Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dr. Csernus-ról vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dr. Csernus-ról vélemények?

Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 09:06
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Igen, ő egy faragatlan faragó.
2021. okt. 26. 11:10
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a 9-est miért pontozták le, tökéletesen igaza van.

#10: Popperhez ne hasonlítsuk, nem egy ligában voltak (Isten nyugosztalja).

De itt tényleg az a kérdés, mire is kíváncsi valójában a kérdező? Mert ennek a kérdésnek így nem sok értelme van.

Mi a véleményünk Csernusról? Milyen szempontból? Szakmailag? Emberileg? Mint pasi?

Tegyük fel, hogy szakmailag. Akkor meg a 9-essel kell egyetértenem, ha drogos vagy, ő az embered, ha pl párkapcsolati problémád van, akkor meg baromira nem.

2021. okt. 26. 11:14
 13/54 anonim ***** válasza:
0%
12, A legtöbb könyvében kifejezetten a férfi, női szerepekkel és a párkapcsolati dinamikákkal foglalkozik. 🤷🏻‍♂️
2021. okt. 26. 11:20
 14/54 anonim ***** válasza:
81%

#13: tudom. Ismerem a munkáit. Ettől még nem hiteles, és számos területen téved.

Puzsér is sok mindennel foglalkozik, attól még nem ért hozzá. De mondhatnám Müller Pétert, Szabó Pétert és sok mást is.

Aki ismeri Csernus magánéletét, tudja, hogy nem kell koolyan venni.

De az addikiókban jó, oda pont megfelelő ez a stílus.

2021. okt. 26. 11:29
 15/54 anonim ***** válasza:
50%

14, Mi köze van a magánéletének a könyveihez? 😄

Puzsérnak meg bevallottan nem célja a specifikusság és a tárgyi pontosság. Ettől függetlenül Puzsérnak is számos értékes írása van, pont nem egy Szabó Péter.

2021. okt. 26. 11:34
 16/54 anonim ***** válasza:
100%
#15: egyszerű. Hogyan fogadjak el párkapcsolati tanácsot olyantól aki képtelen rendbe tenni a saját életét? Ha a gyakorlatban nem megy, mitől lenne hiteles elméletben? Elhinnéd a drogellenes zsaruról, hogy jól végzi a munkáját, ha közben drogozik? Vagy bíznál a sikkasztó könyvelődben? Vagy az autószerelőben, akinek folyton lerohad a kocsija? Vagy a kőművesben, akinek összedőlt a háza amit felépített?
2021. okt. 26. 11:38
 17/54 anonim ***** válasza:
0%

16, Nem ismerem se Csernust, se a magánéletét túl mélyen. Sőt, nagyon semennyire, de kétlem hogy te magad egy közeli ismerőse lennél és értenéd hogy mit miért tesz vagy éppen milyen helyzetben van, vagy jó-e, célravezető-e amit csinál, milyen céljai vannak, stb.

Az hogy a bulvárban olvasol pár cikket és ez alapján teszel ilyen kijelentéseket szerintem nevetséges. 😄

2021. okt. 26. 11:44
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok közeli ismerőse annyira, de bizonyos okokból elég mélyen ismerem a magánéletét, és a szakmai munkásságát is.

Az, hogy te nem érted a lényeget, igazából irreleváns. Én a hitelességről beszéltem. Ha valaki mélyen, szakmailag tudja, mi a titka a jó párkapcsolatnak, de ő maga baromira nem képes megvalósítani, az nem hiteles. Ahogy egy cölibátust fogadott paptól sem az.

2021. okt. 26. 11:48
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Csernus a kapcsolati tanàcsadás Erdèlyi Mónikàja.
2021. okt. 26. 11:56
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem ér az az ember. Ki van égve, mint a sz@r.
2021. okt. 26. 11:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!