Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki dobbantani akar a pàrkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki dobbantani akar a pàrkapcsolatából, hogyan készíti elő a terepet ? 31N

Figyelt kérdés

Kérlek bántó válaszokat ne írjatok. Még sosem voltam ilyen helyzetben de most ez van, mondjuk még most sem biztos, hogy meglépem lehet maradok....

Aki volt ilyen helyzetben mit tett ,hogyan tett satöbbi? Bármilyen tanàcs érdekelne,köszönöm szépen

2021. okt. 22. 12:16
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

40 Nemtud kifizetni. Itt alapbol a gond. Én már vele élni nem akarok.

Azt, hogy vállalja e a hitelt egyedül nos azt nemtudom.

2021. okt. 22. 16:39
 42/56 anonim ***** válasza:
49%
Na eppen ezert nem szabad belemenni soha semmilyen korulmenyek kozott kozos tulajdonba...
2021. okt. 22. 17:02
 43/56 A kérdező kommentje:
42 Ha nincs más alternatíva, még mindig jobb ez mint más zsebét tömni.
2021. okt. 22. 17:47
 44/56 A kérdező kommentje:
Nem mindenki tud kicsalni az asztalra 10-20 milliót vagy épp szerencsésen nagy vagyont örökölni.
2021. okt. 22. 17:47
 45/56 anonim ***** válasza:
100%

42es: basszus, miért nem előbb szóltál?! Akkor mindenki vett volna saját lakást, és nem lenne ennyi közös hitel! Kár, hogy másoknak ez nem jutott eszébe! :)

Sokan voltak már ebben a helyzetben, nyilván nem lehetetlen megoldani. Le kell ülni végiggondolni, összeírni a lehetőségeket, utána olvasni, jogászt esetleg megkérdezni (városokban van ingyen jogi segítség is).

Aztán meg kell beszélni, neki milyen ötletei vannak, majd azokból kihozni a legjobbat.

2021. okt. 22. 18:25
 46/56 anonim ***** válasza:
31%

#45 Hat pedig, ha nincs penz, akkor jobb az albi, mint a 30 evre felvett kozos hitel egy olyan emberrel, akitol atlag 10 ev alatt szabadulni akarsz.

En pl, ahol most elek nem tudok lakast venni, de nem zavar 1 pillanatig sem, albizok, azt majd 5 ev mulva ha lesz ra penzem veszek egyet cashre.

2021. okt. 22. 19:15
 47/56 A kérdező kommentje:
46. Az albi jobbhiján jó, de az a pénz az ablakon megy ki. Így meg ha nem is épp az enyém lesz a lakás akkor sem lett pénzkidobás a sorsa. Vagy ha elkelne épp így hitellel akkor is amit belefizettunk már jön vissza valamennyi, albinál meg lehet 5- 10évet fizeted aztán ugyanúgy nullán vagy.
2021. okt. 22. 19:18
 48/56 anonim ***** válasza:
szeretem ezt az ervelest. meg az a szerencse, hogy a torlesztonek a kamat resze az nem kidbott penz. a masik pedig, ha nem akartok gyereket, akkor nincs is igazan kire orokiteni a lakast, tehat az ingatlannak ez a fajta tobbleterteke elvesz.
2021. okt. 22. 19:21
 49/56 anonim ***** válasza:
hulye vagyok osszekevertem a masik szallal, ahol nem akarnak gyereket. teljesen mindegy
2021. okt. 22. 19:22
 50/56 A kérdező kommentje:
48. A kamat része lehet kidobott pénz, de még ígyis pluszos a mérleg. Annyi öröm az ürömben, hogy ahol vettük az ingatlant ott jó a környék és jócskán mentek fel az árak az utóbbi időben. De meglátjuk mi lesz .
2021. okt. 22. 19:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!