Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők ti, hogyan várjátok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti, hogyan várjátok el, hogy a férfiak nőkként bánjanak veletek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 16:15
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
87%

Nekem az udvariassági formularitások a legkevésbé bírnak jelentősséggel. Irto picina szerepuk abban hogy nőkent kezelnek e tisztelnek e. Teljesen máshol mutatkozik meg valojában ez.

10.voltam

2021. okt. 25. 16:53
 12/45 anonim ***** válasza:
56%
7-es az én férjem is kiváló teát készít, ha egyedül van, de ha én is ott vagyok, akkor én készítek neki, mert jól esik gondoskodni a másikról! A szeretetünket, figyelmességünket fontos, hogy kifejezzük apróbb gesztusokkal is, hogy a másiknak örömet okozzunk. Vannak írott es íratlan udvariassági szabályok, melyek egy úriember imázsát emelik!
2021. okt. 25. 16:53
 13/45 A kérdező kommentje:

Hát igen éltem már át, olyat hogy a pasi mikor szakítottam vele, mert nem igazán figyelt rám, és elegem lett, mert ha a kapcsolat elején nem figyel rám, egy pasi amikor már el múlik a szerelem még kevésbé fog figyelni.

És rám kiabalta a benzín pénzt hogy jaj miattam mentünk kocsikázni.

2021. okt. 25. 16:58
 14/45 anonim ***** válasza:
62%

Én meg pont az ellenkezojet.

Anno összeköltöztünk, párom vett hazimozi rendszert meg porszivo, ez az, mikor szakitottunk, kerdeztem viszi e, azt mondta dehogyis, ő megoldja magának, jo az ha ottmarad nekem.

Mostani párommal azert erdekes volt a beszelgetes hasonlorol.

Elromlott a mikrom(amit egy masik exemtol kaptam karacsonyra a csaladjatol mert mikrom se volt..) es jelenleg nekem nem fér bele ujat venni.

A mostani parom havi 1 millat keres mellesleg.

Es azt mondta akkor vesz magának egy ujat, es ha gondolom, nekem adja a használtat ami évek ota nála van.

Hát komolyan nem tudom ennek nekem tenyleg most orulnom kene?

2021. okt. 25. 17:08
 15/45 anonim ***** válasza:
75%

Milyen már ez tenyleg, elromlik a csajom mikroja, erre neki adom az enyemet, es magamnak veszek egy übertutit.

Ez most kedvesség lenne...?

2021. okt. 25. 17:10
 16/45 anonim ***** válasza:
79%

#12 értem, és szerintem is fontosak az apró figyelmességek egy kapcsolatban

de ezek a kabátos-székes ódivatú formaiságok tényleg olyan világban gyökereznek, ahol a nőideál a védeni való esetlen kis virágszál. tőlem ez egyszerűen idegen.

na meg nem érzem úgy, hogy nemekhez lennének kötve a figyelmességek. a nőknek is jól tudnak esni, és a férfiaknak is.

2021. okt. 25. 17:13
 17/45 anonim ***** válasza:
78%
(#7-es voltam)
2021. okt. 25. 17:14
 18/45 anonim ***** válasza:
85%

Vagy igaz kedves volt, mert Rám gondolt, kaptam tőle hajgumit :)

Csak epp lerí rola hogy a hajgumis allvanyrol lekapta a legolcsóbbat legszerényebbet. Johogynem már befottes gumikat hozott.

Ilyenkor se tudom ezeket sokszor magamba hova tenni amugy. De nem mondom neki, nem akarom megbantani es ugyis kiforgatná, en lennék még a végén a hibás hogy ezt nézem ki egy hajgumibol.

19/45 anonim ***** válasza:
41%
Hát ha attól érzi magát nőnek, hogy nem egy régi használt szart kap, hanem csillivilli újat... 🤦‍♀️
 20/45 anonim ***** válasza:

Még 13# kapcsán írtam

18

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!