Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rendben van szerintetek, hogy a párom a volt szeretőjével beszélget?
Figyelt kérdés
A párom az előző kapcsolatban szeretőket tartott. Nekem az ilyen nem fér bele és egyből eltíltottam mindtől, új telefonszám stb. Egy ideig be is tartotta. Az egyik szeretője viszont közös munkatársunk. Már többször volt vita belőle. Ha szólok neki, hogy fejezze be akkor az a válasz, hogy csak beszélgetünk... Én mondtam, hogy gondolom régen is csak a beszélgetésből indult minden. Szerintetek én látom rosszul a dolgokat, vagy ő? Ti mit tennétek a helyembe?2021. okt. 22. 19:53
11/18 anonim válasza:
Nézd, láthatóan a párod a kedvedért nem hajlandó megváltozni, s általában az ehhez hasonló esetek 99%-ában zsarolással vagy fenyegetőzéssel legfeljebb csak ideiglenes változást lehet elérni: pár hónapra talán megváltozik, aztán minden folytatódik ugyanúgy, mint annakelőtte. Egyszóval ilyen esetben teljesen a te térfeleden pattog a labda: vagy belenyugszol a helyzetbe, vagy szakítasz. A párodat nem fogod tudni tartósan megváltoztatni, az szinte biztos. Erre a lehetőségre ne is gondolj. Csak a naív nők remélik ezt, s általában jól rá is faragnak az efféle reménykedésre. Lehetetlen vállalkozás.
12/18 anonim válasza:
De ha munkatars megis hogy kepzeled el? Amikor bejon a nő, ő szaladjon ki?
13/18 anonim válasza:
Meg nem keso szakitani, majd amikor mar gyerek lesz es megcsal egy nalad szebbel akkor majd itt picsogsz h voltak jelek...
14/18 anonim válasza:
gyorsan tojj neki legalább 1-et :D
15/18 anonim válasza:
Én sehogy. Szakítanék. Nem tiltogatok, finomkodok és várakozok, hátha a kedvemért "megjavul" ő vagy ez a helyzet. Annyi stresszt, bizalmatlanságot és feszültséget nem ér a dolog. Nem tudok olyannal lenni, akiben nem bízom meg.
16/18 anonim válasza:
Elmondanám, hogy nincs azzal gond, ha ezt csinálja, csak akkor lehetőleg nélkülem, mert én ehhez nem fogok asszisztálni!...
17/18 anonim válasza:
A parod nem tisztel teged es szerinte egyaltalan nem gondolja komolyan a kapcsolatotokat. De majd ugyis az lesz erre a valasz, hogy dehat engemszereeeet, tudom, erzem mert minden mas tokeleteeees. Aztan majd egyszer koppansz, vagy ahanyszor hagyod magad koppanni, annyiszor. Sajnalom, de az ilyenek igy szoktak vegzodni. Milyen kapcsolatot varsz egy olyan embertol, aki a volt szeretojevel a mai napig tartja a kapcsolatot, tobbszori keresed ellenere is, raadasul idokozben derult csak ki, hogy milyen csalfa jellem? Gondolom nem munkaval kapcsolatban beszelnek csak, kulonben nem irtad volna ezt ki. Sajnalom, ha bunko voltam, nem szeretnelek megbantani, de a durva valosag elobb-utobb megmutatkozik.
18/18 anonim válasza:
Te látod rosszul. Legalább is rosszabbul mint ő, az biztos.
Mi értelme az eltíltásnak? Nem lenne jobb ha kiderülne, hogy még is akarja őket, és akkor ti szét mehettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!