Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újraépítenétek a bizalmat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újraépítenétek a bizalmat, ha az egyik barátnőtöknek írt volna ilyet részegen a párotok?

Figyelt kérdés

Nem akarok wall of textet írni. Röviden. Mi egy huszonéves pár vagyunk, 3 éves kapcsolatban, másfél éve együtt lakunk.

Nemrég voltunk egy születésnapi bulin ahol mindketten kellően beittunk. Másnap írta az egyik barátnőm (aki amúgy meleg, 8 éve kapcsolatban van), hogy a párom ráírt hajnalban.

Kb ilyeneket írt neki érthetetlenül, tele hibákkal, hogy "köszönök mindent és ha bármikor szeretnél beszélgetni szólj, és hatalmas kincs vagy remélem tudod" meg ilyesmik. Pár mondat volt. Meg szivecskék.

Mikor páromat számonkértem másnap, azt mondta, hogy kb. 1 órát lelkiztek kettesben. Azon az estén amúgy a lány párja is ott volt, meg ugye én is. Azt mondta párom, hogy semmi extráról nem beszéltek csak nagyon jól esett neki hogy végre valaki meghallgatta, beszélgetett vele. Az igaz, hogy a barátai nagyon eltávolodtak, alig beszélget már a haverjaival, mindenki dolgozik, sulizik, barátnőzik stb és tök felszínes lett a kapcsolat, erről már panaszkodott korábban nekem, hogy mikor összefutnak max ilyen sablon "mi a helyzet" van de amúgy egyikőjüket se érdekli tényleg mi van vele.

És ez jól esett most neki.

Azt mondta semmi mögöttes szándék nem volt benne, borzasztóan is érezte magát hogy ennyire félreérthetően fogalmazott és így elszaladt vele a ló, ittas volt, nem érti miért csinálta. Elnézést kért tőlem, a lánytól és a lány barátnőjétől is.

Én elsőkörben szakítani szerettem volna, mert ez nekem nem fér bele. De igazából nem tudom túlreagálom-e. Nagyon jó a kapcsolatunk, kedves és figyelmes velem, ezen kívül ismerem lassan 10 éve is. Világéletemben oda voltam érte, szerettem, és boldoggá tesz. Nem tudom, hogy ez most tényleg csak ilyen túlzás volt a részéről, amiért végre nyitott fülekre talált hosszú idő után (rajtam kívül természetesen), de ez akkor sem oké. Ezzel tisztában van amúgy ő is, milliószor elnézést kért és amióta ez történt, hetek óta bizonyít mindenféle módon, hogy kárpótoljon. Illetve megígérte, hogy idén már egy pohár bort sem iszik, teljesen száraz hónapokat fog tartani és megpróbálja a régi barátságait újraépíteni.

Ti mit gondoltok? Fizikai megcsalás nem történt, talán még flörtnek sem nevezhető, de abszolút határ átlépés. Néha hülyének érzem magam, hogy elnéztem, de sokszor meg úgy érzem túl tudunk lendülni ezen, ha eltelik elég idő és újra felépül a bizalmam felé.

2021. okt. 26. 20:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

Te most komolyan egy meleg emberre vagy féltékeny? Ha a párod ki is akarna valakivel kezdeni, nem a leszbi barátnőd lenne...

Szimplán tényleg jót beszélgettek, ennyi. Kicsit túltolod. Vagy nagyon.

2021. okt. 26. 22:14
 12/25 anonim ***** válasza:
24%
Ezert majd szetszednek itt, de en megertelek amugy teged. Ez nalam is hataratlepes lenne, teljesen mindegy milyen a szexualis beallitottsaga az illetonek. Ez egy kommunikacios problema eredmenye, a parod nem tud veled oszinten beszelni a gondjairol es ezert ahelyett, hogy leulne es komolyan elbeszelgetnetek, mashoz rohan. Ne mondjatok mar, hogy ez semmiseg, plane, hogy utana ilyeneket irt a lanynak. Most ugyis el leszek mondva minden feltekeny birtoklas manias szarnak, de en tapasztaltam es lattam is mar eleg ilyet ahhoz, hogy okom legyen kiakadni ilyen esetben a paromra. Ez az ellenkezo nemu kozeli baratsag amugyis az esetek tobbsegeben tobbrol szol. Igen, a lany leszbikus, baratnoje van, de valoszinuleg ezt mar o is kinosnak erezte, azert kuldte at. Lehetett volna akar egy hetero szingli lany is, de mindegy.
2021. okt. 27. 00:37
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mások is írták hiányzott neki hogy kibeszéljen dolgokat nyitottan, persze opció lenne hogy veled beszélje meg, de vannak olyan témák amikről nem feltétlen tudsz a pároddal beszélni vagy akárkivel. Példának itt vagy Te a szakításon gondolkozol és az internetet kérdezted meg mert a barátoddal erről nem beszélhetsz se mással nehogy eljusson hozzá. Gondolom tudta hogy meleg és azt is hogy a barátnőd így részegen is ha beszélgetett vele nem voltak hátsó szándékai még az is lehet hogy csak valahol elkezdett beszélni és a barátnőd válaszolt rá. Vannak akik részegen mindenkit "szeretnek" volt osztálytársam kb 10 percenként elmondta hogy mennyire szeret engem és másokat (hetero srác) még volt hogy szívet is küldött amin aztán hetekig röhögtünk. Szerintem pont hogy örülnöd kéne eltávolodtak a barátai volt ami aggasztotta és nem valami random nő vállára ment sírni hanem a meleg barátnődére ami egyértelművé kéne tennie hogy nem akar megcsalni csak kibeszélni azt amit veled nem tud megtenni, ha ez zavar bíztasd hogy nincs mit szégyelnie előtted és legyél nyitott rá
2021. okt. 27. 05:59
 14/25 anonim ***** válasza:
51%

