Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire minősül ez nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire minősül ez nagy bajnak ha nem ugyan olyanok a szexuális vágyaink?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek valahogy megváltozott a szexuális érzelme. Alig akar szexelni de tényleg nagyon nagyon ritkán.

Viszont én meg igényelném azt ha sűrűbben lenne, persze nem azt mondom, hogy minden nap legyen, csak azt szeretném, hogy sűrűbben legyen.

Viszont ő ezzel nem ért egyet, azt mondja néha akaratos vagyok és nem értem meg, hogy nem akarja, csak nekem is zavaró már pl egy hónapos kihagyás után is alig akart bele menni... Szeret nem erről van szó de kezdek már nagyon aggódni, talán velem van a baj nem vagyok már annyira izgató számára vagy mi lehet a baj?

Van olyan fontos tényező a szex egy kapcsolatban, hogy vitát alakítson ki ha a másik fél nem nagyon akar?

2021. okt. 24. 23:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Mióta vagytok együtt és mióta van ez a probléma?
2021. okt. 25. 10:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Eltérő libidó, amivel ilyen szinten már gáz van.

Nálunk is a napi egy-kettő leredukálódott kb kétnapi egyre, mióta együtt élünk, de semmi baj ezzel.

Viszont én nőként halnék meg, ha a párom csak mit tudomén, havonta nyúlna hozzám - pontosabban nem is lennék vele.

2021. okt. 27. 21:40
 13/13 A kérdező kommentje:
...
2021. okt. 29. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!