Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszekoltoztunk. A parom kutyaja mindig a parommal, vagyis mar velunk alszik. Tul mely a kapocs koztuk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A kutya (kozepes) 7 eves, 1 evesen vette magahoz egy allatvedotol. Utottek, vertek a kutyat, a parom az o mindene, amiota rajott, h nem bantja, hanem szereti. Kvazi 6 eve egyutt alszanak. Ez ugy nezett ki, hogy a kutya teljesen magatol kitalalta, hogy neki h kenyelmes. Mindkettonknek van parnank, a parom az ovet a kutyaval osztja meg, egyik oldalon a kutya hajtja alomra a fejet, masikon o, altalaban atolelve, betakarva (maskulonben a parom nem tudna mozogni, ha a takaeon fekudne).

Tudom, hogy szeret a parom, a kutya is mar elfogadott, nem morog meg es nem feltekenykedik, megsem tudom elfogadni, hogy ilyen mely a kapcsolatuk, egy embernek es kutyanak. Masban egyebkent nincs ilyen tulzas, nem vasarol neki mindent ossze-vissza, nem tekinti a gyerekenek, csak tenyleg, ilyet meg nem lattam.

2021. okt. 25. 23:30
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Lattam azt a kerdest, nem en irtam ki.
2021. okt. 26. 00:07
 12/37 anonim ***** válasza:
93%
Semmit. Ne próbálj meg közéjük állni, mert ha már 6 éve nála van az a kutya, és így szereti, akkor ha megpróbálsz tenni ez ellen valamit, akkor csak te fogod megszívni. Én evvel nem látok problémát. A kutya oda lett szoktatva az ágyába, és emiatt tud csak ott aludni, mert megszokta. Most ez nem olyan fura. A kutya is megszokja a helyét. Ahogy például nekem a kutyám már kiskorától kezdve a kutyaházában alszik, és napközben letud pihenni máshol is, de éjszaka csak és kizárólag a kutyaházában tud aludni, mert amúgy feszeng és folyton felébred. Egyszerűen az évek során ők is hozzászoknak egy adott dologhoz.
2021. okt. 26. 00:18
 13/37 anonim ***** válasza:
28%
Hát én nem kezdtem volna alapból így kapcsolatot. Biztos nem aludnék kutyával, macskával, egyéb állatkával egy ágyban, mindegy, hogy lábnál vagy hol.
2021. okt. 26. 00:48
 14/37 anonim ***** válasza:
19%

Nagytestu nehez kutyammal alszok az egyszemelyes matraconom a pasim az o egyszemelyesen a duplaagyunkon. (Ma kemenysegu matracot szeretunk. O hamaradd kifekszi,csak azt kell cserelni. )

Idonkent a kutyam ugy erzi,h atmegy a pasim mataracara.

En kulonbozo pozokban megyszoktam mar a kutyam: Hol mellettem fekszik hol a labamnal,hol a matracom felenel keresztbe 😂😂 Egyszeruen imadom,ha testkozelben van. Egy a lenyeg,h ram ne fekudjon,mert lezsibbadok.

Parnam nincs. Ezert nem fekszik ra.

Sokszor olelgetem puszilgatom napkozben is. Sokszor szajon is csokol. 😁😍

A mai rideg erzeketlen ferfiak peldat vehetnenek rola. 😁😂

Ha valaki csunyan nez ram vagy ra az utcan ,lehajolok es ‘Adj egy puszit szerelmem ‘ keresre kapok szajrapuszit tole. 😂

Paromat is imadja,bujik hozza,nyalogatja.

Szoval,ha erzi a kutya ,h sokat simized,beszelsz hozza meg szereted,nem fog morogni. Meg ha be van tartva a sorrend.

2021. okt. 26. 02:37
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Idővel hozzászoksz. Mást nem tudsz tenni, és nem is lenne jogos tenni.

Vannak dolgok amiket tényleg túlzás csinálni egy kutyával (pl a tányérodból etetni, hagyni, hogy oda piszkítson ahova akar, stb) de az, hogy a párnán aludhat, még ízlés dolga.

Az ő ízlése engedi a tiéd meg nem.

2021. okt. 26. 03:04
 16/37 anonim ***** válasza:
27%
Ha költöztök, akkor legyen a kutyának saját ágya. Amúgy Viktoria Stilwell-nek vannak videói youtube-n, hogy hogyan lehet a kutyát kiszoktatni az ágyból.
2021. okt. 26. 04:35
 17/37 anonim ***** válasza:
40%

Ilyen szintű kutyás illetővel összejönni.....sosem.

Jópár hasonlót ismerek, de a kb diliház kategória.

Szeretem én is az állatokat, nekem macskám van, lesz is(egerek miatt muszáj) de pl amit a #14 leírt.....agybaj a köbön.

"A mai rideg erzeketlen ferfiak peldat vehetnenek rola. 😁😂"

Az ilyen kutyás nők meg élhetnének pl igazi nőként, felelős gyerekneveléssel, nem kutyajátékként, és akkor jé, találkozna igazi férfival.

2021. okt. 26. 06:15
 18/37 anonim ***** válasza:
69%
Az útszéli szarkupacokat is szájon csókolja..
2021. okt. 26. 07:10
 19/37 anonim ***** válasza:
46%

Inkább 100 kutyus mint 1 gyerek. Bocsi.

Bàr én azoknál még a százlábúakat is jobban szeretem pedig tólük rettegek 🤣

2021. okt. 26. 07:24
 20/37 anonim ***** válasza:
41%
Értem én, hogy nagyon fontos neki a kutya, de a párom inkább hozzám bújjon éjjel, mint a kutyájához. Még egy-egy éjszaka elmenne, de állandóan... hát én is féltékeny lennék, mint a kérdező.
2021. okt. 26. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!