Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Haszontalannak erzem a parom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haszontalannak erzem a parom. Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Masfel eve vagyunk egyutt a baratommal, mindketten friss diplomasok vagyunk, egyutt elunk. Nekik egy csaladi vallalkozasuk van, igy o abban “dolgozik”, nekem is van munkam. Azert tettem idezojelbe, hogy dolgozik, mert egyaltalan nem olyan, mint egy rendes munka. Nehany nap kivetelevel a het tobbi napjan 9 korul tapaszkodik ki az agybol, a laptopjan intezget nehagy ugyet itthonrol, majd kb. egy delelott alatt le is tudja az egeszet.

Nekem egy borzasztoan furcsa, reszemrol es az en csaladomban abszolut a kemeny munka volt mindig is az elismert, a tenniakaras es a szorgalom.

Egyre jobban kezd ez zavarni, eddig nem tettem szova neki, mert tudom hogy nem adna fel a ralativ jol fizeto csaladi vallalkozast egy olyan allasert ahol fix a munkabeosztasa es kevesebb a bere. Ugy erzem tehat hogy ez soha nem fog nala valtozni, foleg hogy amivel foglalkoznak mondhatni valamilyen szinten ideny munka, de ezt nem reszleteznem.

Attol tartok, hogy ha a kesobbiekben gyereket vallalnak, en lennek a “kenyerkereso”, aki minden nap jar dolgozni, viszi a haztartast es minden dolgot intez, emelett meg o “babazna” es ellenne a gyerekekkel, mint egy eltartott feleseg. Ez az opcio a reszemrol szoba sem johet, semmikepp nem elnek ilyen felosztasban.

Faj a szivem, mert a kapcsolatunk egyeb resze jol mukodik es sokaig, talan meg most is ot kepzelem el a jovendobelimnek, az igazinak. Csak ugy nyomaszt ez a munka dolog, nem tudom mit tehetnek..

Kerlek segitsetek, mit tanacsoltok?

2021. okt. 27. 07:25
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%

Én valamilyen szinten megértelek, mert nálunk is hasonló a helyzet, a párom egy elég kényelmes munkával, 100% home officeban keres nagyon jól. Én meg nem szeretem a munkám, sokat is utazok, keveset is keresek, és sokat is kell dolgozni. És igen, néha igazságtalannak érzem,hogy mikor én elindulok, ő még alszik, mikor én hazaérek ő már órák óta szabad.

De ami fontos, tisztában vagyok vele, hogy ez csak irigység, és hogy ez nagyon nem jó dolog. Mert ő a párom, örülnöm kell a sikereinek, örülnöm kell annak, hogy bejött neki az élet, akkor is ha nekem (egyelőre) nem. Támogatnom kell, és nem lehúznom. Most őszintén ki akarna napi 12 órában megszakadni, ha megkereshet jó pénzt kevés munkával is?

Ha ő is jól keres, miért lennél csak te a kenyérkereső? Az más, ha a háztartásba sem segít be, nyilván az fontos, pláne ha több szabadideje van mint neked.

De ha meg sokat dolgozna, akkor nem érné rá veled fogalakozni, később a gyerekkel foglalkozni. Ingerült lenne, és fáradt. Sokkal harmonikusabb egy olyan kapcsolat, ahol a felek kipihentek, és sok a szabadidejük.

Ha te tényleg nem tudod ezt elfogadni, akkor szakítsatok, mert nem igazságos amit elvárász tőle. Mindenki a kényelmesebb életet választaná, ha megtehetné.

2021. okt. 27. 11:20
 22/37 anonim ***** válasza:
85%

"En ezt a magyaros kenyelmes eletvitelt"

A világon mindenhol úgy van, hogy minek szakadjanak bele az emberek, ha nem muszáj.

Velszeg szegény családból jöttél, ahol mélyen a tudatalattiban van, hogy rengeteget kell dolgozni, hogy (jól) megéljünk.

Fiatal a párod, majd fokozatosan beletanul az üzleti életbe, és a szülei majd egyre több dologba vonják be.

Ki az a barom, aki nem a saját sikerese családi válallkozást építi, ha lehetősége van rá, hanem helyette egy multinál robotol?

Majd 20 év múlva átveszik a tesójával üzlet vezetését a szüleiktől.

2021. okt. 27. 11:38
 23/37 anonim ***** válasza:
98%

"Én valamilyen szinten megértelek, mert nálunk is hasonló a helyzet, a párom egy elég kényelmes munkával, 100% home officeban keres nagyon jól. "

Én is. Na megyek is és felmondok, és keresek egy gürcölős, szarul fizető munkát.

2021. okt. 27. 11:39
 24/37 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon buta vagy.
2021. okt. 27. 11:58
 25/37 anonim ***** válasza:
87%
Kib*szott buta vagy kérdező! Nem inkább orulnél, hogy párod, kevés időbefektetessel sokat keres.
2021. okt. 27. 12:07
 26/37 anonim ***** válasza:
96%
Hülye lenne feladni egy jól fizető 4 órás munkát, rosszabbul fizetőért és több munkáért.Mi baj azzal, ha Ő marad otthon a gyerekkel, háztartással? Neked addig dolgoznod kell? Ez is csak ilyen magyar hülyeség.Te is felkapaszkodhatsz a ranglétrán, keresshetsz jobban stv.Én irigységet érzek rajtad.
2021. okt. 27. 12:30
 27/37 anonim ***** válasza:
85%

Te most téneg azt irtad, hogy adjon fel egy jól fizető, 4 orás, nyugodt munkát, egy szarabbul fozető, többet dolgozósért?????

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2021. okt. 27. 13:04
 28/37 anonim ***** válasza:
74%
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 imádom
2021. okt. 27. 13:05
 29/37 anonim ***** válasza:
55%
Èn viszont èrtem, amit a kèrdező akár mondani. Persze van benne egy bizonyos fokú irigysèg is, de az is èrthető, hogy ez a motiválatlan èletmód ilyen fiatalon, mikor mèg semmit nem tett le az asztalra, mert mindent alá tettek a szülei, ez nem vonzó.
2021. okt. 27. 13:13
 30/37 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem te ezt nem fogod tudni megváltoztatni. Ha más értékrenden mozogtak, akkor nem várható boldog házasság. Ő ilyen és a csesztetéstől nem lesz más, max megy a szomszéd lánynak udvarolni. Ha nem tudod elfogadni, akkor sajnos kalap, kabát.
2021. okt. 27. 13:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!