Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 rekesz sör elfogyasztása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 rekesz sör elfogyasztása hétvégén soknak számít?

Figyelt kérdés

Párotok mennyit iszik?

Vidéken élünk nem pesten.

Itt azért iszogatnak az emberek,csak nem tudom mennyire átlag ez a mennyiség.

2021. okt. 25. 11:02
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
87%

Párom és bátyám szoktak sört főzni. A legutóbbi 25 liter lett. (Nem tudom hány palack). Valamilyen belga sör, tudom, hogy finom lett. (Én nem kóstoltam). A felét elosztogatták, hogy a család is megkóstolja, és utána is hónapok mire elfogy. Egy évben max 2x főznek, és az le is fedi az éves fogyasztásukat (sőt nem csak az övéjüket).

Ha nem is ilyen durva (ez olyan 6% körül mozog), akkor is egy rekesz, egy hétvége alatt EGY embernek sok, mert még egy társaságnak oké, alkalmanként (megszült az asszony, előléptették a havert, vagy egy kerti party alkalmával okés) de így....

2021. okt. 25. 12:15
 12/23 anonim ***** válasza:
97%
Egy 5 napos nyaralás során ittunk meg egy rekesz, plusz pár alkalommal étteremben, a kaja mellé egy-egy korsó sört négyen (2 fiú, 2 lány, és senki nem egy "maximum szilveszterkor iszom egy pohár gyerekpezsgőt" típus...). Nyaralás, szóval pihentünk, más dolgunk nem nagyon volt, sokszor már délelőtt is ittunk.
2021. okt. 25. 12:41
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

Igen ez elég sok, buliban még elmenne de egy sima otthon ülés hétvégén?

Ez már konkrétan alkoholizmus.

2021. okt. 25. 12:54
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

Buliban a májnak nem árt? Akkor nyomja be hangosan a zenét, míg otthon ül.

(Csak viccelek, szerintem is alkoholizmus, akárhol.)

2021. okt. 25. 12:58
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

Nem iszik, max alkalmakkor, esküvő, szilveszter, meg családi összejöveteleken 1-1 pohárral, ha nagyon tukmálják.

Ja és csak hogy tisztázzuk, az iszogatás az 1-2 pohár ital. Egy rekesz sör az a mértéktelen vedelés kategória.

2021. okt. 25. 13:20
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Az sok. Alkoholista a parod sajnos. Hagyd el. Nem tudsz vele mit kezdeni
2021. okt. 25. 13:54
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

Az én párom nem iszik, nem szereti szerencsére az alkoholt.

A te párod által elfogyasztott mennyiség rengeteg. Alkesz kategória.

2021. okt. 25. 14:19
 18/23 anonim ***** válasza:
97%

Ez megint a hétvégente focizni járó férj, akinek a felesége egyszerűen nem érti meg, bárhányszor írják le neki, hogy a férje igenis alkoholista, amiből nem menti fel az, hogy a cimborák is ezt csinálják?

De legalább jómunkásember.

2021. okt. 25. 15:24
 19/23 anonim ***** válasza:
2021. okt. 25. 15:30
 20/23 anonim ***** válasza:
97%

egy rekesz az 20 uveg. ha pentek delutantol mar szamoljuk a hetveget es mondjuk vasarnap estig tart, az durvan 7 uveg sor megivasa naponta. ugy, hogy vasarnap nem ihatja ko-ra magat, mert feltetelezhetoen hetfon dolgozik.

ez mar alkoholizmus, ja. egyeb kerdes?

2021. okt. 25. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!