Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Haszontalannak erzem a parom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haszontalannak erzem a parom. Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Masfel eve vagyunk egyutt a baratommal, mindketten friss diplomasok vagyunk, egyutt elunk. Nekik egy csaladi vallalkozasuk van, igy o abban “dolgozik”, nekem is van munkam. Azert tettem idezojelbe, hogy dolgozik, mert egyaltalan nem olyan, mint egy rendes munka. Nehany nap kivetelevel a het tobbi napjan 9 korul tapaszkodik ki az agybol, a laptopjan intezget nehagy ugyet itthonrol, majd kb. egy delelott alatt le is tudja az egeszet.

Nekem egy borzasztoan furcsa, reszemrol es az en csaladomban abszolut a kemeny munka volt mindig is az elismert, a tenniakaras es a szorgalom.

Egyre jobban kezd ez zavarni, eddig nem tettem szova neki, mert tudom hogy nem adna fel a ralativ jol fizeto csaladi vallalkozast egy olyan allasert ahol fix a munkabeosztasa es kevesebb a bere. Ugy erzem tehat hogy ez soha nem fog nala valtozni, foleg hogy amivel foglalkoznak mondhatni valamilyen szinten ideny munka, de ezt nem reszleteznem.

Attol tartok, hogy ha a kesobbiekben gyereket vallalnak, en lennek a “kenyerkereso”, aki minden nap jar dolgozni, viszi a haztartast es minden dolgot intez, emelett meg o “babazna” es ellenne a gyerekekkel, mint egy eltartott feleseg. Ez az opcio a reszemrol szoba sem johet, semmikepp nem elnek ilyen felosztasban.

Faj a szivem, mert a kapcsolatunk egyeb resze jol mukodik es sokaig, talan meg most is ot kepzelem el a jovendobelimnek, az igazinak. Csak ugy nyomaszt ez a munka dolog, nem tudom mit tehetnek..

Kerlek segitsetek, mit tanacsoltok?

2021. okt. 27. 07:25
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem a gondodat.

Ha jól keres, ez miért probléma? Vagy zavar, hogy kevesebb munkával is lehet jól keresni?

2021. okt. 27. 07:29
 2/37 anonim ***** válasza:
96%

Nőjj fel! Komolyan az a bajod, hogy napi pár órával megkeresi a pénzét, és nem napi 12 órán át izzad vért?

Szerintem te irigy vagy.

Ha lesz gyerek, akkor otthon leszel vele te gyed-en, ő meg szinte egész nap ott tud lenni veletek, és nem lesz gond, hogy ki vigyáz a picire, amíg te elugrasz boltba. Később nem lesz gond, hogy ki viszi oviba, ki lesz vele otthon, nincs úristenkirúgnakhameginttáppénzremegyek. A házimunkát meg osszátok fel, szokjátok meg most, hogy mindenki kiveszi a részét. Így később se lesz gond.

Ne csinálj gondot oda, ahol nincs.

2021. okt. 27. 07:35
 3/37 anonim ***** válasza:
96%

Kicsit szedjük össze mi is a valódi probléma!

Keveset dolgozik és nem keres?

Keveset dolgozik és számodra zavaróan sokat keres?

Lusta más dologban is? Mindent te csinálsz?

Puha p.,akit mindenben irányítanak és nincs tartása ?

A babával, ha itthon maradsz 2-3 évet, akkor keres annyit, hogy megéljetek?

Ha igen és emellett marad ideje rátok és a babára is, az neked inkább rossz érzés ?

2021. okt. 27. 07:36
 4/37 anonim ***** válasza:
92%

Jól keres a családi vállalkozásban mi a probléma?

Csak én kamillázok ezen?

2021. okt. 27. 07:58
 5/37 anonim ***** válasza:
99%

"tudom hogy nem adna fel a ralativ jol fizeto csaladi vallalkozast egy olyan allasert ahol fix a munkabeosztasa es kevesebb a bere."

Tehát az a bajod h kényelmesen keres sokat temeg a családi mintát viszed ami tipik szegények életmódja. Elengedheted ám ezt. Te is kereshetsz jól.

2021. okt. 27. 08:19
 6/37 anonim ***** válasza:
98%

Mi a bajod? Jól keres

Az fáj, hogy nem hajnalban kel és nem sz.ar pénzért dolgozza ki a belét?

2021. okt. 27. 08:36
 7/37 anonim ***** válasza:
98%
Én is többet dolgozom a férjemnél. Van, hogy nem kell bemennie napokig a munkahelyére, ilyenkor otthon van. De felosztottuk a házimunkát, mindenki kiveszi a részét, ha ő többet van otthon, többet is csinál meg belőle, pedig sose kértem. Én kifejezetten örülök neki, hogyha megszületik a kisbabánk akkor tudom, hogy több időt tud majd velünk tölteni otthon. Persze, ha téged ennyire zavar, akkor érdemes elgondolkodnod, hogy érdemes-e vele maradnod, de pl. nálunk ez nagyon jól működik.
2021. okt. 27. 08:38
 8/37 anonim ***** válasza:
98%
Most komolyan, ki az a hülye, aki egy ilyen állást feladna napi 10 óra mókuskerékért?! Nem hiszem el, hogy ilyen kérdéseket tényleg kiírtok, és nem csak trollkodás az egész.
2021. okt. 27. 08:41
 9/37 anonim ***** válasza:
98%
Ha fix állása lenne kevesebbet keresne és alig lenne otthon akk meg az lenne a bajod :D
2021. okt. 27. 08:54
 10/37 anonim ***** válasza:
86%
Es a kerdezo szavazata is annyit er a valasztasokon, mint barki mase...
2021. okt. 27. 09:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!