Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a párotok exe beállítana egy ilyennel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Párom exével mint kiderült pár hete tartják a kapcsolatot.

Reggel derült ki amikor is találtam valamit ami ismeretlen tárgy, akkor kérdeztem rá mi ez, és akkor elmondta hogy az exe csak el akarja adni neki.

Nem sokkal rá jön a párom, hogy a nő idejön, hozzánk, és most. Pörög a nap...

Kérdezte megengedem-e, de igazából rég úton volt addigra.

Megjött az exe. Rövid időre, és csak elköszönni, mert hogy valamit ki kell műteni az agyából. Elbúcsúzni jött.

Szótlanul néztem végig ezt az egészet. A nő nagyon sok kárt tett már nekem, voltak durva dolgai. Mindig is ölt engem.

Nem tudom mennyire szemét dolog, de nem tudom hogy most igazat mondott-e. Rosszul érzem magam, mert a barátom már sír ugy sajnálja a nőt.

Nekem meg itt vannak a kételyeim, nekem ködös volt amit elmondott. Halálos beteg de mégsem biztos, túléli de a másik szerint nem, a tünetei is zavarosak voltak.

Elköszöntünk tőle, és az ők akkori nyelvükön búcsúztak el. Azóta kb meg sem tudok szólalni.

Nem tudom mit higgyek vagy mit ne, teljesen összezavarodtam...

2021. okt. 23. 15:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jaja ezt én sem értem, amit 10-es írt. természetesen a kérdező pasijának az exe kamuzhat, ezt nem tudhatom, viszont az, hogy valaki totál érzéketlen lenne és elküldené a búsba (mint bármelyik másik embert...whatt??) a haldokló volt párját.... na ez nálam is kiveri a biztosítékot. aláírom, én elég érzékeny ember vagyok, olyan halálán is el tudok érzékenyülni, akivel csak futólag ismertük egymást. viszont el nem tudnám képzelni, hogy egy olyan ember halálán nem készülnék ki teljesen, aki valaha az egész világot jelentette nekem, és szerettük egymást. és ennek köze nincs ahhoz hogy még bármit is éreznék iránta, vagy ne lennék túl rajta. ilyen érzéketlen bagázst... az életbe ne találkozzak veletek...
2021. okt. 23. 22:28
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

#10es egy kicsit vegyél vissza a pofadbol először is és édesanyámat gechizd.

Senki nem írta hogy elkuldenenk a busba mint bármelyik másik embert. De ezek szerint te bármelyik másik embert elkuldened.

Azt mondtuk sajnalnank de ennyi.

Lehet hogy valamikor fontos volt, de nem véletlenül nem az életünk része már az ex. És talán nem is szép volt az elválás. Normál esetben amikor eltelik annyi idő hogy új emberrel vagy akkor az előző iránt már nem érzel semmit.

Az meg a másik hogy ha én beteg vagyok véletlenül se jutna eszembe hogy pont az exemtol bucsuzkodjam akihez már amúgy sincs közöm, hanem a csaladomtol, barataimtol akikhez viszont van.

Sajnálom hogy te még nem vagy túl az exeden, de ez itt nem egy normális szituáció ami a kerdezoeknel lezajlott.

2021. okt. 24. 05:38
 13/17 A kérdező kommentje:

Emberfüggő ki hogy reagál, de én nem csinaltam ebből hisztit, sőt mondtam hogy támogatom. Nem kell titokban beszélniük vagy ilyesmi.

Reggel viszont rákérdeztem a barátomra hogy érzi magát, mit gondol erről az egészről. Benne is ott van kicsit hogy talán kamu, ismeri ő is. De szerinte a korházi szalag hiteles volt, és onnantól már túl is pörgött a dolgon, hogy én most mit kepzelek, nem volt ez betervezve, ilyenek. Sok furcsaság volt tegnap mielőtt jött az ex, mert mindenki mást mondott már nekem.

Felháborodott hogy igen is nem sajnálja hogy megsiratta, kiakadt holott semmi hisztit nem csináltam. Ideges és feszült ha felhozom, ugyhogy inkább hallgatok és várom mi lesz.

Csak zárójelben jegyezném meg, hogy amikor év elején az ex idejött amikor nem voltam itt, lefeküdtek mert hogy "épp rosszban voltunk". Ezért az aggályok.

2021. okt. 24. 14:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát ennek fényében én nemcsak aggódnék.
2021. okt. 24. 14:32
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen, az egyik kommentelő papucs jelzője remekül illik rám...

Túlsagosan szeretem és ki tudja miket nem tudok még, meg miket bocsájtottam meg a bizalom es szeretet hitében.

2021. okt. 24. 14:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne mondja nekem senki hogy ez egy normális reakció a kérdező párja részéről.
2021. okt. 24. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Kerdezo. Szerintem el kene engedni ezt az embert. Korabban is irtam, hogy nincs veled, most is ezt irom. Soha nem fogja ezt a not elengedni, es ahogy latom ez kolcsonos reszukrol. Itt te vagy a 3. ember a kepben, akarhogy is probalnal az elso lenni, nem fog menni. Ezen az ex halala sem fog valtoztatni. Te egy idealba vagy szzerelmes, ami nem letezik. Nem erdemes tovabb buntetned magad ezzel az emberrel, keress olyat, akivel kolcsonos az egymas szeretete.
2021. okt. 27. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!