Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szakításnak számít?

Figyelt kérdés

Volt/van egy srác akivel kb 10 napja ismerkedtem meg, már vagy 5x talalkoztunk, az első randin elcsattant az első csók és persze a többin is. Nagyon lelkesedett értem, minden nap jó reggelt üzenet várt a kijelzőmön, elég nyálas emojikkal😅 minden nap minimum 1x megkérdezte hogy hogy vagyok, mit csinálok. Elégge nyomulósnak és kicsit annak a levakarhatatlan fajtának tünt de nem zavart. Már 3x is írta hogy szeret, bááár én egyszer se viszonoztam csak hárítottam mert ez számomra elég nagy szó, főleg pár tali után. Már az első éjszakánk tervezgetése is szóba jött (amit hozzátenném nekem egyben a LEGELSŐ lenne). Nagyon beszédes és lelkes volt, egymás követő több napon is talizni akart es talalkoztunk is amíg nem dolgozott és tappénzen volt és hétvége volt. Majd elkezdett újra a dolgozni (12 órázni, 2 napig, 1x nappalos 1x éjszakás, majd 2 nap szabadnap)+ a hétköznapok és ezáltal az esti sulija. Egy idő után szinte már csak én kezdeményeztem ő meg 2 szavas válaszokat adott. Se jó reggelt üzenet se semmi... ma már nem is beszéltünk egy szót se pedig ma már szabadnapos elvileg és csak esti sulija volt, holnap viszont ha jól számolom szabadnapos és suliba se megy mert szombat. Tegnap írtam neki hogy át jöhet a hétvégen arra is csak annyit írt hogy oké. Ez azért lehet mert nem viszonoztam a "szeretlek" szót? Vagy csak sok a dolga? Csak mert azért látom hogy pl instán áktív szóval lehet, hogy annyira nem is elfoglalt...

Próbálom magam azzal nyugtatni, hogy elfoglalt, meg hogy ő nem az a fajta aki minden ok nélkül "lekopik" és talán holnap ha semmi dolga nem lesz akkor ír, bár biztos hogy nem és ez ezért elkeserítő...

Szerintetek mi lehet?

2021. okt. 23. 01:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Talán nála elég hamar alábbhagy a lelkesedés. Vannak ilyenek, az elején te vagy a Hercegnő, pár hét után már csak két nap múlva nyitja meg az üzeneteidet. Vagy elkapod a tökét, vagy hagyod menni. Attól függ, mennyire fontos számodra.
2021. okt. 23. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Meg ha lett volna koztetek valami kapcsolat, de ez meg kavarodásnak is kevés
2021. okt. 23. 11:35
 13/18 A kérdező kommentje:

#12 tudom, itt csak az a gond hogy ilyen nagy szavak is elhangzottak a reszerol h "szeretlek"

Tudom ez neki nem nagy szo es nyilvan nem gondolja komolyan de ez szerintem azert valamilyen szinten kapcsolat

2021. okt. 23. 12:16
 14/18 A kérdező kommentje:

Na írt a srác, hogy sajnálja meg rohangált es azert nem irt meg ilyenek... megmondtam neki hogy ha meg akarja velem probalni akkor ez igy nem fog mukodni, erre mondta h sajnalja nem fordul elo tobbet meg ilyenek...

En azt mondom adok EGYETLEN db esélyt ha ezt is eljatsza akkor nyilvan valtozas lesz

2021. okt. 23. 12:20
 15/18 anonim ***** válasza:

kérdező, szeretlek mindennél jobban

amióta csak beszélünk te jársz a fejemben, a csodálatos neved a vonásaid mint egy festmény

kérlek légy az életem értelme, egyetlen fix pont ebben az undorító világban akihez tartohatok és szerethetek halálom napjáig és túl

adj egy esélyt számomra h én lehessek a legboldogabb férfi a világon

szoval ilyen nagy hős szerelmes dumát írni és a szeretlekkel dobálozni bárkinek bárhol megy, ennyi erővel nekem miért nem adsz esélyt :( ? depis leszek, és a többi a bnőmnek kell majd megvigasztalniuk az én törött sebzett lelkemet, mert nem tudom túltenni magam azok után amit bennem és a világomban okoztál, sose lesz már semmi se a régi és lehet már szeretni se fogok senkit :((

2021. okt. 23. 12:27
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 meg mindig nem célom mentegetni csak elmondom az elméletem! Vele élőben talalkoztam, azt vettem eszre h nem rejti el a hibáit, nem mutatja magat tokeletes jofiunak, es nem gyozkod h benne megbizhatok, hanem rám hagyja és azt mondja hogy megérti es majd mindent a maga idejében. Ezen kivul tudom h volt parkapcsolata (fb-re is kiirta) csak azota szakitottak ezert feltetelezem/ REMÉNYKEDEK hogy valamennyire eltud kotelezodmi, legalabb egy tini kapcsolat erejéig
2021. okt. 23. 14:10
 17/18 anonim ***** válasza:

elég ingoványos talajra probálsz építkezni, ennyire nem lehetsz elkeseredett ilyen idősen h ennyire tryhardolj ezzel a csokával

azt értem h az eseted meg minden de hát mennyi ember van még rajta kivöl, rengeteg

2021. okt. 23. 15:15
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 Igazabol legbelul tudom hogy az ilyen esetek 90-95% csunya veget er, mindossze nem akarom elhinni, es inkabb probalom azt a pozitiv 10%ot nezni. Mert nekem az eleg nagy szerencsenek tunik magammal szemben hogy az elso pasim pont az esetem, mikor vilag eletemben azt hittem hogy sose lesz olyan pasim aki az esetem is mert biztos nem jovok be neki. Tisztában vagyok azzal hogy igazatok van. De ha ennek rossz vege lesz szerintem rolam gyorsan lepereg, nem vagyok az a fajta aki egy pasi miatt osszeomlik. Max tanulok a hibambol....
2021. okt. 23. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!