észre ha valakinek csak arra kellek hogy legyen hol lakni meg "ne kelljen sokat költeni a nőre" alapon.

Várom a válaszaitokat

30N

2021. okt. 27. 07:57
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
91%
Én nem mondanám el. Semmi köze hozzá a te vagyonod.Ha komoly kapcsolat lenne, házasság az más.
2021. okt. 27. 07:59
 2/49 anonim ***** válasza:
19%
Férfiak között ritka az aranyásó, ettől nem kell tartanod. Persze akármit írunk, te úgysem fogsz összejönni olyan férfival, aki szegényebb nálad.
2021. okt. 27. 08:01
 3/49 anonim ***** válasza:
87%

Jelenthet problémát. De van olyan, akinél nem jelent, ha jól csinálod. Ismerkedj úgy, hogy nem ezeket hozod fel először. Randizásnál, 1-2 hónap járás alatt még nem kellene nagyon konkrét anyagi helyzetről beszélni amúgy se. Legalábbis szerintem. Az persze alap, hogy elmondod mit dolgozol, hol laksz, meg egyébként is látszik, hogy átlagos életet élsz, vagy gazdagabbat. De 30 évesen és pár kapcsolattal a hátad mögött látni kellene ki milyen jellem alapból.

Felajánlja, hogy fizet? Erősködik, hogy felezzétek-e a bármilyen költségeket? Valóban odafigyel rád és próbál a kedvedben járni? Megosztja veled az érzéseit? Meg tud veled őszintén beszélni mindent? Meg sorolhatnám még.

Ismerd meg a partnered, ne arra fókuszálj, hogy na ez a pasi kihasznál-e majd vagy nem, hanem azzal foglalkozz, hogy milyen ember valójában. Pár hónap után úgyis látni fogod, ha megfelelő a kommunikáció. Itt is ez a kulcs. A megfelelő kommunikáció.

2021. okt. 27. 08:18
 4/49 anonim ***** válasza:
12%

Persze hogy problémát jelent.

A nőknek pénz kell.

2021. okt. 27. 08:26
 5/49 anonim ***** válasza:
43%
Ismerkedj gazdag faszikkal ennyi a trükk. Nem is értem a kérdést...
2021. okt. 27. 08:27
 6/49 anonim ***** válasza:
93%
nem kell tudnia, hogy mennyit keresel. ne a legcsorobb, buta ferfival allj ossze, hanem olyannal, aki megdolgozik a penzeert es tudja azt ertekelni, abban talan lesz annyi penzkultura, hogy nem lesz se irigy, se kihasznalni nem akar majd. amugy ezt a kihasznalast nem ertem, ha erzed, hogy le akar huzni, egyszeruen nem engeded. ha latja, hogy nem tud kihasznalni, es neki ez lenne a celja, ugyis lelep majd.
2021. okt. 27. 08:30
 7/49 anonim ***** válasza:
90%
2: ferfiak kozott is ugyanannyi az aranyaso, meg lehet nyugodni. csak a nok nem frocsognak mar egy etteremmeghivas utan is, hogy mocskos golddigger.
2021. okt. 27. 08:31
 8/49 anonim ***** válasza:
22%
Úgyis megtudja a faszi. Talán a csaj beképzeli hogy 'gazdag'...közben egy senki?! Csak mondom...
2021. okt. 27. 08:32
 9/49 anonim ***** válasza:
89%
Olyat keress, aki hasonló anyagi szinten van, ha tényleg ilyen jól állsz, gondolom nem szívesen jönnél össze olyannal, aki szerényebb körülmények között él
2021. okt. 27. 08:42
 10/49 anonim ***** válasza:
92%
Számodra milyen lenne az ideális partner? És most ne azt mondd, hogy "ne a pénzemért szeressen", hanem konkrétan milyen jellemzőket vársz el tőle.
2021. okt. 27. 08:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!