Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Élhet tovább egy párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élhet tovább egy párkapcsolat ilyen hiányoságokkal? 25F

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. A kapcsolatunk minden szempontból tökéletes. Mindent remekül megbeszélünk, szinte sosem veszekszünk, közös az elképzelésünk a jövőt illetően. Egy szó mint száz, nagyon jól megvagyunk. Csak egyetlen területe hiányos a kapcsolatunknak és az pedig a szex. Amennyire tökéletes minden más, a szex annyira hiányos. Az egész pár hónapra rá kezdődött miután összejöttünk. Elkezdtünk egyre kevesebbet szexelni, aztán szinte már semennyit. Jelenleg ott tartunk hogy hónapok óta nem feküdtünk le. Ennek van egészségügyi oka az Ő részéről, ami az elmúlt 2 hónapot fedi le, de az előtte lévő 2 évben nem volt rá ok. Teorizálok hogy esetleg extrémen kis szexuális vágyai vannak. Ezt Ő tagadja. Többször leültünk beszélni, aminek sajnos sosem lett "eredménye". Ő nagyon el volt ezen szomordva, megvigasztaltam, majd minden ment ugyanúgy tovább. Azon kaptam magam az elmúlt héten hogy rengeteget gondolkodok rajta hogy meddig bírom ezt. Dönthetnék persze úgy is hogy elnyomom ezt magamban, de szerintem ez csak romlani fog. Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tennétek a helyemben? Ő egy évvel idősebb mint Én. Simán el tudom képzelni hogy vele éljem le az egész életemet, mert minden más ennyire tökéletes, de sajnos egyre többet kínoznak ezek a gondolatok, amik szerintem csak rosszabbodni fognak. Végül pedig ki tudja mihez vezethet...

2021. okt. 25. 12:26
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
#20 Abszolút nem kell meghalni érte. Itt írtam is az egyik válaszomban valakinek hogy mindenképpen el akarom kerülni a szakítást, mert minden más annyira jó hogy megéri küzdeni érte, és tartozom neki ennyivel. Ugyanakkor hónapok óta nem volt köztünk semmi aminek kb a fele betudható egészségügyi problémáknak. Azt mondják hogy elkerülhetetlen az hogy az idő előrehaladtával ritkul az párok között a szexuális érintkezések száma. Emiatt pedig aggaszt hogy ha mi már most nem szexelünk szinte semennyit, akkor később mi lesz? Ki lehet bírni főleg férfiként abszolút 0 szexxel? Vagy jogos a felvetés hogy ez igenis problémákhoz vezet majd? Ezek a kérdések amik elsőként felmerülnek bennem, és a válaszok, és történetek alapján kicsit jobban el tudom helyezni a problémát, és "kalkulálni" vele. Köszönöm a válaszod, és teljesen biztos hogy mindent megteszünk a probléma megoldása érdekében!
2021. okt. 26. 14:12
 22/29 anonim ***** válasza:
mi az, hogy ,,főleg férfiként"?
2021. okt. 26. 15:05
 23/29 A kérdező kommentje:
Főleg férfiként = Általában a férfiaknak a libidója csökken kevésbé az idő múlásával, ezért ezzel a problémával szerintem egy nő hosszútávon jobban megbirkózna mint egy férfi, ha úgy dönt hogy annak ellenére hogy a partnerének sokkal kisebb igényei vannak mint neki, de vele marad. Az eltérés kevés, és nem oldja meg a problémát semmi szín alatt, de minimálisan könnyebb a nőknek ez.
2021. okt. 26. 16:50
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
és ezt mégis milyen tudományosan alátámasztott forrásból (vagy tapasztalatból) szedted? nekem ez eléggé olyan magyarázatnak hangzik, amivel jó takarózni akkor, amikor valaki képtelen egyenes gerinccel felül emelkedni az ösztönlények szintjén. pont annyira szar kifogás, mint a ,,dehááátt a férfiak már csak ilyenek, meg nekik jár a szex, illetve a további kedvencem a hűséget fogadott, nem vakságot".
2021. okt. 26. 17:06
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Az en tapasztalatom szerint a ferfiaknak csokken jobban az ido mulasaval, es a legtobb baratnom sztorijai is ezt tamasztjak ala.
2021. okt. 26. 21:37
 26/29 anonim ***** válasza:
saját tapasztalat is az előttem szóló véleményét támasztja alá
2021. okt. 26. 22:01
 27/29 A kérdező kommentje:
Nekem se tetszik a te válaszod ami egy flegma dühös feministáéra hasonlít aki csak veszekedni jár az internetre, és azt keresi min tud kiakadni éppen. Ennek ellenére elkezdek veled személyeskedni mint ahogy te csinálod velem? Nem. Megkérdezted amit akartál, válaszoltam kultúráltan erre mindennel dobálózol csak azzal nem ami hasznos. A legjobban azt szeretem amikor valakinek van egy darab személyes tapasztalata, és akkor az lesz a mérvadó. Kérdésedre válaszolva egyetlen google keresésből kiderült a válasz: Which gender has higher sex drive with aging? "The age-related decline in sexual interest and desire is frequently reported to be more severe among aging women than men." Ha esetleg angolul nem tudsz lefordítom neked: Az öregedéssel járó szexuális vágy csökkenése erősebb a nőknél mint a férfiaknál. Írja ezt a University of texas kutatása. Ha érdekel akkor keress rá és olvasd el. Szeretek vitatkozni, de amit te csinálsz az veszekedés. Úgy viselkedsz mintha azt mondtam volna hogy a férfiaknak nehezebb az élet, és mi jobbak vagyunk ezzel egyidőben. Azt mondtam hogy ebben a helyzetben a tudományos kutatásokkal alátámasztott tény hogy a nők idővel lejjebb adnak a szexuális vágyaikból, "előnyösebb" lehet. Így senkinek nem lesz kedve hozzád. Árad belőled az utálat.
2021. okt. 27. 00:17
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom, de engem kicsit sem bánt, ha lefeministáznak, ugyanis ez nem szitokszó. mármint az értelmes réteg köreiben. ha neked mégis annak számít, akkor javaslom, hogy merülj el egy kicsit a történelemben, és ne a férfihang és társai legyenek az inspirációs oldalak számodra. illetve köszönöm, de nőként kicsit többet tudok a nők helyzetéről, mint te, de persze, világosíts fel nyugodtan :D illetve ahogyan láthatod, nem egy ember cáfolta meg azt, amiről te írtál, nem csak én (akinek nem egy ismerőse panaszkodott arról, hogy a párjának már fel sem áll, sosem akar kb szexelni stb.)

én is tudok ilyeneket keresni:

"Some of the prior studies had suggested that sex goes downhill and all women lose interest in sex as they get older," Thomas said. "That really isn't the type of story that I hear from all my patients."

szerintem maradjunk annyiban, hogy egyénfüggő, hogy kinek csökken vagy nem csökken a szexuális vágya, illetve az is, hogy mennyire visel meg a szex hiánya. de azért azt állítani, hogy a nőknek könnyebb elviselni, ha a párjuk már nem akar szexelni velük, hát.... elég csak szétnézni az itt panaszkodó nők körében (tudom, tudom, ez nem reprezentatív felmérés)

2021. okt. 27. 09:52
 29/29 A kérdező kommentje:
A hangos megsértődéseden kívül megint csak nem hangzott semmi más deeee... oké?
2021. okt. 27. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!