Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a következő szituációról?

Figyelt kérdés

Szakítottunk (a legszebb módon: SMS-ben), eltelik 2 nap és személyesen találkozni szeretne és békülni... Én tartom csak ezt furcsának?

Mindkettőt ő kezdeményezte... Megéri ezt így folytatni/békülni?

2021. okt. 22. 21:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Hát ülj le vele beszélgetni, de lehet, hogy zűrös/dilis. Én pl. olyan hülye vagyok, hogy a csajomat előbb utálom, mint hogy tudatosuljon bennem, hogy valami bajom önmagammal van. Egyszerűen előbb jön létre a projekció. Elég fos, néha már tudom kontrollálni, lehet ő is ilyen. Lehet, hogy törekszik, hogy kinője, lehet, hogy nem. De ez csak egy példa. 48f
2021. okt. 25. 14:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Szakítottam már én is üzenetben, mert megbántva éreztem magam randi után. Utána szörnyű másfél nap következett. Rájöttem hogy túlreagálltam és nagyon hiányzik. Bocsánatot kértem. Megbocsájtott.
2021. okt. 26. 12:16
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A körítés nagyon nem mindegy...

Nálunk amikor kettesben voltunk s egy gond felbukkant meg akartam volna beszélni mit akar, hogy szeretné, nekem hogy jó, vagy csak, hogy igen fontos vagyok neki jobban mint ezek a.pitiségek... stb

De sosem kapok rá normális reakciót, választ inkább látom nem akar vele foglalkozni ülünk a nagy büdös csendben... Én meg örlődjek csendbe amíg másnap harmadnak épp mikor esik le nekik küld egy bocsot smsben.

Az nem baj addig nagyon rosszul esik nekem...most jutottam el odáig nem fogadom el a boccsot hanem normális beszélgetésre vágyok s kommunikációra s ne így oldja meg újra meg újra mert fáraszt.

Erre megkaptam miért akarok sms-ben szakítani... Szóval nem mindegy a körítés se🙄

2021. okt. 26. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!