Nem leszek népszerű a véleményemmel.

Szerintem önmagában ezért nem jár máglyán égetés, viszont az intő jel, hogy ezeket a dolgokat a barátod nem veled osztotta meg. Az is, hogy utána olyasmit írt, ami félreérthető. Oké, hogy a csaj leszbikus, de ahogy előttem írták, lehetett volna ez mással másképpen is.

Én nem szakítanék, de feltenném a kérdést ezek után, mennyire számítok én ebben a történetben, illetve nyitottabb szemmel járnék.

2021. okt. 27. 17:57
 15/25 A kérdező kommentje:

Azoknak akik szerint a történetben hibás vagyok amiért így gondolkozok, feltenném a kérdést: oké, hogy most egy éppen kapcsolatban lévő leszbikus barátnőmnek írt ilyet, de beismerte, hogy nem mondta volna el, ergo ti hogyan bíznátok benne ezután? Hisz ennyi erővel simán lehet, hogy már írt hetero, szingli lánynak is, csak nem tudtok róla.

A hangsúly azon van, hogy nem mondaná el. És higyjétek el, hogy az üzenet nincs rendben, ezt abból is tudom, mert a lány ok nélkül nem küldte volna el nekem. Ő is érezte, hogy ez sok.

2021. okt. 27. 18:36
 16/25 anonim ***** válasza:
74%

Ilyet velem is eljátszottak... hmmm, nem vagyok én idióta, akit palira lehet venni, úgyhogy kidobtam.

Meg a másik csaj is :D Ennyit róla.

2021. okt. 27. 21:27
 17/25 anonim ***** válasza:
49%

15# Egy hepciás nyominger vagy. Itt vered a nyálad és egyáltalán semmi csodálkoznivaló nincs azon, hogy szerencsétlen férfi nem bízik benned és nem tud neked elmondani dolgokat. Már írásban is borzalmas ember vagy, élőben sem vagy jobb.

Szakíts vele, neki nálad sokkal jobb jár.

2021. okt. 27. 21:51
 18/25 harebell ***** válasza:
66%

"És higgyétek el, hogy az üzenet nincs rendben, ezt abból is tudom, mert a lány ok nélkül nem küldte volna el nekem"

Az, amit ide beírtál, szerintem teljesen rendben van, én ilyenen egyszerűen egy pillanatig nem akadnék fenn. Ha nem ez volt az üzenet teljes szövege, vagy máshogy fogalmazott, arról nem tudok nyilatkozni. Abban az egyben igazat adok, hogy a titkolózás nem oké, beszéljétek meg higgadtan. Nem tudom, van-e bármi más is a háttérben, ha nincs, ez nekem eléggé bolhából elefánt ügy így.

2021. okt. 27. 23:44
 19/25 A kérdező kommentje:
#17 a belső frusztrációdat máshol vezesd le légyszi, értem, hogy veled nem áll szóba senki és szerinted minden probléma hepciáskodás, csak mert neked nem jött be az élet és a megcsalást is mosolyogva tűrnéd csak, hogy végre valaki hozzád érjen, de ez nem az én bajom. Lehet kúltúráltan is kommentelni, társalogni, neked gondolom ez az alap kommunikációd, nem is csoda, hogy csak itt tudod kiélni magad.
2021. okt. 28. 08:38
 20/25 anonim ***** válasza:
83%

15, Elmondom: az hogy kapcsolatban vagy valakivel nem jelenti azt hogy mindenről tudnod kell, minden gondolatát veled kell megossza, minden gondjáról veled kell beszélnie.

Fontos a más emberekkel való interakció, fontos hogy más akár teljesen random emberekkel is tudjon beszélni, akár kibeszélni is a kapcsolatában lévő problémákat is. Ebbe neked nem kell belefolynod és nem kell feltétlenül tudnod sem róla.

Teljesen normális hogy az emberek beszélnek mássokkal. Ezt el kell tudni fogadni. Nem kell mindent görcsösen kontroll alatt tartani, a párod minden apró mozzanátáról tudni és számon kérni, mert nagyon hamar ebből nagyobb gond lesz amint abból amin elindult az egész.

2021. okt. 28. 09:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!