Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti hogy kell?

Figyelt kérdés

Együttélés előtt megbeszéltük hogy spórolunk hogy minél előbb saját házunk legyen, hogy minél kevesebb hitel kelljen.

Ehhez minden segítséget megkapunk szüleimtől, úgyhogy most tudnánk spórolni. Mivel külön kasszán vagyunk és én a kezdetektől fogva spórolok, míg ő úgy látom egy szinten túl nem jut előre, pedig mindkettőnk ugyanannyit keres mint eddig.

Nem értem miért nem spórol..ezt nem akkor kell elkezdeni mikor mondjuk elkezdunk házat keresni..és onnantól..

3.éve lakunk együtt.

2021. okt. 25. 21:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs egy cél. Nincs közös cél. Hazudozás van, meg töketlenkedés.

Megkérted már? Nem.

Teherbe ejtetted? Nem. Most írod, hogy 2 éve szex sincs.

De te vele akarsz közös házat, hogy örökre összekössön? Miért?

Semmit, de semmit nem tudtok megbeszélni vagy közösen megoldani. Csak két szellemifogyatékos nyomorult, aki nem talál jobbat a másiknál.

2021. okt. 26. 09:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Már kérdezted múlt héten

Írtad hogy te semmire nem költészet ő de

Én se vonnek meg magamtól mindent hogy majd egyszer bármi

Addig? Otthon kenyér és víz?

2021. okt. 26. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!