Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki dobbantani akar a pàrkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki dobbantani akar a pàrkapcsolatából, hogyan készíti elő a terepet ? 31N

Figyelt kérdés

Kérlek bántó válaszokat ne írjatok. Még sosem voltam ilyen helyzetben de most ez van, mondjuk még most sem biztos, hogy meglépem lehet maradok....

Aki volt ilyen helyzetben mit tett ,hogyan tett satöbbi? Bármilyen tanàcs érdekelne,köszönöm szépen

2021. okt. 22. 12:16
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

Nem szakítok semmit , a hitel közös, az autó sajátja , ezen nincs vita.

Sajnos bármennyire közhelyes is de tényleg elvoltam és ő ébresztett rá, hogy jobb is lehet és ne temessem el magam 31 évesen egy munkamániás ember mellett, akinek minden fontosabb mint én.

2021. okt. 22. 13:39
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha érzed valóban, akkor lépj ki de adj időt magadnak mielőtt bármibe újra bele mennél, az embernek akkor is szüksége van a feldolgozásra ha ő maga a szakító fél, ez az egészséges.
2021. okt. 22. 13:41
 33/56 anonim ***** válasza:
35%

" Nem tervezünk gyereket a jelenlegivel. Nem ez a donto dolog, ha úgy alakul később lehet még. "

31 éves vagy, nincs "később" már számodra. Ha szeretnél valaha gyereket és a motsani pároddal ezt nem tudod elképzelni, azonnal lépned kell.

Kezdjél csak el számolni: most szétválsz, 2-3 hónap gyász, utána kezdesz ismerkedni, jó esetben fél éven belül találsz tartós kapcsolatot, de akkor is kell még legalább plusz egy év, hogy gyerekvállalás egyáltalán szóba jöhessen.

Kettőt alszol és 33 éves vagy. Ebben a korban meg már nem könnyű teherbe esni. Egyik ismerősöm egy évig járt orvoshoz, hogy végre (mesterségesen) összejöjjön. Azóta meg gyakorlatilag eltűnt, megy fizikailag annyira lefárasztja a gyerek.

Szóval ezt jól gondold meg, mert pár év múlva már hiába bánkódsz miatta.

2021. okt. 22. 13:44
 34/56 A kérdező kommentje:

33 Több ismerősöm, kolléganőm szült 40 körül és köszönik jol vannak. Ma már ez nem ördögtől való. De nincs mit meggondolni mert a jelenlegi párom nem is akart , így ha vele maradok sem változik ez.

Ha pedig összejövök azzal akiről írtam, nos ő még nemtudom, hogy áll ezzel a dologgal. Mindenképp várni kell ha tetszik ha nem.

2021. okt. 22. 14:32
 35/56 anonim ***** válasza:
100%

Mi 2-3 éve voltunk Együtt ,lett gyerekünk.

A lényeg hogy a gyerek apja lépni akart és előkészítette a terepet:

Rossz volt már, nem segített apszolut a gyereknél, tévézett inkább vagy xbox-ozott,néha fogta a gyereket.

Ő úgy dobbantot hogy kiprovokálta hogy elzavarjam.

Azóta újrakezdené, de számomra ő már nem férfi

2021. okt. 22. 15:16
 36/56 anonim ***** válasza:
Ja lemaradt ő is mindig a munkával jött ő dolgozik nincs dolga a gyerekkel
2021. okt. 22. 15:18
 37/56 anonim ***** válasza:
45%
#30 Ertem en hogy eddig is szar volt a kapcsolat, de valahogy az uj kan feltuneseig, valahogy nem esett le neki...
2021. okt. 22. 15:23
 38/56 A kérdező kommentje:

35 nálunk nincs gyerek de sajnos munkamániás. Sokat segítget is másoknak , ahogy ő mondja: nem tud nemet mondani nekik ….

Persze nekem tudott nemet mondani mikor mondtam menjünk el kirándulni…

2021. okt. 22. 15:24
 39/56 A kérdező kommentje:
37. Eddig is az volt igen, nem tagadtam addig sem. D e valahogy olyan “ beletörődött “ voltam a sorsomba, amíg valaki meg nem világította hogy màshogy is lehet…sőt máshogy is kellene,hogy legyen.
2021. okt. 22. 15:25
 40/56 anonim ***** válasza:
77%
Odamesz hozza, hogy Bela nem akarod veled elni. Fizesd ki a reszemet, vagy adjuk el a lakast, amit kozosen vettunk. Aztan lehet keresgelni az alberletet mindkettotoknek. Civilizalt emberek igy csinaljak. Ha surgos az eladas, akkor alacsonyabb aron hirdetitek, ha birtok meg letezni egymas mellett, akkor piaci aron. Ha a masik fel nem akar belemenni az eladasba, akkor tisztazd vele, hogy mindenkeppen elkoltozol, de a hitelt nem fogod tudni fizetni es akkor a bank arverezi el a lakast igen nyomott aron. Ebbol latni fogja, hogy nincs mas ut, a kapcsolat halott es szaladnia kell neki is a penze utan. A lenyeg, hogy legyen tiszta es vilagos a helyzet.
2021. okt. 22. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!