Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élhet tovább egy párkapcsolat ilyen hiányoságokkal? 25F
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. A kapcsolatunk minden szempontból tökéletes. Mindent remekül megbeszélünk, szinte sosem veszekszünk, közös az elképzelésünk a jövőt illetően. Egy szó mint száz, nagyon jól megvagyunk. Csak egyetlen területe hiányos a kapcsolatunknak és az pedig a szex. Amennyire tökéletes minden más, a szex annyira hiányos. Az egész pár hónapra rá kezdődött miután összejöttünk. Elkezdtünk egyre kevesebbet szexelni, aztán szinte már semennyit. Jelenleg ott tartunk hogy hónapok óta nem feküdtünk le. Ennek van egészségügyi oka az Ő részéről, ami az elmúlt 2 hónapot fedi le, de az előtte lévő 2 évben nem volt rá ok. Teorizálok hogy esetleg extrémen kis szexuális vágyai vannak. Ezt Ő tagadja. Többször leültünk beszélni, aminek sajnos sosem lett "eredménye". Ő nagyon el volt ezen szomordva, megvigasztaltam, majd minden ment ugyanúgy tovább. Azon kaptam magam az elmúlt héten hogy rengeteget gondolkodok rajta hogy meddig bírom ezt. Dönthetnék persze úgy is hogy elnyomom ezt magamban, de szerintem ez csak romlani fog. Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tennétek a helyemben? Ő egy évvel idősebb mint Én. Simán el tudom képzelni hogy vele éljem le az egész életemet, mert minden más ennyire tökéletes, de sajnos egyre többet kínoznak ezek a gondolatok, amik szerintem csak rosszabbodni fognak. Végül pedig ki tudja mihez vezethet...
Nézd, ugyanebben a helyzetben vagyok, borzalmasan alacsony a libidóm. Valószínűleg azért nem meri kimondani, mert szeret, de akkor biztos elhagyod, hisz ezt nem nagyon lehet megoldani. Rendes embernek tűnsz, szerintem az neked sem megoldás, hogy minden kedv nélkül "engedi" a szexet.
2021. okt. 25. 13:11
12/29 anonim válasza:
#11 Na sikerült megint a nőből csinálni áldozatot. Az mivel is jobb, hogy nem őszinte/kamuzik hogy ne maradjon egyedül és még a párját is elszakítja egy elégedett kapcsolat lehetőségétől?
Problémák mindig vannak, van amik kisebbek, van amik nagyobbak. Van ami javítható, van ami nem. A szex egy elég fontos kérdés, szakemberrel meglehet próbálni javítani.
Ha viszont nem lehet és ez valamelyiküknek érthetően nincs rendben, akkor tovább kell lépni. A jelenlegi kapcsolatuk barátságként ugyanúgy működni fog ha akarják, semmi nem változik majd.
2021. okt. 25. 13:21
13/29 anonim válasza:
Nekem is keves a szex, de a baratom nagyon nagyvonalu es meg az egyoldalu nyitott kapcsolatban is benne lenne, ha nem viszem tulzasba.
Viszont 3 honap tinder utan azt kell hogy mondjam, ez sem megoldas, legalabbis nekem nem jon ossze..
Meg gondolom, a te baratnod ebben soha nem lenne benne.
2021. okt. 25. 13:25
14/29 anonim válasza:
Nem csináltam senkiből áldozatot, leírtam korábbi válaszomban, hogy szakítani kell, mert erre nincs megoldás.
2021. okt. 25. 13:28
15/29 anonim válasza:
Elkezdett teperni a csaj és megjavult a kapcsolat. #7- es
2021. okt. 25. 13:29
16/29 A kérdező kommentje:
#11 Szerintem rendben volt a válaszod. Köszönöm szépen! Igen egyébként ettől szomorodott el amikor leültem vele beszélni róla.
#12 Vele sikerült rájönnöm hogy azért ami a barátságot, és a párkapcsolatot elválasztja az nem csak a szex. Tehát ez eléggé valótlan számomra hogy vége és minden megy tovább.
#13 Szívesen meghallgatnám a történeteteket. Úgy látom te tökéletesen tudsz azonosulni ezzel, valamint ez a nyitott kapcsolat már nekem is feljött, mint ötlet, de nyilván még csak mint ötlet. Ha van kedved írj nekem egy privátot. Kíváncsi vagyok hogy történt és hogy miért nem megoldás ez.
Egyébként most nem válaszokra reagálva, hanem csak általánosságban kimondva, tudom hogy szokatlan manapság hogy valaki küzd a kapcsolatért, de Én mindent meg fogok próbálni azért hogy ez rendbe jöjjön. Sokan írtátok hogy jó akkor szakíts stb... Ez azért nem egy telefon, hogyha nem működik cseréld le. Rengeteget megtett már értem, és ennyivel tartozok neki. A kérdésem inkább arra irányul, hogy hogyan lehetne ezt megjavítani szakítás nélkül. Valamint eddig nem tudtam hogy egyáltalán jogos-e ezt felhozni részemről mint probléma, ha minden más téren megad mindent nekem.
Többetek válaszából azt vettem le hogy jogos, ami azért megnyugtat.
2021. okt. 25. 13:45
17/29 anonim válasza:
Szexuálpszichológus amúgy, viccen kívül. Aztán majd kimondja amit Te nem tudsz még lehet ő sem. Ha valóban szeretnél megtenni mindent érte. Ha nem megy bele akkor meg ágyő.
2021. okt. 25. 13:52
18/29 anonim válasza:
Kérdező, én azért mondom a szakítást, mert ebben nincs kompromisszum. Ez ugyanolyan, mint a gyerekvállalás.
2021. okt. 25. 14:12
19/29 A kérdező kommentje:
#17 A szexuálpszichológust mindenképpen megfogadom, és biztosan felfogom vetni az ötletet. Úgy hangzik mint valami ami megoldhatja talán ezt az egészet. Köszönöm!
#18 Ezt a kijelentésemet inkább az olyanoknak szántam mint az 5-ös számú válasz. Természetesen ha alá van támasztva és meg van indokolva miért mondod ahogyan te is tetted akkor semmi bajom vele, mert ezek alapján van mellette érv.
2021. okt. 25. 14:25
20/29 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező nem kell elhamarkodni a tovább lépést mert kerül és van megoldás mindenre,nálunk is ez a probléma előre többet szeretkeztünk utána ugyanúgy megritkultak az eggyuttlétek,mivel a páromnak pajzsmirigy problémák miatt nincs nagyon igénye a szex hez ezt tiszteletben tartom és élek vele,mai napig hetente naponta vagy ritkábban jön össze ,már 23 éve házasok vagyunk vannak már nagy gyerekeink is és jól vagyunk.Először a problémákat kell kideriteni majd orvosolni ha lehet,vagy amennyire lehet,ezért még nem áll meg az élet igenis szex nélkül is lehet élni,mi van azokkal akinek semennyire nem adódik hogy szex -eljen muszály meghalni azért?F53
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!