Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Haszontalannak erzem a parom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haszontalannak erzem a parom. Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Masfel eve vagyunk egyutt a baratommal, mindketten friss diplomasok vagyunk, egyutt elunk. Nekik egy csaladi vallalkozasuk van, igy o abban “dolgozik”, nekem is van munkam. Azert tettem idezojelbe, hogy dolgozik, mert egyaltalan nem olyan, mint egy rendes munka. Nehany nap kivetelevel a het tobbi napjan 9 korul tapaszkodik ki az agybol, a laptopjan intezget nehagy ugyet itthonrol, majd kb. egy delelott alatt le is tudja az egeszet.

Nekem egy borzasztoan furcsa, reszemrol es az en csaladomban abszolut a kemeny munka volt mindig is az elismert, a tenniakaras es a szorgalom.

Egyre jobban kezd ez zavarni, eddig nem tettem szova neki, mert tudom hogy nem adna fel a ralativ jol fizeto csaladi vallalkozast egy olyan allasert ahol fix a munkabeosztasa es kevesebb a bere. Ugy erzem tehat hogy ez soha nem fog nala valtozni, foleg hogy amivel foglalkoznak mondhatni valamilyen szinten ideny munka, de ezt nem reszleteznem.

Attol tartok, hogy ha a kesobbiekben gyereket vallalnak, en lennek a “kenyerkereso”, aki minden nap jar dolgozni, viszi a haztartast es minden dolgot intez, emelett meg o “babazna” es ellenne a gyerekekkel, mint egy eltartott feleseg. Ez az opcio a reszemrol szoba sem johet, semmikepp nem elnek ilyen felosztasban.

Faj a szivem, mert a kapcsolatunk egyeb resze jol mukodik es sokaig, talan meg most is ot kepzelem el a jovendobelimnek, az igazinak. Csak ugy nyomaszt ez a munka dolog, nem tudom mit tehetnek..

Kerlek segitsetek, mit tanacsoltok?

2021. okt. 27. 07:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
98%
Ja meg valami: te egyszeruen irigy vagy, esetleg szuklatokoru es ahogy elottem irtak nem tudsz kilepni a csoro munkas mindsetbol
2021. okt. 27. 09:03
 12/37 anonim ***** válasza:
98%
Itt neked kell változtatni a hozzáállásodon. Ez, hogy csak az a munka amibe belerokkan az ember, tipikus irigy proli hozzáállás. Oké, ezt hozod otthonról, de az ilyeneket le lehet vetkőzni.
2021. okt. 27. 09:05
 13/37 anonim ***** válasza:
98%

Sokat keres kényelmesen, sokat tud veled és majd a babával lenni.

Ha neked ez gond, nem vagy százas.

2021. okt. 27. 09:07
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
Nem teljesen értelek! Tényleg az a normális, meg az elismerendő, ha a bányában lapátolod a szenet??? A férjem programozó, 18 ezres orabérrel. Naponta 4, max 6 orát dolgozik... - Szerintem ez inkább dicserendö, mint hogy valakina gyárban robotol 3 müszakban rongyos 300 ezer ft.ert. Tipikus buta rabszolgafajta vagy kérdező.
2021. okt. 27. 09:17
 15/37 anonim ***** válasza:
98%
Miért kell ott is problémát keresni ahol nincs is?
2021. okt. 27. 09:18
 16/37 anonim ***** válasza:
95%
Work hard vs work smart
2021. okt. 27. 09:29
 17/37 A kérdező kommentje:

Bizonyara felreerthetoen fogalmaztam, nem a banyaban robotolo szomszed jozsit kivanom paromnak es nem az ovet tartom idealis eletutnak. Az ismertsegi koromben nem egy sikeres cegvezeto van es mindnek hogy addig jutottak ameddig igenis sokat kellett tenniuk es dolgozniuk, napi akar 12 oraban is, cegvezetokent persze nem fix beosztasban es kotelezettsegben.

Lehet hogy regimodi vagyok, de nekem az a termeszetes ha a ferfiban tenniakaras van, szorgalom es feljebb tud/akar kerulni a rangletran, nem pedig elszutykol valamit a laptopjan napi 3 oraban. En ezt a magyaros kenyelmes eletvitelt nem tudom komolyan venni, ha masert nem akkor a meg tobb profit remenye es igenye lebeghetne a szem elott.

2021. okt. 27. 10:19
 18/37 anonim ***** válasza:
98%
Kerdezo, idovel rajossz majd, hogy bizonyos jovedelem felett a szabadido sokkal ertekesebb mint a penz (kutatasok vannak rola h az usaban evi 75000 dollar felett mar nem novekszik szamottevoen az emberek boldogsaga pusztan a penztol). Ennek az oka, pusztan annyi, hogy az ido a leglimitaltabb eroforras ami rendelkezesre all (80-100 kozott mindenkepp meghalunk)
2021. okt. 27. 10:28
 19/37 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, nem válaszoltál a kérdéseimre így nem lehet érdemben segíteni. A párod lusta mindenben? Mindent te csinálsz?
2021. okt. 27. 10:55
 20/37 anonim ***** válasza:
89%

Én jelentkeznék a pasidra ha gondolod! :D hehe

23L

2021. okt. 27. 10:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!