Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők ti, hogyan várjátok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti, hogyan várjátok el, hogy a férfiak nőkként bánjanak veletek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 16:15
1 2 3 4 5
 31/45 Sunshinedoll ***** válasza:
66%
Bókol, kapok virágot, fizeti a randit, jól meg tud dugni, gondoskodó, finomakat főz, megmasszírozza a lábam, kikéri a véleményem, meghallgat, ha megjön lemegy a boltba tamponért, ilyenek.
2021. okt. 25. 19:47
 32/45 anonim ***** válasza:
62%

szexista a kérdésfelvetésed.

arra vágyom, hogy emberként bánjanak velem, egyenrangú félként.

hogy nőként ugyanannyit érjek a társadalomban, mint egy férfi.

nem attól leszek elégedettebb, ha előre enged az ajtóban vagy virágot hoz, hanem ha érvényesül az egyenlő munkáért egyenlő bért elve, ha a politikai vezetők között több nő foglal helyet, ha ratifikálják az isztambuli egyezményt, ha senki nem gondolja azt, hogy a biológiai nemem okán az én kizárólagos feladatom a háztartásvezetés és hasonlók.

2021. okt. 25. 20:28
 33/45 anonim ***** válasza:
92%
Hát nem tudom, én továbbra is úgy érzem, hogy elég nőies vagyok akkor is, ha nem kapok új mikrót.
2021. okt. 25. 20:54
 34/45 anonim ***** válasza:
64%
Sok nőnek fel se tűnik, ha lekezelik. Van ilyen.
2021. okt. 25. 21:06
 35/45 anonim ***** válasza:
36%

32, attól még egyenlően bánnak veled, mert nőként kezelnek. Ez nem jelent szexizmust. Nem értem azt sem, hogy jön ide a fizetés és társai.

Nem értelek titeket komolyan. Én nagyon szeretek nőnek lenni és megvannak a módszereim az érvényesüléséhez agresszió nélkül is.

2021. okt. 25. 22:31
 36/45 anonim ***** válasza:
0%

10-es

A női magazinok szerint, ha nem zargat a szex-szel, annak inkább örülni kellene, nem?!

2021. okt. 26. 06:41
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

"mit szeretnél ebből kihozni, azon kívül, hogy minden mondatomat kifogásolod?"

28 nem vitatom az evolúciós pszichológia létjogosultságát. de ettől még a 26-os válaszod, az legfőképp arról szól, hogy egyrészt a saját kultúrád hatását, másrészt a saját egyéni ízlésedet próbálod örök érvényű igazságként beállítani.

2021. okt. 26. 11:03
 38/45 anonim ***** válasza:
14%

Milyen örök érvényű igazságként 37? Számtalan kutatás van a témában, ami azért bizony hoz nagyszámú mintázatokat.

A válaszom végén azt is írtam, hogy NEKeM az a férfi vonzó, aki nem feminin és az ismerősi körömben a férfiak is inkább a nőies nőkhöz vonzódnak. Ebben benne van a külső és a belső is, pl viselkedés.

Ha mindkét nem teljesen egyforma lesz, akkor mi alapján fognak vonzódni egymáshoz?

2021. okt. 26. 13:32
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen örök érvényű igazságként 37? Számtalan kutatás van a témában, ami azért bizony hoz nagyszámú mintázatokat."

számtalan kutatás van arról is, mekkora eltérések vannak kultúránként, és milyen erősen befolyásolja a férfi-női szerepekről alkotott elképzeléseinket (és emiatt nehéz tudományos igényű konklúziót levonni - és az, hogy te leszűrsz valamit az alapján, hogy te és a barátnőid mit szeretnek, nem tudományos igényű konklúzió).

mondok egy példát: előfordul, hogy nadrágot hordasz? ha kétszáz évvel ezelőtt hordtál volna, olyan nőietlen nőnek számítottál volna, hogy ezer férfiből maximum kb. egy látott volna nőiesnek és vonzónak.

"Ha mindkét nem teljesen egyforma lesz, akkor mi alapján fognak vonzódni egymáshoz?"

mondjuk az alapján, hogy neked női testi jellegeid és nemi szerveid vannak, nekem meg férfi? mert ez belátható időn belül nem fog változni.

2021. okt. 26. 14:17
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően az egyenlőségben hiszek, nem "várok el" extra tetteket. Párom pl. rám szokta segíteni a kabátom, ez szerintem aranyos és udvarias szokás, de nem elvárás részemről.

Inkább azt várom el, hogy ne éljen vissza azzal amiben előnye van. Például az rendszeres, hogy egyedül megyek a járdán nőként, velem szemben pedig kettesével-négyesével egymás mellett vállas férfiak, és inkább fellöknek mint hogy bemenjenek egymás mögé hogy elférjünk. Ezt bunkóságnak tartom (visszaélnek az erejükkel), ilyennel nem ismerkednék. Ne húzgálja a száját ha én is pénzt akarok keresni, sőt, ha éppenséggel többet keresek nála.

Illetve a fordítottja: jó ha segít abban amiben ő a jobb. Tipikus eset pl. a befőttesüveg kinyitása, ebben segítsen már ki, ne nézze ahogy szenvedek. :D Cserébe én meg segítek neki, ha valami nekem megy jobban. (Pl. nálunk én szoktam otthon leszedni a szekrény felső polcáról dolgokat, mert jobb az egyensúlyom, inkább én mászok fel érte.)

2021. okt. 26. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!