Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkednétek vágóhídon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek vágóhídon dolgozó hentessel, aki napi szinten öli meg az állatokat?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmnek volt ilyen pasija, de mondta annyira tartott tőle néha hogy még hangosan sem mert vele beszélni.

Ha mérges volt, mondta sokszor hogy méregből ölte le az állatokat.

Egy veszekedés után a szülei jöttek el érte, mert még eljönni sem mert egyedül a csávótól.

Ti ismerkednétek ilyen csávóval?

lehet izmosak, erősek, de tuti van bennük valami pszichopata ott belül.

2021. okt. 25. 20:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%
Semmi esetre sem, aki az állatokat gyilkolja, az engem, az anyjukat, egy kis gyereket, vagy bárkit bármikor képes rezzenéstelen arccal pl. fejbe vágni egy baltával.
2021. okt. 26. 21:47
 22/29 anonim ***** válasza:
51%
Nem, mert tisztán emlékszem, hogy általános iskolából a leghülyébb, folyton bukdácsoló tanulók mentek tovább az élelmiszeripariba hentesnek meg száraztésztakészítőnek. Valószínűleg semmilyen közös témánk nem lenne.
2021. okt. 26. 23:59
 23/29 anonim ***** válasza:
#21 Tudtad, hogy a hús nem a hűtőpultban terem?
2021. okt. 27. 07:54
 24/29 anonim ***** válasza:
A 20-as válaszom többen is elolvasták, mivel pirosat nyomtak rá. Esetleg válaszolnátok is, kérlek? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy miért nem igaz az hogy van valaki a vágóhidakon aki levágja az állatokat....?
2021. okt. 27. 09:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a gyilkosok, de az állatokat is szeretem.
2021. okt. 27. 09:43
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
#24 Neked is szól, amit előtted írtam: tudtad, hogy a hús nem a hűtőpultban terem?
2021. okt. 27. 12:17
 27/29 anonim ***** válasza:

Nyilván, épp ezt nem értem, engem pontoznak le mikor azt írom, hogy valaki levágja az állatokat. De miért? Nem vágja le? Maguktól hunynak el végelgyengülésben? Vagy öngyilkosok lesznek? Vagy a lepontozók hogy képzelnek el egy vágóhidat? :D

2021. okt. 27. 12:20
 28/29 anonim ***** válasza:
De igen, levágja az állatokat. És ezzel mi a baj? Húsra szükségünk van, máshogy nem tudunk hozzájutni.
2021. okt. 27. 12:23
 29/29 anonim ***** válasza:

Én is azt kérdezem, hogy mi ezzel a baj? Miért vagyok lepontozva ha ezt leírom? :DDDD

2021. okt. 27. 12:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!